дали има некоја девојка пробано од новите хербафаст концепт? резултат? наводно треба да го сузбијат апетитот?
Сакам да ги пробам тие липовон, ама скоро секој што пишал мислење за нив е скоро зачленет, и некако не ми е веродостојно тоа што го читам. Некој друг мислење за нив?
јас сум малку постар член и пред една недела ги почнав капсулите липовон едино што можам да го кажам до сега е дека апетитот ми е намален ептен не ми се јаде ама гледам да јадам од се по нешто овошје ,зеленчук, месо ,и млечни производи до сега намалено имам околу 2-3 кг за понатаму ке ве информирам надокнадно Ке замолам некој што ги има користено и завршено липовон нека каже искуство негово фала ви
Моето искрено мислење за било кое апче или препарат за слабеење е дека не вреди да се купува. Нема подобро апче од калориски дефицит,само ако знаеш како се прави добар план за исхрана и која ти е целта ќе зацрташ ќе успееш да ја постигнеш ако имаш добар план. Добра исхрана е таа што е богата со целосни храни како зеленчук,ниско маслени меса,млечни продукти како урда,ниско маслено млеко и житарици. 50-60% од дневните потреби треба да ти се од јаглехидрати 15-25% од ДП да ти се од протеини 20-30 % да ти се од здрав извор на масти. Инвестирај во работа што навистина вреди,не во апчиња за слабеење.
Се сложувам со StefChef. Јас искрено држам диета и вежбам секој ден по саат ипол за да стигнам до саканата тежина. Сепак имам мноогу спор метаболизам и со сета здрава храна и јадењето повеќе пати на ден а помалку, не се менува. Побрз е од порано од кога почнав со диетата но сепак е спор за разлика од нормалното. И сега нарачав апчиња за слабеење само поради метаболизмот, ама незнам како сакате да ослабнете без рестикции во исхрана и без физичка активност. Да беше така сите ке бевме слаби.
Да ти помогнам да го забрзеш метаболизмот. Прочитај ја статијава. http://www.atletiks.mk/vesti/fitnes/287-5-raboti-sto-vistinski-go-zabrzuvaat-metabolizmot
и јас се сложувам со вас...одкако си ја средив исхраната и почнав да вежбам не само што го решив проблемот што го имам цел живот т.е бавен метаболизам туку и ослабнав можеби вагата ми покажува само 4 кг изгубени сепак огледалото покажува ите какви резултати сега повеке дури и не се замарам толку колку благо сум изела и дали е касно вечерта тоа што сум го изела 1 час пред спиње затоа што знам дека ако не во тој момент следниот ден сигурно ке надоместам со вежби...затоа луѓе само правилна исхрана и вежби за да ги постигнете посакуваните резултати можеби ке биде поспоро ама нема да има јојо ефект како повеќето луѓе што ги познавам одкако ке ги прекинат таблетите дупло ја враќаат килазата што “ја изгубиле“
Ги има некоја од вас користено овие таблети за слабеење,има резултати? Кој според вас се најдобри таблети за слабеење?
јас сум постар член и ги пијам подолго време и сум презадоволна можете да ги прочитате и моите постари постови врска оваа тема и најискрено ги препорачувам на сите девојки, жени, мајки кои имаат проблем со прекумерна тежина...поздрав девојки имајте прекрасен ден!!!!
Јас сум нов член и секогаш ги подржувам луѓето прво да направат промена преку исхраната и животните навики и ако имаат потреба тогаш да размислат за разни апчиња за слабеење кој не се ефективни. Подобро кафе да пиеш него тоа.
devojki sakav da ve prasam dali nekoj gi ima koristeno apcinjata za slabeenje BELINEA ACAI, sakam da si gi zemam pa ve prasuvam dali nekoj gi koristel i dali imaat efekt sto kako... blagodaram
За 2 месеци ке наполнам 18 години па сакав да прашам дали е безбедно да ги пијан Витаслим бидејќи ги купив денес. Испив три денеска и незнам дали ова е психички но се чувствувам чудно во пределот на срцето а и рацете малку ми се тресеа. Некој совет?
Тоа е затоа што имаат сибутрамин тие капсули кој се стимулатори на адреналин и вештачки го забрзуваат метаболизмот. За повеќе да прочиташ за таа состојка овде http://en.wikipedia.org/wiki/Sibutramine
јас сум родена со шум на срцето, ништо опасно но сепак, да продолжам со апчињава или не? некако ме фат страв
Чим веќе си купила не можам да те спречам да не ги земаш. Јас сум против апчиња за слабеење затоа што нема подобро апче за слабеење од калориски дефицит. Би ти предложил да бидеш претпазлива и да следиш што јадеш и да не ја делиш храната на лоша или добра,секоја храна може да дебелее ако не се троши. Научи за калории и земи купи една дигитална вага ќе ти помогне да ослабнеш многу поефективно од едно апче.
Благодарам за советот. Јас инаку идам на фитнес секој ден и многу вежбам, со апчињата сакав само побрзи резултати. Како и да е барем со фитнесов ке ослабам и ке ја потрошам оваа кутија апчиња и не земам нова
Јас добив некои таблети на Nature Essential Glucomannan. Си стојат така, многу сум против пиење таблети, планирам да и ги дадам на мајка ми, само дали има некој искуство со нив, задоволен, незадоволен?