им пишав дали сеуште работат со продажба на овие таблети и ми рекоа потврдно...значи може да се нарача
Кај мене има негативни ефекти. Не само што неможев да ослабам од нив, дури веќе 2 месеци се макнам по болициве да си го оправам здравјето. Во октомври минатата година кога почнав да ги пијам, ослабев само 1kg, иако вежбав во исто време и држев диета (но не изгладнување) и месечниот циклус ми траеше скоро 15 дена (што е претерано многу). Откако испив само една доза, ми излегоа акни по цело тело, и од октоври нареден циклус ми беше овој месец. Пред да ги почнам апчињата имав редовен циклус секој месец и на претпоследниот преглед на гинеколог (летото, во август) , јајниците ми беа во топ форма. Сега, откако направив хормонален тест и ехо на јајници, покажа тестот дека имам зголемен инсулин и полицистични јајници. Сеуште одам на други испитувања за да проверам да не има и друго пореметување нешто. Може некој ќе каже дека не е до апчињата, но јас си најдобро знам, бидејќи одам редовно на контроли и неможе самото од себе се да се поремети одеднаш. Не знам како ќе бидам сфатена, кај секого различно се делува, но јас си го споделувам моето негативно искуство од нив. Подобро одвојте си по 15 минути минимум дневно за вежбање и сменете начин на исхрана, одколку да се залажувате со вакви хемикалии. Извинете за долгиот пост.
Jas gi koristev acai bery i iskreno ti preporacuvam vednas da gi ostavish,stetni se za srceto predizvikuvaat preskoknuvanje na srceto mozebi si osetila koga ke legnes da spies kako posilno ti cuka srceto(jas moeto duri vo grbot go osekav )i imaat jojo efekt,ednas resiv da pijam apcinja za slabeenje i nikogas poveke
http://www.medosan.mk/ananas/?utm_s...m_content=ananas&utm_campaign=fb-bc-mk-ananas и овие дали ги пробал некој ?
јас се предомислив сакав биослим ама сега овие ќе ги нарачам само не знам точно како. 02/ 3216-923 ли е бројот?
Дали некоја има искуство со капсулите од јаболков оцет дали ослабела и дали се штетни по здравје или не?
gi naracav, cekam da stignat pa ke kazam dali funcioniraat ..na ali express gi prodavaat i tamu se dostapni...na ovaa strana mora pogolema zaliha
Дали некој ги пробал овие производи, гледам за промоција се трите заедно 1998 денари, има 36 капсули кои што се наменети за 36 дена. Кафето е за 12 дена а шејкот е за 15 дена. Кога ќе се пијат два или три производи во комбинација, резултатите се многу подобри. Мислење?
vrska nemaat gi imam probano veke ne se efektivni kako porano zatoa taka drasticno gi namaluvaat cenite
во ДМ ги има, 300 денари се, јас за 1 месец симнав 5кг, а Вториот месе кога ги пиев ослабнав 8 ама и вежбав во теретана плус
А штетни се како и сите други апчиња за слабеење? Јас сега почнав да вежбам и да пазам на исхрана па таман би можела и овие да ги конзмирам доколку не се штетни.
не се штетни, јас после 1 недела почнав да чувствувам како да тежам 10кг помалце пред да почнам да ги пијам чувствував надуеност во стомак, тежина некоја, а откако почнав друг филинг имав. На база на портокал се, што беше гоооолем плус за мене. Ако имаш некои прашања плус, слободно пиши ми порака, ќе ти помогнам