девојко се пробав на оваа основа, верувај ми само џабе ќе ги фрлиш парите единствен ефект за слабеење кој доживеав од минус 20 кг беа Botannical Meizitang зелените капсули кои Слимлајн ги продаваа на почетокот Сега се што се продава врска нема се е трошење на пари за ништо И оцетни капсули, и акаи берито и од алфалаб нема што не пробав Ефект НУЛА
Во петокот испив една како што пишува во текот на оброкот. Втората ( купив две колку за проба ) уште ја носам во чантата. Забележав дека отидов во WC побргу од вообичаено. Доколку некој има искуство нека напише и мене ме интересира.
Овие не се за слабеење туку се за детох на организмот. Има и антиоксидснти вонив Еве квалитетен суплемент https://polleosport.mk/dieta-i-clabee-e/topachi-na-macti/thermo-x-100
Дали е ги користат само луѓе кои активно се занимаваат со спорт и вежбање или може да ги користат и оние кои не одат на фитнес/теретана?
Секој може да ги користи без разлика дали вежба или не ама мора да се внимава на внесот на хидрати. Значи храната мора да биди средена за да можи суплементот да биди ефективен.
Во контекст на муабетот, што мислите, колку би бил препорачан дневен внес на јх за девојки, кога целта е одржување на телесната тежина?
Зсвиси од човек до човек,кај секој е различно. Секогаш се оди со осет и се прати напредок. Ако предходно си внесувала да речиме 250г. хидрати и тежината одела нагоре,за одржување ќе се потребни помалку али зависи колку си физички активна во текот на денот. Тука спаѓа работата,зависи дали работната позиција е со седење или во движење пошто телото различно троши кај секој човек. После тука спаѓа и тренингот. Точно да се кажи колку хидрати се потребни за одржување било кај жени или мажи,то треба сам човек да си увиди. Да ви речам дека 3гр. хидрати на 1кг. телесна тежина ви се доволни,кај некој се многу и ќе се дебелеј а кај некој се малце и ќе слабеј. Најдобро е да ги смалите на пола и ќе пратите на вага.
Девојки дали сега скоро ги има некој користено слим лајн капсулите и колку е задоволен од каде можам да ги порачам?
Garsinija na Greenmaster zemav dve pakovanja , od prvoto pakovanje imav samo 1 kg namaleno, i se razocarav, a potoa devojkata od kaj sto gi kupiv mi kaza deka so edno pakovanje samo se cistele toksinite..i ok go pocnav vtoroto pakovanje, od nego imam uste nekolku kapsuli 3 kg namaliv minative 3 sedmici se mislam dali da zemam uste dve pakovanja, pa ke ve izvestam za ponatamu
Многу наши гледам почнаа да ги нарачуваат Некој да има искуство со таблетиве? 2500 ден е залиха за 1 месец - 1 шишенце
Ах бе луѓе. Кога ќе почнете здраво да се храните и вежбате по еден ипол час секој ден наместо да го труете организмот со хемикалии? Мака ми е.
мене ме интересира дали воопшто со таблети можи да се влези во кетоза ? факт е дека со неа многу се слабее но тешка е за на долг рок и прашацине од Тијана Дапчевич ми фаќаат око самомн скапи се некое искуство тука?
За да влези телото во кетоза,ќе мора јагленохидратите да се скратат целосно а да се зголемат мастите а протеините да се држат на средно ниво. На телото му е потребно 1 недела за да почни да влегува во кетоза. Со тие таблети не се влегува во кетоза и не се воопшто ефективни и башка се полско производство а полските суплементи се се ѓубре. 1 - исхраната се средува целосно. 2- се додава физичка активност. 3 - на телото му е потребен добар сон. 4 - за да се видат резултати се потребни месеци,значи треба време. и на крајно место се суплементите. Суплементите се користат само кога е исхраната средена Термо кат ви се 990 денари и има доволно за цели 2 месеци. Купувате суплементи шо ни гугл не ги наоѓа. Со тие кето таблети само ќе добиете хормонски проблеми. Ова ви е совет и пишано е од искуство а останатото е ваше