Дали некоја од вас ги има користено овие таблети? Читам дека биле ефикасни, но ме интересира дали имаат некои side effects? Или па други таблети кои покажале добри резултати?
Сите таблети се штетни, не се залажувај со таблети. Почни со здрав режим на исхрана. Таблетите можеби ќе ти наштетат на здравјето. Можеби ќе слабееш ама после ќе ги вратиш дупло изгубените килограми. Нема ништо поздраво од здрав режим на исхрана
Не се ефикасни Ги користев повеќе од 4 месеци...не симнав ни 2 кг Порано беа, но повеќе не се , никаков ефект немаат
Kakvi tableti kakov bakrac vnimavajte na ishrana malce aktivnost vezbi solo pusti muzika zumba zemi bajk vozi si malce pola saat od denot mozes da odvois ne se trudete so hemikalli bez aktivnost samo od sebe masta ne se topi
Da ne gi ima nekoj koristeno ili slusnato za tabletite od medosan ananas inulin? Vikaat deka se na prirodna baza i deka mnogu se slabee. Ako moze da spodeli iskustvo.
ja najdov stranata od koja porano se pieja efikasnite MZT na SlimLine apcinja za slabeenje Navalete zenski..... http://www.aslimming.com/meizitang-strong-version-botanical-slimming-soft-gel-msv-1-box-p-153.html
Можеби и ќе ослабите со апчињата додека ги пиете, но после што? Ако не ги смените навиките во исхрана првенствено, џабе ви е, се ќе вратите за најбрзо време. Или планирате цел живот да се труете со хемикалии?? Размислете малку.
Сум пробала да ослабам со Слим Лајн таблетите, испив само едно апче и толку ми беше лошо тахикардии, несоници, срцето ми беше во грло буквално 48 часа не бев заспана од тахикардии.. Не знам искрено кој ум ве лаже дека ќе ослабите така и дека се ке биде во ред? Ослабив 10 килограми со УН диета, има се за јадење првата недела може ќе ви биде тешко дури се навикните, но навистина подобро е тоа ти се навикнува организмот на здрав режим однего ли да пиете апчиња со кои сигурна сум дека ќе има последици.. УН диета, вежбај и ќе бидеш топ Само треба да ви биде поголема желбата и волјата.
Една моја другарка ги зема Биослим.2 недели ги пие и има ефекти ама таа е многу дебела значи,има многу за ослабнување може затоа многу брзо се познава.И јас тие решив да ги нарачам скапи се малце ама вреди мислам да се проба.