Nemoj da si gi frlas parite ne gi biva vtoroto paketce go pijam I nisto, a gi poracav zaradi Mila3 sto imase napisano deka izgubila 15 16 kg ama kaj mene 0 kg ....preskapi se a ne vredat ni Bez pari da ti gi davaat plus ponekogas imam I glavobolki od niv pozz
е тоа е тоа шо викам јас од лажни профили си ги фалат колку да се лаже народ да порачува а ефекти нема никаде почни си некој режим некоја диета и елај си у морална подршка со нас има екипа ке си слабееме природно еве ти госпоѓо мила прочитај си за ефикасноста и друго шо најдов по нет апчињата се забранети во америка имале некоја состојка што предизвикува срцев напад да го најдам линкот и ке го залепам тук а анекна и у здм истото за нив се дискутираше
@CrazyOne Дај те молам заклучија темата за нови мислења, бидејќи шири погрешни и деструктивни информации по здравјето на форумџиите.
зошто да ја затвара темата ,па темата е за таблети за слабеење да се дискутира за таблети колку се тоа ефикасни или не ефикасни
Имам пишувано неколку постови наназад, во врска со таблетите за слабеење, разлистај и види. Тоа е тоа, нема што да се дискутира, не постојат таблети од кои се слабее и кои се во легална продажба.
знам дека не постои магично апче ама ако не е темава ке се лажат лугето и ке купуваат а овие другите ке полнат џепови на времето слим лајн беа ефикасни да е сеа што имаа внатре и што тоа беше недозволеное друга прича
Знаеме дека одеднаш не можеме да ослабеме. И јас имам вишок, и дека не ми е од вчера тој вишок. Ама секој си пробува и наоѓа начин за слабеење. Кај некој делуваат шејкови, чаеви, апчиња и слично. Тука сме да споделиме искуства. Продолжете понатаму без расправии.
тоа со расправиите не ти требаше нема и немаше баш никаква расправија само си дискутиравме никој не се расправа да разјасниме
@ALISA0000 знам дека немаше, ама муабетот е за понатаму да си дискутирате, со надеж дека нема да морам да ја заклучувам темата
Пред многу години земав едни таблети од Зегин мислам, со зелено јаболко на кутијата, ама никако не можам да се сетам како се викаа да ги најдам, да не му текнува на некој? Тогаш имав многу голем ефект од нив, треба да прашам во аптека ако сеуште ги има, а беа многу ефтини.
Ми изгледаат привлечно дали знаеш која е цената и дали има ограниченост во возраста кој смее да ги конзумира? Ти благодарам.