Па, не е штетен така да можеш да го пиеш секогаш кога ќе почувствуваш потреба (при надуеност, болки, дијареа и сл.).
Џабе фрлате пари на таблети кои се рекламираат за слабеење. Не постојат такви магични таблети. Ако јадеш прекумерено, како може некакви си таблети да направат да ослабиш? Што и да конзумирате, тоа е само додаток, нешто дополнително. Само по себе нема шанси таблета да направи да ослабиш. Така да, тие пари вложите ги во здрава храна или пак теретана.
ако сакате од здрави да станите болни пијте го овој чај такви грчеви у стомак таква дијареа бетер од стомачен вирус
Zdravo Zenski da ve prasam dali nekoja gi proba Acai berry na Belinea gledam mnogumina imaat staveno sliki ama nikoj ne pisal odgovor
Не сфаќам зошто би пиеле апчиња за слабеење да се труете место едноставно да почнете да внимавате на исхраната и/или да вежбате барем половина час во денот не е ништо тешко ,почнете да го практикувате ова и верувам дека ќе имате видливи резултати
... пиење на таблети за слабеење го прават само МРЗЛИВИ ЖЕНСКИ кои и колку да пијат од тие таблети и колку време да пијат нивната мрза да спроведат правилна исхрана и малку повеке физичка активност ќе биде вечна да уште повеќе се здебелат.... и не само тоа туку ќе направат таков хаос во метаболизмот во организмот па кога ќе удри таква тахикардија од тој дисбаланс...е тогаш не ќе важно ако е дебела или не кога ќе има други здравствени проблеми... ајде вака... за сите тие што сакате секој ден да посветите внимание на линијата, односно ајде сите заедно да направиме нешто за убавината... еве ќе ја земам јас таа обврска !
Jas gi imam konzumirano, VRSKA NEMAAT! Porano imaa i tie i Slimline no poslednive godini nemaat blage veze, dzabe frleni pari- veruvaj mi
Zdravo zenski daj kazeto mi nesto za slabeenje sakam da namalam edno 10kila sega sum 75kg sakam da dojdam nekade do 60 vo posledno vreme apetitom mi e strasno otvoren... daj kazete nekoj napivki prirodni fala vi odnapred
Да би постоеле такви таблети што ке бидат толку ефикасни во слабеењето , сите ке ги купевме , ке се труевме и немаше да се мачиме да држиме диети и да вежбаме... Што значи дека не постојат такви таблети туку сето тоа се мачкање очи..
SLIM LINE дали некој ги има користено во поскоро време? Пред година две ослабнав од нив многу. Навистина немав апетит од нив. Сега сакам пак да почнам со нив . Има некој што ги пие?
Pa mislam deka bea okolu 800 den 12kapsuli, ne se sekavam tocno. No sega neznam kako e so cena i kvalitet. A oslabnav mnogu brzo za 40tina dena okolu 12kg.
И јас ги пиев СлимЛајн, но последните 3 години немаат ни сличен ефект на тоа што го имаа и претходно. Лично немав никакви проблеми, здравјето и крвта ми беа одлични, намалив 14 кг . Правев пауза пак земав СлимЛајн и немаа апсолутно ни најмалку сличен ефект на претходниот...никаков Па се обидов со БиоСлим и тие беа гола вода..... Во кој период ги пиеше капсулите? Сега скоро или пред неколку години ?
овие шо викаат дека има ефект од слим лајн се дистрибутери на слим лајн па од таму податокот дека се ефикасни да се разбереме од како ја извадија субутраминот слим ланј нема ефект не си фрлајте габе пари кој сака да ме убеде у спротивното нека ми прате гратис кутија ке ја пробам јас
Некој да не има искуство со користење Завсена таблетите за слабеење? Бидејќи тетка ми ги користи (што има мноогу вишок килограми над 30) и за досега 4 месеци има симнато 16 килограми, единствено со пазење во исхраната. Јас сакам да ги пробам бидејќи имам повеќе вишок (околу 20тина кила). Секогаш бев скептик за таблети но ете овие биле на природна база и ко можат да и помогнат на 40 годишна жена со многу вишок ќе можат и мене ако се пазам во исхраната. Нема магични таблети што ослабуваат, овие го забрзуваат процесот само.