Девојки колкави се таблетите или капсулите (или што и да се) на slimaline acai berry, и дали имаат некаков мирис? Ми се гади од огромни апчиња, уште па ако имаат некако непријатен мирис...бљак. Иначе сакам да пробам
А зошто едноставно не си воведете режим на исхрана и почнете да вежбате? Или полесно ви е да голтате апчиња?
Da ne se truete.Jas na primer sakav da simnam 2 3kg no so dieta ne so apcinja,se vrabotiv i 8h sum na noga so 3pauzi od 5min i 1 pauza 20min i sum oslabela 3kg za 2nedeli i plus sto veceram,e sega moz e malku no pak na zdrav nacin
Знае некој нешто за производите на Forever Living, посебно за таб. за слабеење ... ако имате некое искуство пишете ве молам, многу ги фалат до сега.
Сите апчиња за слабеење биле на природна база - КАКО ДА НЕЕЕЕЕ ...булшит Лажат кој повеќе кој помалку, само да им се трошат... Јас со режим на исхрана ослабев 9 кг за 5 недели и одам надолу...јадам 5 пат и на ден балансирано и пијам многу вода. Да, и јас се мамев со тие апчиња но од слим лајн и незнам од кои таму ....добивав само тахикардија, несоница, нервоза... додека давам пари за апчиња решив да ги дадам на нутриционист и барем знам здраво ќе слабеам Не будалете се
Pa imam kazuvano se vrabotiv mi se poremeti sonot od smenite,ne sum ucena na toa tempo tolku vreme na nozi,samo ke kazam uzivancii e bez dieta da se slabee jas iskreno ocekuvav da se popravam bidejki na vreme e jadenjeto no ne naprotiv i sita i slaba
mojot soprug koristese tableti za slabeenje.........se poremeti celiot hehehehe....... jas ne sum koristila nikogas....bi sakala da probam nekoi efikasni ....ne otposle da kacam pak nekoe kilo poveke...........
дали има некој пробано хербафаст за слабеење...ако има некој пробано имат ли ефекр? слабее ли се?сакам да купам па за тоа прасам некоја со е пробала за споделе искуство?
Луѓе ме интересира дали некој има порачувано онлајн од БиоКлиника апчиња? Ги испраќаат на домашна адреса или како им функционира?
Ајде друже кажи колку биле ефективни тие капсули што и да се апчиња небитно па да знам што и како во иднина...заинтересиран сум некако по хемија па барам некоја ефтина варијанта како на пример со тој глукоман...ама не сум слушнал салам мислење за нив и ткн..па сподели тука доколку си уште активен..позз
Абе какви таблети за слабеење,земете вежбете,хранете се здраво,на природен начин подобро неголи организмот да си го упропастите.
Дали некој има искуство со виталис слим производите какви резултати има,колкусе слабее од едно пакување? Дали може да се најдат во аптеките и кои им се цените? Дали се таблети или шејкови?
ги има користено една жена па на жената не и дојдело нез колку месеци стварно се слабеело но правило проблеми на меструацијата....па сега кај секој органиам е различно..
Предизвикуваат хормонални пореметувања што потоа многу е тешко да ги искорениш. Како зголемена длакавост, нервоза , стрес, нередовен месечен циклус, нагло зголемување на телесна тежина или намалување итн... Не се лажете, лекот е само во храната. Секое апче е хемија тоа е факт.