СИТЕ СИ КАЖУВАМЕ СВОИ МИСЛЕЊА НО НА САНДРИЧКА1 ИЗГЛЕДА НЕ И СЕ ДОПАЃААТ АКО НЕ СМЕ ЗА ТОА ШТО ТАА ГО ПРОДАВА.ИНАЧЕ И ЈАС РАБОТАМ СО ЛУЃЕ,НО НИКОГАШ НЕ НАПАЃАМ ЛУЃЕ КОИ ШТО МИСЛАТ РАЗЛИЧНО ОД МЕНЕ.ЈАС СУМ ГОРДА НА СЕКОЈА МАКЕДОНКА ШТО УСПЕАЛА ДА НАПРАВИ НЕШТО НО ОВДЕ ТЕМАТА Е ``ТАБЛЕТИ ЗА СЛАБЕЕЊЕ``.ПО СЕ ИЗГЛЕДА ТИ НАНКАШ СЕУШТЕ ВО БАЛКАНСКИОТ МЕНТАЛИТЕТ, НЕ БИ БИЛО ЛОШО ДА НАУЧИШ ДА БИДЕШ ДОБАР ДИПЛОМАТ КАКО СТРАНСКИТЕ МЕНАЏЕРИ``САНДРИЧКЕ1``,БЕЗ НАВРЕДА .И ДА СУМ МИСЛЕЛА ДА ПОРАЧАМ ОД ТАБ. КОИ ТИ ГИ НУДИШ СЕГА НЕМА ШАНСИ,НИКОЈ НЕ ТЕ НАПАДНА А ТИ МНОГУ НАПАЃАШ.СМИРИ СЕ И НАТЕРАЈ НЕ ДА ПОРАЧУВАМЕ ОД ВАШИТЕ ПРОИЗВОДИ РЕДОВНО НО СО ПОИНАКОВ ПРИСТАП.ПОЗДРАВ
zdravo na site jas sakam da oslabam 5-6 kilogrami sum probala so poveke vrsti apcinja no od nikoj sum nemala efekt si jadam noramalno i so apcinja i bez niv pa ke ve molam sto bi mi preporacale samo da ne mise stetni kako na primer herba fast dodeka gi piev imav problemi so vrtoglavica i gadenje koga gi prekinav se osekav super
Доколку се работи за 5-6 килограми не ти требаат апчиња, со нив може да дојде само до оптетување на желудникот. Биди повеке активна, вози велосипед, ролерки, трчи, пиј повеке вода и јади салати... Идеална диета за тебе . Јас имам проблем со килограмите, на мене и вода се таложи така кажано, никогаш немам ставено никакво апче во уста, а не па од овие за слабеење. Ако сакаш да ослабеш треба да имаш воља да почнеш и да си психички спремен да не јадеш леб, благо и да пиеш газирани пиалоци Ке си ја најдеш идеалната диета за твојот метаболизам или ке се консултираш со доктор и си немаш мака
Кажете ми и мене како да ослабнам малце,сакам да пијам нешто, некои апчиња, оти во последно време многу јадам, онака имам апетит за се и сешто благи солени ич не гледам... ама пантолони, фармерки све ми е тесно! Лелееееее дај кажете ми нешто да пијам ме мрзи со диети, вежбања па да го пробам и ова
TABLETITE ZA SLABEENEJE GO ZABRZUVAAT METABOLIZMOT -TOCNO NO ZA KRATKO VREME OTKAKO KE SE POSTIGNE NEKOJ EFEKT I SE PRESTANE SO NIVNA UPOTREBA NASTAPUVAAT''MRZLIVI CREVA'' STO ZNACI BRZO VRAKANJE NA KILOGRAMITE I POREMETUVANJE NA RABOTATA NA CELIOT ORGANIZAM ...TAKA DA AKO VEKE SAKAS DA OSLABEES IZVEDI GO TOA NA PRIRODEN NACIN IZMENI GO NACINOT NA ISHRANA I PIJ MNPGU TENOSTI ..BEZ TABLETI
DALI JAS NEKADE NAPADNAV NEKOJ? JAS MILA GI PROBAV TIE PROIZVODI I CISTO ZA TVOJA INFORMACIJA ...NE SE BAVAM SO PRODAZBA VEKE . PROCITAJ GI MOITE POSTOVI DALI JAS VOOPSTO NAPADNAV NEKOJ DRUG PROIZVODITEL NA PROIZVODI ZA SLABEENJE... DIPLOMATIJATA I MARKETINGOT SE MOI DVE USPESNI STRANI. DIPLOMATIJA E KOGA NEMA DA GI NAPADNES KONKURENTITE I NEMA DA IM ZAVIDUVAS TUKU KE UCIS OD NIV. JAS PROBAV DA POMOGNAM NA ONIE STO IMAAT MAKA KAKO STO IMAV I JAS......NA NIKOJ SO SILA NE MU REKOV DAJ PARI....... A NIT PA VI GI PONUDIV KAO DA MORATE DA GI ZEMETE ....
