Може да ми посочиш некои конкретно или како такви како што пиша да ги барам во аптека. И дали треба да се има физичка активност или може да се користат без физичка активност?
Моментално во аптека има л карнитин со вкус на портокал и други има во аптеките за слабеење fat brner само дали уште ги носат треба да прашаш. Можиш да си земиш и од продавница каде што продават суплементи сега има попусти. Пожелно е да се има физичка активност било возење точак, орбитрек, тегови, пешачење.
Дали некој ги има овие пробано? И дали имаат несакани ефекти, пример да ти се поврака?? Бидејќи од еден чај што го пиев за слабеење ми се повраќаше, и не сакам истото да се случи.
Предложете некои ефикасни таблети за губење на килограмите кои што можат да се пијат доколку личноста прима редовно терапија за притисок.
Не постојат таблети кој топат масти. Постој исхрана и тренинг кој топи масти а додатоците во исхраната само помагаат при топењето масти.
Да знам, само напишав така затоа што така обично ги нарекуваат. Иначе ме интересира дали постојат таблети кои може да се пијат и покрај редовна терапија.
Поќето топачи на масти ја зголемуваат телесната температура (термогенеза) и со то се зголемува и притисокот така да чим си со терапиа за притисок не е пожелно да се користат топачи.
Ако се работи за помлада особа можи да проба L carnitin во комбинациа со CLA. Л карнитинот го има во течна состојба и е побезбеден за разлика од таблетите fat burner, fat lose, destroy fat и така натаму... Го има во аптеките и во продавниците за здрава храна и исто кла ги има во аптеките. Доволно е да се држи диета и да пешачи и ќе има резултати. Мора диета и активност.
Девојки ве молам кажете ми сигурни таблети за слабеење,што немаат јо јо ефект. Ви благодарам однапред
Дали некој има искуство со овој производ? https://2slimandbeauty.mk/?fbclid=IwAR12YYDMQRIx4VgA6Dl4hMRMwSyx1ZWa3XPStD4P0XmrYDuRSUVPwalSNtI