дали некој ги има користено капсулите Phaseo, и дали имаат ефект????? пишете резултати ако ги има некој користено. тнх
женски јас да ве прашам дали некој ги има користено апчињата..... white mulberry.. тие се за регулација на шекерот во крвта но помагале и за намалување на килограмите ги знаете???? искуства???
Јас почнав да ги пијам,веќе два дена...Ама не знам што се случува откога ги пијам многу ми е жешко и се потам многу а предходно немав таков проблем
da go probav eve so voda nasabajle se rastvora i ima efekt mislam pomaga pri opstipacija i go ima vo tineks i zegin prodavnicite za zdrava ishrana 200 gr 390 den
Да порано ги конзумирав Слимлајн додека вистински делуваа и во комбинација со кафето ич немав апетит Верувам дека само таблетите тогаш делуваа...останатово џабе парите
devojki gi citam vasive komentari i ne mi se veruva deka se uste veruvate vo kineskite "magicni" kapsuli na slim line koga od niv e otstraneta glavnata sostojka sto se slabee. Porano bea top, sega se najloso nesto na pazarot... Jas simnav 5 kilogrami za 20 dena, no vo obem sum premnogu oslabena i seto toa blagodarenie LIPODIET sumlivite tabletki. Iako moze da gi najdete vo site apteki, sepak najsnabdena so niv e Viola. Edno pakuvanje sodrzi 20 sumlivi tabletki dovolni za 20 dena i cini 500 denari. Jas vcera si kupiv nova kolicina i momentalno se na akcija 1+1 gratis, taka da ako gi zemete so prijatelka po pola, imate tabletki za 20 dena za 250den. NE FRLAJTE PARI NA EKSTREMNO SKAPI GLUPOSTI.
Се потиш затоа што организмот веќе почнал да ти ги исфрла материите од тело, јас пишав дека таблеткиве го забрзуваат метаболизмот кажи ми како напредуваш до денес?
Ne ne, voopsto ne vezbam... planiram sega od prvi da pocnam vo nekoja teretana, ako ne me mrzi hehheh
сега бев до Виола ги купив..кажи ми дали имаш некои инструкции, кога се пијат , како точно делуваат , кога ги пиеш ....нус појави ?