Епа прашуваат за дали да ги купат така? И еве нормален човек ќе ви каже оти таблети не може да имаат ефект и да не ги купува.
Не постој таблета што слабеј. Ако сакаш да си ги зафркниш циклусите земиги. Не си ги фрлај парите бадијала. Ако имаш средена исхрана е тогаш можиш да земиш на пример Fat burn или Lipo X black edition. Се останато ти е само реклама. Од искуство ти пишам.
Знам бе човек познато ми е то нешто и јас некогаш така имам користено ѓомити за побрзо да слабеам де Ама се нервирам ако немам нешто искуство за некој си средства таму не коментирам, ако имам тогаш кажувам
Не мора да се има некој изгорено на пегла за да му веруваш дека пеглата гори. Некои работи во 21ви век се факти до кои сите имаме пристап и не треба некој да е нобеловец за да ги каже.
@minne992 а знаеш ли што состав имаат тие што многу помагаат? Или само пиете а не знаете што пиете...
Го изгуглав производов и е многу сомнителен, сите статии се спонзорирани од нив, нема реални искуства.
Da i jas koga barav nemase nesto Ama na grupive po facebook ima mnogu spodeleni iskustva od luge so gi koristele pa se potrudiv da stapam.vo kontakt so nekoja od niv pa stom imam odgovor ke go spodelam sepak fala na odgovorot pozz
Здраво на сите знам дека многу од вас се против таблети за слабеење ,но треба да разберете дека има луѓе кои се во очајна состојба поради тоа . Сите мислиме дека дебелината е од прекумерно јадење нездрава храна зар не? Но не е така . Затоа би ве замолила да ми кажете свое мислење за таблерите Apolloss бидејќи и јас сум во таа очајна состојба како многу од вас. Ве молам за помош . Можете да ми пишете тука или приватна порака не е битно само одговорете ми
Да, очајни поради тоа што би направиле се освен да станат од гзот и да се потрудат малку. 99% од времето здрава исхрана и физичка активност ќе помогнат. Така прават пари тие компании што произведуваат апчиња и чаеви за слабеење - пошто има некој доволно глуп и "очаен" што ќе ги купи. Ништо лично.
Од што и да е дебелината, таблети за слабеење нема ама баш ништо да направат. Значи да, може да се поправиш од прекумерно јадење, од хипотироидизам, од други хормонски пореметувања, ама во ниеден случај таблети за слабеење нема да имаат долготраен и здрав ефект. Посебно па ако имаш проблем со хормони не знам како не би ти било језа да пиеш рандом таблети од некој си таму производител. Ко шо ти кажаа баш од тие очајните профитираат