Tubus blagodaram na odgovorot. A dali mora so preporaka od doktor i kakvi side effects ima? Jas imam 10 kg vishok i sakam da probam so tabletive zasto zdrava ishrana i aerobik mi pomognaa da smalam 2 kg za 3 meseci. Dokolku nekoj gi koristel neka spodeli, blagodaram
Hello Pred nedela dena pocnav da gi pijam Bioslim tabletite - gi pijam posle prviot obrok. Ima li nekoj informacii ili instrukcii kako vsusnost treba da se pijat? Vo niv nemase upatsvo, pa se prasuvam dali postapuvam pravilno? tnx
Da li custvuvas promeni od koga gi pies jas poveke pijam caevi bez seker voda so limun vo tek na denot se custvuvam omalaksano pred rucok apetit mi e namalen odam wc cesto pa ke vidime ti imas nekoj rez.do sega
i mene mi e namalen apetitot (ne znam moze e plasibo efekt ama uspeva), no nemam problemi so omalaksanot. I jas odam cesto vo wc, no istotaka sekoe sabajle pijam veke mesec dena limun, med i jabolkova kiselina. I toa mnogu pomaga. Pred da pocnam so pienjeto se slikav i planiram pak da go storam toa na 15-tiot den. Bas da vidam dali ke ima efekti. Za cudo se cuvstvuvam polesno. Inaku se merev i sum oslabena kilo i pol. Ama izbegavam bel leb i blago (osven kafe so sheker) Voedno, najdov na youtube, a i si spustiv aplikacija hypnosis for weight loss. pa ke vidime.
I jas na sabajle pijam topla voda so med i cimet i jas izbegnuvam bel leb vo tek na denot jadam mnogo ovosje uste e rano da kazam bilo sto ama za edna nedela ke ti pisam,a od tebe cekam da me izvestis kako ti odi ...i ko sto kaza neka ni e so sreka i daj boze da oslabime i da si ja pistigneme posakuvanata kilaza....ti posakuvam dobra nok i meren son.
Феминки, дали имате некакви информации или искуство со примена на некои препарати под име Garcinia loss или како и да е правилно? Фала,позз
ej beti sega gledam <3 pa ima, ama ne kakvi sto ocekuvav... sega pocnuvam so poslednata (da ja narecam) lenta. Pa ke vidime. Na pocetok nekako mnogu mi trgna, jas ne se cuvstvuvam mnogu oslabena, no dobivam komentari deka sum. Stignav do 4 kila, odnosno minus 4 kila... pa i toa e nesto. Ne znam dali da kupam pak... izgleda ke kupam, ke im dadam uste edna sansa. Razgovarav so nekoi koi gi piele i velat deka razlicno deluva kaj site. Kaj nekoi (kako sto se nadevam deka ke bide i slucajot so mene) pri krajot naglo oslabuvale... pa ne znam... kako e kaj tebe? Ima li rezultati? Izvini sto olku docnam so odgovorov, sega gledam
Jas gi piev 17dena i nikakvi promeni nemav a vnimavav na ishrana gazirano blago suhomesnato nikako,jadev salati ovosje crn leb cedev limun so voda mnogu vnimavav ama od apcinjata mi se losese imav strasni glavobolki se custvuvav loso iznemosteno navecer ne mozev da spijam ,racite i nozite mi tresea,se me nervirase imav tahikardija ,naednas me oblevase ladna pot,mi se gadese so sila jadev i se otkazav mi ostana uste 19apcinja ama od koga prestanav da gi pijam se custvuvam dobro se stabilizirav ke vnimavam na ishrana zacleneta sum vo edna grupa ZAEDNO DO CELTA-SLABEENJE i sakam da pocnam so UN DIJETA vo grupa ja drzat i ima dosta dobri rezultati.A vo vrska so apcinja ne znam sto da ti kazam kako si se custvuvala dodeka gi piese,jas ne ti preporacuvam ama sekoj organizam razlicno podnesuva razmisli vidi na forum za slim line sto pisuvaat a procitav edno te isto se i bioslim i slim line
Aaa ja znam taa UN dieat. Ja izdrzav tri nedeli i posle pocnav so apcinjava i ja bataliv. Jas nemam loshenje, tuku vo posledno vreme zabelezuvam aritmija. Da ne recam malku kako eksatzi mi deluvaat. A sto e toa zaednodo celta...? za zdrava ishrana?