JUSTam напиша:за слим лајн прам муабет, сега видов дека сте сменале на био слим Jas sum resena da poracam nekoi tableti za slabeenje, ama neznam koi se efikasni. Citav nekoi komentari za biso slim deka se efikasni i zatoa sakav da gi poracam niv, samo se skapi 2200 den, 36 tableti, a „cucibuci1“ spomena deka gi imalo za 1300 ama ne kaza od kade.... A vo vrska so slim line neznam kolku se efikasni vo momentov dali ti gi imas koristeno vo skoro vreme ? drugarka mi momentalno gi pie veke dve nedeli i oslabena e 7kg a jade normalno KOI TABLETI GI PIE DRUGARKATI OD KADE GI KUPUVA I KOLKU PARI SE
Значи таблетите Био Слим делуваат различно на секого. Јас со една другарка купивме и заедно во исто време ги пиевме. Јас не симнав ниту грам, а она намали доста килограми а и двете се храневме нормално. На секого различно делуваат.
Јас додека ги пиев слим лајн неможев воопшто да спијам, пиев вода верувале или не 5 литри и ненормално се потев, воопшто не ми се јадеше, бев хипер активна, телово буквално ми се поремети А најважно пред се што ми се искомплицира со тироидната жлезда(бев хипо) а после ХИПЕР, а капсулите ги пиев само 10 дена и ги фрлив, Затоа сега диета и никакви апчина за слабеење
Јас пред две години, два месеци ги пиев слим лине софт гелот и имав ослабено околу 7 кг. но имав тахикардија, ми се лошеше, метаболизмот ми беШе пореметен, не одев во вц, и кога се појавија на вести информации за нив ги прекинав а килограмите ми се вратија побрзо одошто ги изгубив, но не од апчињата туку од апетитот. Сега од очај два месеци пиев акаи бери се хранам малку ( не мешам јаглехидрати со протеини, многу салата, наутро овошје) и ми го намалија апетитот малку и ослабнав но имам лош задах и повторно проблеми со столица. Сега преминав на софт гелот а со нив уште и ми се јаде. А останативе проблеми останаа со тоа што сега воопшто не ми се лоши, немам тахикардија, но и не ми влијаат да не ми се јаде. Или јас се сменив или нив ги смениле. А пред две години не ми се јадеше. Така што мислам дека различно делуваат кај секој, но она што ме загрижува се натписите дека задахот и проблемите се од тоа што предизвикувале проблеми со варењето на храната. Ова скоро го прочитав на сајтот ringeraja.mk форум семеен живот-таблети за слабеење. Ако имате искуства со нив би сакала да ги споделиме. Иако тоа сега не го практикувам мислам дека е најдобро кај Цеце во диет клуб со здрав начин на исхрана да се ослабне без апчиња.
Zdravo Dali nekoj ima iskustvo so slednovo? http://boerner.mk/?page_id=1432 http://www.bioclinica.com.mk/shop/item.aspx?itemid=158 Se raboti za articoka, gi ima vo kapsuli i vo tecnost.Ako nekoj ima iskustvo ve molam pisete
девојки какво искуство имате со acai berry капсулите, дали ги пиела некоја од вас? јас ги порачав и ги почнувам од утре па би сакала некоја од вас да сподели искуство ако ги пиела. Благодарам однапред
Ej da stvarno, pisi ni od kade se kupeni i koja e cenata. Jas kolku sto gledav na net gi ima vo Bugarija i principot na pienje pa duri i sostojkite se skoro isti so slimot Kako sto vidov na bugarskiot sajt se okolu 25 eura... http://www.lipovon-bg.com/%D0%BA%D0%B0% ... 0%B5%D0%BC
Ej da stvarno, pisi ni od kade se kupeni i koja e cenata. Jas kolku sto gledav na net gi ima vo Bugarija i principot na pienje pa duri i sostojkite se skoro isti so slimot Kako sto vidov na bugarskiot sajt se okolu 25 eura... http://www.lipovon-bg.com/%D0%BA%D0%B0% ... 0%B5%D0%BC
kalory emergency 1000 devojki dali nekoj gi ima pieno kalory emergency 1000 tabletite i dali ima efekt od niv gi kupiv pa sakav da slusnam mislejne od vasa strana i dali nekoj gi koristeel?
kalory emergency 1000 Епа ајде со лесно и писи ни какви се ефектите, а каде ги купи и која е цената? Поздрааааав
Не постојат таблети кои ќе ви помогнат да ослабете , ви гарантирам, се` што може да направите е да си го нарушите здравјето и да си го испразните поштено новчаникот. Сум се зафркнала многупати, со Та-на-на, Слим Лајн(а) на времето, па некои од Биоклиника... џабе фрлени пари, а за некои се сомневам дека сериозно ми го нарушиле и здравјето, и ми направиле контра-ефект, ме здебелиле и потешко сум слабеела после нивно консумирање, отколку со нормален тек. Да имаше такви магични таблети, сите ќе жртвувавме по 3000 ден. месечно до крајот на животот како знаеме и умееме, и ќе бевме слабички и згодни. Значи нема, помалку храна, повеќе вежбање, додека не запотиш г`з, реално нема резултати. И тоа е вистината.
Се согласувам потполно со Трендафилка,на моја другарка мајка и почна да пие апчиња за слабеење бидејќи жената сакаше да ја намали килажата,незнам за колку време ослабе 17кила од кога престана да ги пие и се вратија килограмите дупло....што значи ефективни се,слабеете но џабе-после се ќе ви се врати и плус имам слушнато дека ниту едни апчиња не се здрави и му штетат на организмот
Vaka da go spodelam moeto iskustvo za sabenje i za se sto sum probala i sto e edna od naj eftinite opcii. imam 27 ipol god i ne sum imala posebno viska kilogram do sega neko sto me palsele ama 5-6 kilogrami sum imala i sum sakala da gi skinam i tiaj a i vakaa turbo fast i ferba fast 10 apcinja 600 den min a ima i od 1000 i nesto isto 1o apcinja ,za apetit deka go namaluvat da ne vikam ne ama otprilika sekoi apcinja bazata mu e na toa 10 apcinja ne pravat nisto a ne pak za 10 dena i toa sto sum da recam fizicki aktivna .i posledica i od herba i od turbo defidrirat mnogu se slucuvalo vo son da se razbudam so toa sto grloto mi se suselo do stepen da se zadavm.vtoro za dietite ista rabota sakas da pravis dieta si sstavas rezim na ishrana i go pravis toa eden mesec dva simnuvas kilaza odredena vtoro si ja potisnuvas zelbata sto ti se jade da ne kozumiras i sto citav nekoi sto pisat piele apcinja i pravele dieti i posle toa pak se zdebelile pa normalno si se stedel 2 meseci ne si jadel nisto i posle budaj pa ce se zdebelis normalna rabota koj ne vode rezim sto i da pies i sto i da pravis ce se vratis .e sega imam novo iskustvo i zadovolna sumn normalno pev od SLIM LIVE acai Beery 36 kapsuli po edna na den 850 den za mesec ipol skinav 6 kil i do sega ne sum razocarana ama sakam da kazam site se na ist princip namaluvanje na apetit i za razlika od dr se naj eftini i naj isplatlivi .
sto znam devojki jas sum zadovolna ,, gi nabaviv preku distributer od bg mi gi donesoa gi paltiv 1600den.a deka se slabee se slabee so kapsulite , jas pravev pauza od 10dena ne gi piev i ne gi vrativ izgubenite kg... negativni efekti nemav...