па нели се американско производство и велат дека имаат само органски и природно систојки читав по женски домаќински дека девојкиве стварно ослабеле уште во прва недела
Таја килажа е вода,гликоген,сол. Женското тело задржва повеќе вода неголи машко тело. Со таблети е невозможно да се влези во кетоза доколку се внесуват и хидрати. Тие таблети се за да помогнат телото да влези во кетоза али предходно ќе мора целосно да се исклучат хидратите и да се зголемат здравите масти. Ги читав коментарите на фб како користеле кето таблети и ослабнале. Обичен трик да го залажат народот за да ги купуват нивните суплементи. Немаат сертификат дека се увезени од америка а и башка во мк тој што увезува суплементи,ќе мора да има лиценца за да можи да увезува суплементи,мора да издава фискална сметка и да има знаење за суплементите. На македонсииот пазар се појавиа многу нутриционисти кој купуваат суплементи од бугариа(црниот пазар за суплементи) и полска. Ако не си спремна за кето диетата подобро не се мачи да ја почнуваш и немој да им веруваш на фејзбук преварантите дека со суплемент,чај лимон,ун или некој дневни диети дека се слабее. 4кг сало да се симни тое голема промена на телото посебно на волумен. Кето диетата има и негативна страна така што можи да доведи и до зголемување на лошиот холестерол. Зато ќе морс да се внимава на храната и на внесот на протеини пошто вишок протеин се претвора во хидрат и телото излегува од кетоза. Првата недела се осеќа изнемоштеност,лош здив,така наречен кето грип...после недела дена телото добива енергиа и почнува да ги троши мастите како секундарен извор на енергиа. Ова е мало појаснување да знаеш штое како е. Ако имате прашања пишете
Некој искуство со овие таблети: https://healthaid.mk/site-proizvodi/preparati-za-slabeenje/garciaslim/ Ананас таблетите ги порачав ама се испостави дека не смеам. Овие ми ги препорачаа зошто имаат хром. Ама ме интересира дали имаат ефект? Сум про помош во вид на таблета уште од секогаш. Муабети од типот диета, патент на уста и слично, не фала. Зошто? Зошто има состојби со се тоа кои не се само за патент. Бев кај Цвета Динева, ми даде диета со овошја и триста глупости што не смеам да ги јадам и покрај тоа што кажав. Ептен за парите, па една недела се придржував. Добив ацидозен мирис од устата, а не кетозен, а тоа е показател дека тотално утнала и дека не е за мене, додека партнерот за солидарност ми се приклучи и тој го нема истиот проблем. Значи, искуства со таблетите?!
Извини што упаѓам, ама сакам да ти препорачам да одиш кај Драгица Зенделовска. Она прави исхрана по генотип и не е како другите нутриционисти на сите исто што препорачуваат, туку баш ти кажува која храна не одговара на твојот организам. На другарка со храна и излечи дерматит од кој лежеше во болница секој втор месец, на друга позната и помогна со намалување на масти во крв и слабеење.. Мене ми помогна со намалување на триглицериди. Види на YouTube има баш емисии со неа на кои збори за начинот на работа.
Дали се препорачливи за лица кои имаат хипотироиза и од каде може да се купат? Колку е препорачана дневна доза?
Ве молам некој да сподели искуство со таблети за слабеење.Не сакам коментари од типот патент на уста,диета,вежби.... итн. Сакам да ми кажете дали имате користено таблети од аптеки за намалување на глад,искрено имама вишок некои 5-7 кг со диета не можам да ги средам,затоа ми требаат таблети кои ќе ми ја намалат потребата за храна.