јас ги пиев таблетите инхуа и навистина има ефект....имате проспекти се е вистинито што пишува,а има одлични резултати
i jas sum piela poveke razlicni no efekt vidliv i brz imav od zeleno kafe, malku si nervozen no se izdrzuva nekolku dela
Zdravo na site kako ste, koj od vas moze tocno da mikaze koj tableti za slabeenje se najefikasni pozz
да да ослабена сум сега точно не знам кој ден ми е но, 5,5 кила имам ослабено се приметува, мислам дека имам уште 20 капсули не сум баш сигурна ке проверам ке ти кажам проверив и редактирав да ти пишам - 15ти ден ми е ама искрено и да ти кажам 2 дена си јадев малце повеќе
Јас би ти препорачала за повеќе кила да ослабеш, да вежбаш. За трчање веќе е ладно, али можеш некоја вежба по дома. Или побарај на ју туб нешто, аеробик, доволно ти се 20-30 мин дневно. Па аку де си поткаснала малце, немај гајле само да не биде често.
абе вежбам ја секој ден од *јутра до сутра* на нога сум зашто студирам во друг град и секој ден патувам итн искршена сум, немам сили за вежбање ,,, ама колку толку има ефекти и без вежби па ке бидиме за 20 дена ке ти кажам тотал колку сум ослабела
А Овие таблети да не се забранети за малолетни....не сум којзнае колку дебела но имам вишок на некои места па сакам да пробам со таблети...
tocno kazano te poddrzuvam ama toa ne moze sekoj da go svati koga nesto e zamisleno vo glavata i nikoj ne moze da go predomisli.Devojki ne se zamarajte so toa deka imate nekoe kilo visok naprotiv bidete srekni deka ste zdravi,zatoa sto i sega ima nekoj sto ve saka no koga nema da imate zdravje nikoj nema da ve saka. od licno iskustvo(piev herbafast,inhua,kafinja,slim,javorov sirup i site imaat nekakov efekt koj pobrgu gi namaluva kg. nekoj pobavno no za mnogu kratko vreme pak se vrakaat kg. no najbitno e deka sega na 30 godini pijam tableti za srcevi zaboluvanja,koj sto se pojavi po kratko vreme ZATOA STO TABLETITE GO ZABRZUVAAT ORGANIZMOT VESTACKI iako toj ne e spremen na toa) vi predlagam bidete srekni i svatete deka sekoj organizam ne moze da bide isti nie sme tie sto sme skloni na debeleenje.zatoa dodeka davate pari za apcinja de vakvi de takvi odete kupete si nesto sto ke ve pravi srekni.A uteha ne barajte vo tabletite za mnogu kratko vreme ke imate nadez ama za kratko vreme ke bidete mnogu razocarani.NAJISKRENO VI PREPORACUVAM. [mod-kirilica:2llki5e6][/mod-kirilica:2llki5e6]
си купифф херба фасттт ке видиме сега дали ке има ефект , али планирам да го пиам со зелен чај иии да одам на фитнес .. и од сето тоаа ако немаа ефект..
еее баш неее ја сум од кавадарци ги купиф од глорија околу 600 ден хербафастот ако мислиш за тиа?? а за турбо прашав имало али незнам колку се