Slim line acai berry posledno 14kg vi minus od edno pakovanje zaedno so kafeto slim line, samo bev mnogu isplasena od cestite vrtoglavici povrakanja, nervni napadi, izgubeniot apetit itn.. Poznavajki mnogu koi ostanale so posledica... zadovolna sum so rezultatite koi deneska gi zemav... se e vo red pocnuvajki od krvna slika pa se do vnatresni ispituvanja...
Vezbam da.... mamicka sum i vezbam nautro nosenje do gradinka, zemanje istovremeno go.doucuvam i fakultetot pesackata i do tamu i nazad do doma i niz doma... nemam vreme za vezbanje inaku ne bi se odlucila na tableti za slabeenje
луѓе маните таблети такви xемиски работи..слабејте природно и здраво...јадете 3пати на ден по малку..вечерата ја заменувајте само со овошје,лебот со двопек,благо никако,салати повеќе..и колку што мозете повеќе вода да пиете...подобро здравје.
Извини вака што ќе ти се обратам, но што ти знаеш за животот и организамот на другите? Не соли памет на некој на кој не ја знаеш целата приказна. Ако тебе ти успеало со јадење 3 пати на ден и замена на вечерата со овошје на некој тоа му влијае негативно. На пример јас 3 месеци јадев само овошје (цитрони, портокали и јаболки) наутро и зеленчук (зелка, краставици и домати) попладне и пиев само обична вода и не намалив ни грамче, а физички сум акривна и се чувствував вечно гладна и немав сила за ништо. Секој си го познава своето тело и е доволно паметен да одлучи дали да зема хемиски работи или не. Ако можете да дадете некој совет слободно ама не осудувајте!
јас никогаш не сум ни била дебела г.це..што мислеш дека апчињата се мн здрави..точно дека секој организам не е ист,али затоа не се решение апчињата..јас не велам 3 месеци да јадеш овошје и само овошје..тоа се јаде помалку до граница ..за се треба да се има граница ..значи се што е над граница не е нормално,дури и водата велат дека е здрава али до граница ..така за се се однесува..али ако сакаш да слабееш ќе си одеш на лекар ке ти препишат диета според крвта и ќе ослабнеш.
Извини вака,сакаш да кажеш дека со таблети ослабе? И да ослабеш,пак за брзо време ќе ги вратиш.Плус штетни се.А,и сигурно нема да ослабеш да јадеш само овошје и зеленчук 3 месеци Сериозно?! d fak
Каде прочита дека мислам дека апчињата се здрави????? Мојата поента беше да НЕ ГИ ОСУДУВАТЕ оние кои се решиле да ги пијат, можеби за некој тоа е единственото решение. Да не ме разбереш повторно погрешно јас не велам дека е најдобро решение тоа, ама никој нема право да му кажува на некој друг како да го живее својот живот.
Дали некој ги користел ГЛУКОМАНАН мислам се викаа од палетата на Натурал Ессентиал се - апчиња за намалување на апетит биле. Наводно и Доктор Оз го препорачува тој глукоманан - ете и линк ме интересира искуство http://www.alfalab.mk/nature-essential-glucomannan
Најискрено не ви би препорачал таблети за слабеење, подобро користете амфетамин.. ионака го има во истите тие таблети , но секако тие се легални. Ќе си зацртате цел да си ослабнете, ќе разговарате со стручно лице, ќе ви направи програма и ќе има прогрес. Вештачки да си го ебете телото не иде воопшто, нели за здравје се борите под основа.... Има многу подобри начини да се намали килажата на телото, таблетите мислам дека не се вистинскиот.
Не се занесувајте со таблети за слабеење со глупости, таблетите само скроз ќе ви го пореметат организмот, а најлошо нешто што може да ви се случи е да го изгубите апетитот, полошо стварно нема, она кога сакаш да јадеш а не можеш, губиш енергија и психичка и физичка, цел ден се чувствуваш малаксано. Од лично искуство зборувам
тие што се против таблети за слабеење може слободно да ја прескокнат темата место да солат памет и да го тупат.поздрав.
Moze nekoj da spodeli iskustvo so xenical tabletite? Kade mozam vo Skopje da go kupam inhua chajot i kolku chini?
so ovie tableti ce isfrlas se sto e mrsno vneseno so hrana i non stop ce sedis vo kupatilo a mozebi ce ti treba i vloska bidejci e nekontrolirano,znaci deluva samo na mrsna hrana