Таблети за слабеење

Дискусија во 'Диети' започната од sesilija, 24 април 2010.

1. InnaPH

InnaPH Активен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2013
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    0
    [/quote]

Абе како не, и македонче и српче и албанче и не знам шо да си сакаш да ослабнеш со сите можни препарати и глупости на квадрат кои рекламите не завлекуваат. А не оти си македонче |(
    Туку да кажам она што сакав да кажам, значи многу сум против апчиња, слушнав за оние со јаболков оцет и коприва дека помагале и да ви кажам дека ако планира некоја да ги пие, желудникот ќе си го расипа. Исто како и диетата со оцет, кој се практикува сабајле,поручек и навечер по неколку лажици и тоа го расипува желудникот.[/quote]

погрешно бев разбрана :D сакав да кажам дека ние си сакаме да си пробаме од се, во смисла на јадење :)

2. JUSTam

JUSTam Активен член

Се зачлени на:
    10 март 2013
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    2
    јас можам да ви казам дека слим-лине ми помогна, немав некои многу висок килограми им го пиев кафето 12 кесички се секој ден по една и симнав 4 кг, знам на другарка ми го пиеше слим лине гелот и ослабна за еден месец 12 кг, ама сепак не може да јадеш премногу и да пиеш таблети и после да чекаш така да ослабнеш.... малце нема логика нели? мора да се внимава на храна многу. и баш заради тоа што мене ми помогнаа и на другарка ми, станав нивни член и кој и да ме праша им препорачувам да си ги земат. а Sunchild нема врска од муабтот да им помогнеш за да земат пари, значи а јти размисли јас како член ако ти продадам тебе некој производ колку имам јас на тебе заработка ?? минимален процент, а да е нешто со можам да праам многу пари тогаш и ќе се запнев да работам. имаше презентација не знам вие дали бевте информирани жена од сбија со користење на слим лиајн и нормално намалена исхрана се има стопено ослабнала некои 73-4 кг.

3. gagic

gagic Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    189
    Допаѓања:
    63
    BELINEA ACAI

дали ги има некој користено овие таблети за слабеенје BELINEA ACAI? Ги најдов на интернет па ме интересира дали некој ги има пробано и дали имаат ефект http://www.acai.mk/

4. AndrianaV

AndrianaV Истакнат член

Се зачлени на:
    4 декември 2010
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    te molam kazi mi od kade gi kupuvas za 1200 den, zatoa sti mislam deka se 2200 od niv ako gi kupes? pozz

5. White-Lady

White-Lady Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    5
  6. JUSTam

JUSTam Активен член

Се зачлени на:
    10 март 2013
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    2
    андрианаВ 36 капсули се 1300, 60 капсули се 2200, ако сакаш ќе ти дадам број за нарачка, или јас можам да ти ги нарачам им станав член :)

7. JUSTam

JUSTam Активен член

Се зачлени на:
    10 март 2013
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    2
    за слим лајн прам муабет, сега видов дека сте сменале на био слим :)

8. Mermaid90

Mermaid90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    1.146
    Допаѓања:
    1.049
    http://www.acai.mk/

за овие некој нешто да знае да каже?Ги има некој пиено?И резултати дали има?

и од тие биослим да ставите слика да ги видам :)

9. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.951
    ок лејдис не сакам да правам реклама за таблетите гледам овие и на тв ги рекламираат сакам да прашам дали некој ги има користено и која цена се?ме манаја да ги земам овие за фитнес што се бидејќи вежбам да видам што ќе бидне :$

Прикачени фајлови:

10. petii

petii Истакнат член

Се зачлени на:
    8 март 2011
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    3
    ги пијам моментално и мислам дека се добри за почеток но ке видиме ги имам лајт и лине и ги комбинирам ама треба да се пијат најмалце три месеци а се доста скапи па ке видам бас и дали ке ги земам пак.Заради парите не за друго .

11. AndrianaV

AndrianaV Истакнат член

Се зачлени на:
    4 декември 2010
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Jas sum resena da poracam nekoi tableti za slabeenje, ama neznam koi se efikasni. Citav nekoi komentari za biso slim deka se efikasni i zatoa sakav da gi poracam niv, samo se skapi 2200 den, 36 tableti, a „cucibuci1“ spomena deka gi imalo za 1300 ama ne kaza od kade.... A vo vrska so slim line neznam kolku se efikasni vo momentov dali ti gi imas koristeno vo skoro vreme ?

12. dveangelcinja

dveangelcinja Активен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    јас денес ги земав формула 705 на био слим за недела дена ке ви кажам дали има резултати позз

13. dveangelcinja

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    грешка Ч) на био клиника мислев

14. AndrianaV

AndrianaV Истакнат член

Се зачлени на:
    4 декември 2010
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    vazi ajde edvaj cekam da pisis, od naredna nedela ako ima rezultati i jas ke gi zemam :))

15. dveangelcinja

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    a i ne se skapi na popust se po 500 den i postarina 200 vkupno 700 do doma ti gi nosat

16. date83

date83 Активен член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    eve jas imam iskustvo so belinea acai toa se lazi pari ne vredat za nisto uste ti otvaraat apetit i poveke jades i nikogas nema da oslabis od niv. ne se lazete da gi kupite samo ke vi propadnat parite kako na mene

17. date83

date83 Активен член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    jas imam iskustvo i ti preporacuvam da ne gi zemas ne vredat ni pet pari. i edna moja prijatelka gi koristi gi ispi site tri sisenca i ni gram ne oslabe. znaci imaat kontra efekt ti go zgolemuvaat apetitot i zelbata za blago stanuva pogolema :devil:

18. sarita123

sarita123 Активен член

Се зачлени на:
    23 март 2013
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    zdravo moze li nekoj da mi kaze kade gi ima bioslim apcinjata tie sto se po 1200 denari?

19. JUSTam

JUSTam Активен член

Се зачлени на:
    10 март 2013
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    2
    JUSTam напиша:за слим лајн прам муабет, сега видов дека сте сменале на био слим :)

Jas sum resena da poracam nekoi tableti za slabeenje, ama neznam koi se efikasni. Citav nekoi komentari za biso slim deka se efikasni i zatoa sakav da gi poracam niv, samo se skapi 2200 den, 36 tableti, a „cucibuci1“ spomena deka gi imalo za 1300 ama ne kaza od kade.... A vo vrska so slim line neznam kolku se efikasni vo momentov dali ti gi imas koristeno vo skoro vreme ?

drugarka mi momentalno gi pie veke dve nedeli i oslabena e 7kg a jade normalno,

20. sarita123

sarita123 Активен член

Се зачлени на:
    23 март 2013
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    I JAS PIJAM TABLETI ZA SLABEENJE BIOSLIM ZA EDNA NEDELA OSLABEV 3KG NO NEZNAM VTORATA NEDELA POCNA ZDIVOT DA MI MIRISA DALI E TOA NORMALNO?

A OD KADE GI KUPUVAS BIOSLIM I KOLKU PARI SE