Никакви таблети. Најпрво и најбитно е цврста волја и решителност, па исхрана. Спуштете си било која апликација, пример my fitness pal, внесуваш моментална тежина, посакувана тежина и според тоа одредува дневен внес на калории. За истите пари за таблети подобро на некој предизвик пријавете се, барем ќе имате идеи што да јадете. Иако мислам дека и со нормални оброци, без благо и грицки, може да се ослаби.
Zdravo. Na internet najdov deka phentermine i adipex se najefikasni tableti za slabeenje, blokatori na glad se. Dali nekoj znae kako mozam da gi naracam?
Добро дечки ај што зимате таблети, океј, терајте инат. Ама паралелно со тоа дали бааарем се движите, пазите на исхрана?
Дали некој пробал exipure? Иако не верувам во вакви работи жени викаат дека намалиле 9кила во 1 месец без пазење (целосно се на природна база, повеќе билки)
И ти веруваш во ова???Ако веруваш пробај но јас да имам проблеми со тежината никогаш не би се напила апче туку само здрава исхрана И од каде тоа дека без пазење на исхрана(демек ќе јадам колку сакам и што сакам ама едно апче магично ќе ме ослабе) такво нешто не постои.Се додека не си го промениш мindsetot во поглед на храната (јади за да живееш(преживееш) а не живеј за да јадеш)никогаш нема да ослабеш и да ја задржиш килажата.
Ти да имаш проблеми со тежината можеш што сакаш да правиш. Јас прашав мислење од некој што пробал, а за други совети имам се слушнато.
Не знам зашто очекувате кога ќе прашате во ваква тема само позитивни искуства да прочитате. Како јас да прашам дали е пушењето здраво и да се лутам ако ми речат дека не е.
Јас сум сигурна дека чим тука поставуваш вакви прашања имаш се пробано и слушнато секакви совети но очигледно нема резултати или пак неможеш да ја задржиш килажата па се фаќаш за ваков не здрав начин на слабеење кој и да успее на некој начин да речеме ќе има јо јо ефект побрзо од што мислиш.Мене прашањето ми е како не ви е страв вакви сомнителни и непроверени таблети да пиете по цена на здравје.И еве јас да ти кажам тука на форум дека сум ги "пиела"и сум ослабела пробај и ти а не ме познаваш дали би пробала?? Јас не би...
Да, до негде можам да се сложам. Ама пак исто е јас да коментирам во тема за цигари ако не сум пушач или пак да делам совети, а цигара во живот не сум запалила. Така да ако не си поврзана со темата - одмини ја. И јас среќна и ти среќна.
Не дека не ми е страв. Да не ми било од прво ке ги порачав и немаше тука да прашам. И за сите што имате вакво мислење лично мене матичен лекар ми има препорачано апчиња за слабеење за брз резултат заради операција. Само сега не би ги пиела пак зошто за нив треба цел ден да си дома, а јас сум цел ден со обврски.
Ако стварно ослабела 9кг во еден месец без диета само од чај, големи се шансите дека во производот има состојки што не се ни дозволени да ги има. Ова е слабо регулирана индустрија и не знам зошто се лажете да земате сѐ и сешто. Еве баш го пребарав ова exipure и не ни има релевантна страница и соодветни информации, туку еден текст ископиран на повеќе места со сосема други наслови. Стварно земате многу сомнителни работи само за да магично ослабете.
Па еве не треба да си пушач за да знаеш дека пушењето е штетно. Исто и за ова. Многу добро ми е јасно како се слабее и човек за ваше добро ви кажува да не поебете здравје. Се сеќаваш на скорешниот скандал со слимлајн таблетите?
Сто пати ви е кажано дека со исхрана се слабеј а не со таблети. Топач се зема пред тренинг и кога си во фаза на катинг. Често земат топачи а исхраната е сурова. За топач на масти мора висок внес на протеин. 2гр на 1кг телесна маса. Ако веќе некој сака брз резултат со нус појави,нека си земи винстрол или декадураболин. Не си ги фрлајте парите за џабе. И имајте на ум дека тоа го внесувате во вас.
Jas zemam L-karnitin, deluva na podiganje na energija ta pred trening i mala rabota na stomakot. Ama tek 3ta nedela go pijam ama ke vidime. Inaku od apteka go zedov, ne vervam mn vo aditivite za bilderi.