Како пиеше јаболков оцет?Таблетите ги конзумираше со оцедот?Каде ги има,во аптеките?Колку пати дневно се пијат?
Јас по неколку неуспешно држани диети (со исклучок на диетата на Жан Митрев, со која за 10 дена намалив 5-6 кг) и поттикната од резултатите на една другарка, се решив да пробам со капсулите Слим Лине, ќе ги земам утре и ќе видиме какви ќе бидат ефектите за 36 дена. Ми требаат -10кг за да се вратам на тежината пред породувањето. Инаку другарката за 36 дена ослабна 8кг, а нејзина братучетка 16кг за 36 дена.
Јас исто така ги пиев овие капсули но мене не ми делуваа така, јас од кога почнав да ги пијам овие капсули накачив плус 8kg.
A ova stoe citrax kilostop, kolku vreme se pie?......I kako se pie?...na primer tie 20 kila za kolku vreme moze da gi namalis???........molam odgovor ako ne ve mrzi
Jas sum zacleneta vo slim line clubot koj saka proizvodi slobodno neka naraca ili neka mi pise privatno na aleksandra_17mk@hotmail.com mozam da mu objasnam se kako odi sto odi i za cenata. pozdrvace
Ne pijte apcinja.Jadete zdrava hrana.Izbegnuvajte leb,testenini,gazirani sokovi,slatki raboti i t.n.Jadete povekje salati,ovoshje,riba,meso na skara ili vareno meso (pileshko) i se vo ograniceni kolicini. Normalno bidete aktivni.Ne jadete "gjubre" hrana.
ги купив слим лине... пробав една пред пола саат навистина не ми се јаде ништо, а немам доручкувано (пред да ја испијам пилулата ми кркореа црева) така да ке видиме
ауф, ништо ама ништо не ми се јаде цел ден баш ми е мерак вака гледам колачи торти по дома што уште не, и не ми се јаде цел ден еј така да, ќе видиме како ке биде, и јас го посакувам истото
И јас сабајле ја испив првата таблета, ете 13 часот е уште ништо не сум јадела, а не ми се ни јаде... само едно кафе испив
pavlin4e 1850 денари се има 36 внатре се пие само 1 на ден... се купува преку некој што е зачленет таму katka-slatka не знам зашто така... мене ич не ми се јадеше... сега пред 1 саат ја испив и почнувам да осеќам дека не ми се јаде ич
Јас имам слушнато и дека во подобро снабдени аптеки можат да се купат но не мора сите 36 оддеднаш туку по една лента од 12 внатре и се 600 денари.
не сум знаела баш ке прашам ако не ми стигнат овие, да си купам една лента од 12.. а мислиш дека ќе ги има во зегин? подобро снабдена аптека во скопје не знам која е
Fala vi na informacijata.........aj ke gi probam da vidime na mene kako ke deluvaat, da se nadevame deka i mene nema da mi se jade.....
Прашав, сум била грешка таблетките се само по порачка ама ги има во две пакувања едно од 12 таблетки другото од 36