@Zenski Svet имаш ли резултати од Lipodiet шумливите таблетки? Јас планирам да ги земам, па да видам дали се ефикасни или да не фрлам пари за џабе...
Кај мене пак имаа ефект, сега може не е само до таблетите затоа што пиев и цеден лимон и чај, но сепак имав резултати. Се е индивидуално, кај секого различно...
definitivo....jas pijam samo zelen caj i sekoe utro svezo cedeni sokovi...sekeri ne vnesuvam....ama ete nemam sreka , nisto ne simnav od niv..... kolku oslabe ti ? koe vreme vo denot gi pies ?
За две недели 5кг имам намалено, наутро прво пијам чај ( b.lean чај на good nature) потоа и таблета, отприлика 30мин. пред доручекот. Во текот на денот исто така два до три лимони. Се ова ми помогна за побрзо исфрлање на течностите, и дефинитивно се осеќам подобро.
Jas medobilot Sto bese vo tegla go piev, Kako med Sto bese I se rastvorase vo voda. So nego imase I Sema za pienje Ama nisto od Toa. Poveke izgladnuvanje bese. I nikakvi rezultati. A za ovie NE znam. Slim lajn gi imam pieno I se slabee no predizvikuvaat vrtoglavica I tahikardija. Sega se mislam za citrax vo kombinacija so Un dieta posto veke sum 15 den I samo - 2 kg. Ako Ima nekoj iskustvo so citrax neka pise.
niedno....ama ni 500 gr ne namaliv...a vo princip ne jadam obilno , nitu mrsno, nitu meso....nitu blago...
дали ги пробавте таблетите од ананас? Како сте задоволни? Има ли резултати? ме интересира и за зарсена дали се стварно добри?
Не ги зедов Пробав без апчиња да слабеам,само здрава исхрана и редовно вежбање друго ништо не ти треба да знаеш Еве за еден месец 5 кила ослабнав,се примеќа многу а толку и ми требаше мене.