Zenski jas si kupiv tableti na pharmavital -white mulberry,ete veke 2 dena gi pijam E sega me interesira dali nekoja gi ima koristeno,dali ste zadovolni Aptekata ni gi preporaca mi rece musterite bile zadovolni. Pa ke vidime
не се на акција 1+1 вчера ги купив јас него на купени 3 кутии имашедна гратис ми рекоа да си ги чувам фискалните од денес ги почнав па ке видиме
Здраво девојки што препорачувате за слабеење нешто ефикасно нешто што вам ви помагало и брзи резултати од напред ви благодарам за одговор
iskreno bi sakala nesto da ti preporacam, no vo momentov mislam deka nisto ne e efikasno....posle slimline od koga se ukina taa sostojkata se e tapa! eve lipodet tabletite gi pocnav, no seuste nemam rez...ako imam vvo naredniot period ke ti kazam
Извинете што ви се убацувам вака некултурно но сакам да знам од кога се укунала таа состојка од тие апчиња поточно пред колку години?
уффф баш ми е криво се токмев да ги земам бидејки од бременоста ставв килца а пред едно 5 години ги пиев поточно една лента од кој ми остана само едно апче не испиено симнав 14 кг сварно беа предобри жалосно е ова што го направија
pa zatoa slimline sega pocnaa rimeli da sitkaat i kremi i kozmetika...nataka se svrtea bidejki izgleda vise ne odi ova so tabletive.... a porano bea vrv.....jas nemav nikakvi problemi koga gi piev....bev istencena za merak..... zalosno
Кажи ми имаш резултати, јас бидејќи не сум од Скопје, тука кај мене во аптеката ми ги нарачаа, ќе ми стигнат утре, па затоа ме интересира?