Таблети за слабеење

Дискусија во 'Диети' започната од sesilija, 24 април 2010.

1. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    758
    маја од пола доза на липовон симнав 3 килограми за тоа време апетит немав никаков ама и некако после 5 ден ами беше лошо ми се тресеше снагата а знам и зошто само кафе и цигари а јаденје еднаш во деноти тоа ептен малку беше
    зборот ефекни се ама не како што ги рекламираат али и 5 килограми месечно е супер бројка

2. Maya3112

Maya3112 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    480
    И мене ама ич не ми се јаде.Се надевам и јас на барем 5 кг. ако симнам повеќе ке бидам презадоволна.Ти вкупно колку кг.симна? :* :* :*

3. jul

jul Нов член

Се зачлени на:
    16 ноември 2013
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    1
    Pozdrav svima! citala sam postove ali slabo razumem makedonski pa mi bas i nije jasno sta pisete :) tragam za tabletama koje su efikasne u mrsavljenju. Da li je slim line kod vas jos uvek aktuelan i jel dobar kao ranije? citam da se pojavio i Lipovon, kao moze da se kupi i jel efikasan? hava na odgovorima! svaki je dobro dosao! pozdrav iz Srbije!

На slimline7 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.279
    А како стоиш со внесување на течности? Те тера многу да пиеш вода на пример? Такви забелешки сум чула, затоа и прашувам. Инаку ако не ти е тешко достави ми ја адресата во ЛП бидејќи не можам да ја пронајдам. Многу ти благодарам. :)

5. mila34

mila34 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2013
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    82
    јас ги пиев Липовон таблетите и ослабев и срдечно им ги препорачувам на лугето како мене што немаат време за физичка активност...внесувајте течности девојки и ке има резултати ..позз

6. mila34

mila34 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2013
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    82
    јас ги пиев Липовон таблетите и ослабев и срдечно им ги препорачувам на лугето како мене што немаат време за физичка активност...внесувајте течности девојки и ке има резултати ..позз

п.с StefChef мислам дека редно време е да искулираш од темава.. без навреда

7. StefChef

StefChef Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2012
    Пораки:
    1.655
    Допаѓања:
    492
    Јас кулирам,но после кога ќе имате негативни ефекти од вашите препораки и ќе идете по клиники,не ме барајте.

8. Maya3112

Maya3112 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    480
    Ау да,многу ме тера да пијам вода.Сигурно по 2 литра на ден.Телефонот за нарачка на таблетите е 071/223-119.Јас сама си ги подигнав (инаку цената им е 1650) а ако сакаш да ти ги достават до дома се наплаќа + 200 ден.

9. jul

jul Нов член

Се зачлени на:
    16 ноември 2013
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    1
    Gde u Srbiji mogu da kupim Lipovon?jel moze neko da mi posalje pp?

10. jul

jul Нов член

Се зачлени на:
    16 ноември 2013
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    1
    Gde u Srbiji mogu da kupim Lipovon?jel moze neko da mi posalje pp?

11. ciganka

ciganka Истакнат член

Се зачлени на:
    10 ноември 2012
    Пораки:
    157
    Допаѓања:
    12
    може да ми кажете каде можам да ги најдам липовон таблетите и колку пари се

12. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.847
    Допаѓања:
    23.615
    Еве од мене големо НЕ за таблетиве.Бескорисни се,нема врска со тоа што го намалуваат апетитот,слабеат и сл. Против таблети за слабеење сум,сум пробала милион и триста таблети ма ништо,ништо !

13. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.279
    Me пишмани сега со коментаров..
    И сериозно, ниту еден килограм не ослабе? :?: Колку време ги пиеше? Башка, беше ли на режим тој период, пиеше течноси и одржуваше некаква физичка активност или ништо од наведеново? :|

14. ciganka

ciganka Истакнат член

Се зачлени на:
    10 ноември 2012
    Пораки:
    157
    Допаѓања:
    12
    има ли ги скоро некој пиено липовон, јас сакам да ги порачам гледам сите се фалат дека се добри. само проблем е што видов на бугарска страна дека старите ги укинале па сега нови има па дали има некој пиено да ми каже дали е се исто, да не е како со слим лајн што направија кога излегоа беа опасни и се слабееше па кога ги укинаа ги извадиа тие состојки што слабеат па пак ги продава но немаа никаков ефект. некој ако знае нека пише

15. ciganka

ciganka Истакнат член

Се зачлени на:
    10 ноември 2012
    Пораки:
    157
    Допаѓања:
    12
    !!! ВНИМАНИЕ !!! - поради появата в няколко държави на точно копие (фалшификат) на старият дизайн на кутиите Липовон от 30 капс. и 15 капс.
    "Lipovon Ltd" Мексико промени изцяло дизайна на продукта считано от 08 Окт. 2013 г.
    Фирмата е изтеглила от пазара всички опаковки със старата визия.
    Всяка опаковка със стара визия получена след 09 Окт. 2013 г. считайте за фалшификат опасен за вашето здраве.

еве

16. Flower.22.03

Flower.22.03 Нов член

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    ме интересира дали од слим лајн софт гел моЖе да доцни менструален циклус благодарам однапред :)

17. Flower.22.03

Flower.22.03 Нов член

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    значи вака да разјаснам подетално слимлајн ги пиев и порано потоа паузирав пиев еден месец па следеше пауза од 2 месеци и сега пак пиам веќе 2 недели како ги пиам и ми доцни менструалниот циклус правев тест негативен е и се јавив на дистрибутерката и ја прашав а таа ми рече као демек “никој не се пожалил од доцнење циклуси и лично таа ги пиела и немала таков проблем“ сигурна сум дека лаже.Не сакам да правам лажни тревоги и сакам ваше мислење а во принцип имам точен циклус и решена сум да поседам гениколог а капсуливе ги конзумирам без лекарски совет да има ефект не велам не а прочитав некои последици како несоница депресија и сл,јас немам такви имам вишок енергија постојано се движам и нормално ми се суши устата неможам да се пожалам на несакани ефекти,само циклусов ме загрижува мада не сум сигурна дека е и од капсуливе ве молам за мислења совети му доцни ли некому при конзумација на слим лајн :(

18. StefChef

StefChef Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2012
    Пораки:
    1.655
    Допаѓања:
    492
    “никој не се пожалил од доцнење циклуси и лично таа ги пиела и немала таков проблем“
    Тоа не значи дека не може кај некој да не се појави.
    А ниедна состојка не е докажана и не е ефективна за топење на масни наслаги.
    До кога ќе верувате не знам,само на плацебото дур е јако ќе давате пари.

19. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.279
    Океј, убаво ми е вака дебела. |(
    Ќе си останам засекогаш оти нема соодвети таблети кои намалуваат месечно бар 2-3 килограми. :|

20. StefChef

StefChef Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2012
    Пораки:
    1.655
    Допаѓања:
    492
    Најдоброто апче за слабеење е калориски дефицит.!