Нема некој негативен ефект,тоа е диетално влакно,дали беше растворливо во вода или не не знам. Но ефектот од тоа е дека диеталните влакна те дујат со тоа што ја забавуваат храната. Единствен негативен ефект што можеби ќе се појави е надуеност или констипација.
Па не е само тоа, сега гледам и други бенефити. Намалување на триглицериди и регулирање на инсулинот.
Нема подобар лек за инсулин сензитивност од вежбање. Апчето за трудници не би го препорачал иако гледам дека нема контрадикции и нус појави,сепак се работи за новороденче и не би ризикувал.
Не сум трудна, дојам. И јас би сакала да вежбам ама не смеам а имам мака со инсулинот. Анаболен синдром ми се вика маката
Да ти кажам право ликот и делото на д-р Оз мене ништо не ми значи, јас ко сув податок го најдов, па сега... сеедно кој доктор е у прашање.
jas gi imam pieno i nemat vrska, dzabe parite ke si gi frlas ))) dr oz gi reklamira no tie amerikanskite gi reklamira on a ovie nasite makedonci stavile glukomann no sosema razlicni ne se istite samo go lazat narodo,,,, abe prosto makedonce be
Секаде е исто. Поентата на вакви апчиња е да намалат апетит,во кое се покажале не ефективни. Затоа нема подобро апче од калориски дефицит.
А искуство од Био-слим ? Ги пијам веќе 11 дена и неможам да јадам ништо,а вода пијам како блесава.. да ослабена сум околу 3 и пол кг. но со вакво не јадење секој би ослабел .. Има некој некакво искуство со овие капсули?
Па тоа е поентата да го купиш и да си викаш нема да јадам и ќе ослабам. Пред тоа си немала сила за да го направиш тоа,но кога си ги купила бидејќи веруваш дека ќе успееш,ќе почнеш да слабееш. Плацебо.
Можеби, но не беше работата за голема бројка на кг. ми требаа околу 4 до 5 кг да ослабам бидејќи се чувствував неубаво во своја кожа, пробав со апчињата поради што читав некој позитивни коментари на нивните фејс. страници, а за диета знам дека кг. се вреќаат, демек со овие не ( имаше и слики ) што е најтрагично во право си делуваат многу на подсвеста .. уште од сега се плашам како ке преживеам кога ке ги завршам... во никој случај не доживеав барем до сега некој негативен ефект на здравјето, фала му на Бога, но се плашам да не ствараат зависност..
1.Не верувај во тоа што ти го продаваат. 2.Тоа е тим од волци што единствена цел им е профит,не да помогнат. 3.Секоја состојка што е таму не е ефективна 4.Истражи ги состојќите пред да купиш,тоа е прво уствари на странава. http://examine.com/
Благодарааааамм..ги читав скоро повеќето твои коментари и доста се ефикасни, (не е ласкање) туку сакам да ти кажам дека ретко кој останува вака на земја и покрај страшно добрите реклами..
Мене фитнесот ми е страст и го сакам,ја работам од срце работава. Затоа сакам да понудам нешто убаво и да се мисли надвор од кутијата. Има доста конкуренција,но спремен сум на секаков напад
Здраво сакам да ве прашам дали некој ги користел Slimline Soft Gel каков ефект имаат и дали се подобри од Slimline Acai Berry..Незнам кои да ги нарачам кои се подобри.. Помош
еве дојде ред да ги пробам био слим капсулите 4 ден апетит никаков едвај штипкам по нешто знам не чини ама не оди бееее за килажа ке видиме рано е сеуште знам дека не се убави и се тоа ама не се бива никако додека вежбав у теретана беше подруго сега немам можност за тоа па да пробам и вака
Gi ima li nekoj pieno Faktor Fit http://factorfit.mk/?page_id=673 ovie moze da mi kazete ima li efekt dali se dobri iskustvo nekoj so gi ima koristeno