1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Таблети за слабеење

Дискусија во 'Диети' започната од sesilija, 24 април 2010.

1. olgata

olgata Активен член

Се зачлени на:
    15 мај 2013
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    Таблети за слабеење Липовон!

Здраво. Знае некој нешто за таблетите за слабеење липовон? Сакам да ги користам, но нема информации за нив. Однапред ви благодариме!

2. mirena

mirena Активен член

Се зачлени на:
    16 мај 2013
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0

Немам информации за овој производ, јас би дал совет да се спортува повеќе. И здрав начин на живот!

3. maida5

maida5 Активен член

Се зачлени на:
    8 мај 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    zdravo,nova sum i sakam da go spodelam moeto iskustvo za da nefrlate djabe pari,pred 2god gi koristev slim line soft gel i deluvaa,za 1 mesec izgubiv 6kg,posle prekinav da gi pijam,pred nekoe vreme pak poracav slim line soft gel ama ne mi deluvaa,od dobri izvori znam deka substancata koja gi topi kaloriite e isfrlena zato sto e nelegalna..taka da nefrlajte pari za djabe,sea koristam drugi apcinja koi se slicni kao slim line,mi se namali apetitot,me tera da pijam voda,neznam dali imam oslabeno ne sum se merela,gi pijam veke 5 den,pa ke pisam rezultati

4. maida5

maida5 Активен член

Се зачлени на:
    8 мај 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    inace dobri se i apcinjata xenikal,laksativi se,ama preporacuvam da se pijat samo koga ste cel den doma

5. meme21

meme21 Активен член

Се зачлени на:
    22 март 2013
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    4
    здраво ме интересира дали некој ги има пиено апчињата спирулина сан себастијан и ако ги има некој пиено дали имаат ефект за слабеење фала однапред

6. StefChef

StefChef Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2012
    Пораки:
    1.655
    Допаѓања:
    490
    Да супер се ќе идеш во ВЦ цел ден и ќе дехидрираш...

7. mariiiii

mariiiii Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2013
    Пораки:
    216
    Допаѓања:
    208
    acai berry

дали некој ги има користено acai berry,како делуваат,колку пари се и дали ги има во сите аптеки?Ве молам искрено да ме советувате оти се здебелив вкрај имам 68кг а сакам барем 10 кг да ослабам!!

8. elle77

elle77 Активен член

Се зачлени на:
    29 мај 2012
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    0
    тоа е спирулина , алга со голем број на хранливи материи, која се користи за подобрувањ на имунитетот. не е никакво средство за слабеење и е тотално природна. кога ке се испие 30 минути пред јадење осеќаш некакво заситување, но далеку од тоа дека ќе ти се одјаде или дека ке изгубиш на тежина :)

9. Sudika

Sudika Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јуни 2012
    Пораки:
    95
    Допаѓања:
    40
    Само со правилна, балансирана и редуцирана исхрана може да се ослабе, баталете апчиња, спирулини, слимлајнови, хербалајфи и сл поздрав

На StefChef му/ѝ се допаѓа ова.
  10. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    757
    феминки од последниве 2-3 страни се искажавте дека сте земале да пиете капсули за слабеење ама дај кажете искуства симнала ли некоја некое килце????

11. mila34

mila34 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2013
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    82
  12. nataalli

nataalli Активен член

Се зачлени на:
    22 мај 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0

Чув од мој пријател за овој производ. Но немам никаква информација за тоа. Успех.

13. mila34

mila34 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2013
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    82
    http://www.pazar3.mk/mk/Listing/AdDetai ... ubi-tezina

Девојки еве ви линк од каде ги нарацав, инаку јас сум задоволна веке одприлика 3 месеци ги пијам и имам ослабено 11 кг.јадам нормално ,,работата со овие капсули е што ненормално многу те тераат да пиеш вода а башка на природна база се ..така да може ке подејствува и кај вас ...инаку нус појави немам барем до сега се немам разболено нит пак повракано немам ни вратоглавици бидејки јадам речиси нормално...пробај што да ви кажам не се ни скапи да речеш може ке ви бидат погодени на организмот ко на мене на пример,, пишувам прибидејки и јас имам проблем со тежината и буквално знам како е кога ке пробаш све а никако нема да ослабиш ...ви посакувам успех..поз

На Snowww и teodorcka им се допаѓа ова.
  14. karlota

karlota Истакнат член

Се зачлени на:
    23 мај 2013
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1

Здраво девојки, јас користев липовон пред една година. Успеав да изгубам 7 килограми за 5 недели. За мене производот е ефективен!

На mila34 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. cucibuci1

cucibuci1 Активен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2013
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    2
    извини доцнам со одговор но не бев во мк,ботаникал слимминг ги нарачав на077 757 747,истите како биослим,само упола цена.

16. cucibuci1

cucibuci1 Активен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2013
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    2
    таблетите се топ,јас ги пиев 3 месеци,симнав доста,повеке во обем неголи кг,до сега немам вратено ниету еден грам,не ги пијам месец и несто правам пауза,симнав 2 конфекциски.

17. cucibuci1

cucibuci1 Активен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2013
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    2
    извини доцнам со одговор но не бев во мк,ботаникал слимминг ги нарачав на077 757 747,истите како биослим,само упола цена.

ова е страната за порацки https://www.facebook.com/profile.php?id ... ef=tn_tnmn

18. cucibuci1

cucibuci1 Активен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2013
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    2
    јас од овие симнав доста https://www.facebook.com/profile.php?id ... ef=tn_tnmn

19. BetiSk

BetiSk Активен член

Се зачлени на:
    17 април 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    2
    На teodorcka му/ѝ се допаѓа ова.
  20. kikitta

kikitta Истакнат член

Се зачлени на: