Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Таблети за слабеење

Дискусија во 'Диети' започната од sesilija, 24 април 2010.

1. mila34

mila34 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2013
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    82
    koga ke stanes majka togas ke se osudis da komentiras devojko...jas ne rekov deka nemam vreme za sekojdenvnite obvrski...naprotiv imam ..samo za dopolnitelni aktivnosti treba denot da trae podolgo od 12 saati..ke vidis koga ke stanes majka ili sopruga...pozdrav se nadevam deka nema da me svatis pogresno :)

На Dead-mouse и teodorcka им се допаѓа ова.
  2. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.255
    Допаѓања:
    1.343
    Има некој пиено Ксеникал? И какви ефекти има?

3. teodorcka

teodorcka Активен член

Се зачлени на:
    3 септември 2012
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    16
    Во ниеден случај немој да помислиш да ги пиес тие капсули!!! Можеби се ефикасни и имаат дејство но спагаат мегу 10те најштетни капсули за слабеење. Ке ти го уништат цел организам!!!
    Поздрав :hai:

На MarchelineAmaru му/ѝ се допаѓа ова.
  4. emilijaaaaa

emilijaaaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2013
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    2
    Е вакаа...Ги пијам БИО СЛИМ еве денеска 24 ден т.е. 2 ленти до сега и сум премногу задоволна има видливи резултати,се немам мерено колку кг. сум ослабена ама си сеќавам сама дека напредувам со тоа што си влегов во фармерки од пред 3 годиини :D спојлерите ми ги нема само некако бавно ми ослабува г'зот :D ама се надевам дури ја испијам и последната лента ке се среди и тоа :D позз

5. aaaaa

aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    760
    Допаѓања:
    1.226
    Ај објасни ми подетално за апчињава?

6. emilijaaaaa

emilijaaaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2013
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    2

епа вака.. ги порачав капсулите преку дистрибутер по цена од 1790ден на попуст,се пие по 1капсула во денот јас ги пијам на сабајле некогаш доручкувам а некогаш и на гладно ги пијам, во текот на денот јадам се што има зготвено дома не се пазам ич за јадење ама од капсулите нема да имаш апетит кај мене се случува некои денови да ми се јади многу а некои денови да не можам уста да отворам ама сепак гледам да јадам зошто несакам да ми биде празен желудникот, пијам многу вода а тоа е од капсулите организмот ти бара вода, е сега значи со овие капсули немора да значи дека исто ке делуваат и кај тебе зошто секој организам е различен, можи ти ке ослабиш повеке од мене или помалку тоа не се знае..и уште ова заборавив кога јадам не поминува ни 1 саат од кога ке се најадам и одма одам во wc, ова несе случува секој ден,на пример денеска ако не појдам по голема нужда другиот ден уште сабајле кога ке станам право трчам во wc :D то е то ако треба нешто друго ако не ти е јасно слободно прашај :)))) pozdrav

На aaaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  7. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.759
    Допаѓања:
    23.972
    Жени, има некој искуство со овие? Дечко ми се двоуми меѓу нив...

и

8. StefChef

StefChef Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2012
    Пораки:
    1.655
    Допаѓања:
    490
    Искрено глукоманот е апче што не вреди да се купи.
    Тоа е диетално влакно што е растворливо во вода,а такви ги има во зеленчукот,житариците,мешунките и не процесираната храна.
    Наместо да бараш брзо решени со апчиња направи по здрава алтернатива во твоите избори на храна.
    Замени некои оброци со не процесирана храна и килограмите ќе почнат да се намалуваат.
    Искрено да имаш апче за слабеење,јас прв ќе бев тука и ќе го рекламирав,но такво нема за жал...

9. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.759
    Допаѓања:
    23.972
    СтефШеф... да беше сето ова за мене, во ред ќе беше. Немам проблем со килограмите, јадам се' од овошје и зеленчук, леб немам мириснато, газирани и ресто од другите НЕприродни сокови преретко пијам... арно ама за дечко ми прашував. Он има ГОЛЕМ проблем, од овошје јаде само банана, а од зеленчук само краставици и зелка. И тоа е... |( |( Не пие кафе никакво, па се правда дека му треба енергија и пие Кока Кола и ред други глупости. Имам пробано на милион начини, ама знам како е кога некој со сила те тера да јадеш нешто шо не ти е вкусно. Јаде тестенини во 3 сабајле, и тоа е. Има вишок килограми, сака да се реши од нив, а и време за вежбање тешко. На работа е од 10 до 8 навечер.

Јас знаејќи го него, во овој случај хемијата ја оправдувам. Па боље бе да пробаш нешто шо можеби и ќе ти помогне, отколку при здрав ум да буташ калории и да имаш вишок шо во секој случај е нездраво.

10. StefChef

StefChef Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2012
    Пораки:
    1.655
    Допаѓања:
    490
    Тоа не е хемија,тоа е додаток во исхраната,што е дискутабилен дали делува.
    Повеќе е плацебо,отколку реалност и податоците за него се дискутабилни.
    Викаш дека е на работа од 10 до 8,може да стане во 7 часот да си ги направи оброците,да вежба по 30 минути и да пешачи.
    Да се тргне од кока колите и благите,енергија нема затоа што исхраната не му е балансирана,не води активен живот и не спие доволно.
    Има начин само тоа не е апчињата,прв чекор е исхраната,последно нешто на памет што ќе ми текне е да препорачам нешто...

На senza.parole му/ѝ се допаѓа ова.
  11. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.255
    Допаѓања:
    1.343
    Почнав да ги пијам КалиВита ,поранепни Калифорнија Фитнес.Засега се е исто ,ги пијам веќе пет дена ,нема промени.

12. A.n.g.e.l.a.V

A.n.g.e.l.a.V Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2012
    Пораки:
    803
    Допаѓања:
    2.402
    Ѓи има ли некој пробано Vitaslim таблетите за слабеење, и каков е ефектот?

13. femina.girl

femina.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    29 април 2011
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    5
    E bas i jas sakav da prasam ,dali gi ima nekoj probano i dali se stetni?

14. viki-dete

viki-dete Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2013
    Пораки:
    686
    Допаѓања:
    765
    Имам пиено Slimline Acai Berry, но испив само 8 од вкупно 36 таблети бидејќи почнав да чувствувам болка во левата града, но и ми се појави проблем со менструацијата, поточно ми доцни овој месец малку подолго од нормалното,се сомневам на хормонско пореметување и веќе закажав на гинеколог, дали Ви се има и Вам ова случено?

15. StefChef

StefChef Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2012
    Пораки:
    1.655
    Допаѓања:
    490
    Тоа нема некоја врска со таблетите,туку има повеќе со стресот и промената на исхраната.
    Си направила драстична промена и не ги даваш сите минерали и витамини,исто така и не си внела доволно протеини и масти битни за креирање на женските хормони естроген,прогесторон и тестостерон.
    И пред да почнеш да правиш што,прво советувај се со човек што искусил и знае што да прави и тргни се од таблетите,тие не функционираат...

16. A.n.g.e.l.a.V

A.n.g.e.l.a.V Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2012
    Пораки:
    803
    Допаѓања:
    2.402
  17. macence4

macence4 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    292
    Допаѓања:
    416

18. StefChef

StefChef Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2012
    Пораки:
    1.655
    Допаѓања:
    490
    Благодарение на волшебните капсули за слабеење од маслиново масло, изгубив 24 кг за помалку од два месеци.
    Како можеш волшебно да ослабнеш толку килограми со едни апчиња жити се...
    Освен ако не гладуваш и не си активна секој ден.
    Чувај си ги парите и троши ги за храна,купи зеленчук барем тоа ќе те нахрани...

19. mila34

mila34 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2013
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    82
    хахаха абе стефшиф ти си само за на твитер ....еден куп цинизам има во твоите постови...остај не жити све да си делиме совети.. :) :)

20. leo-n-tina

leo-n-tina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    449
    Допаѓања:
    386
    Незнам за овие ама деновиве бев во оние продавници за здрава храна и на оваа фирма една жена купи за слабеење од артичока околу 250 ден беа 50 таблети ,продавачката рече многу биле барани.
    Не верувам во таблети сум пробала ,ама ако не си скратиш од јадење и не мрднеш со газето нема ништо волшебно да се случи само од таблети.