Ако не си преддијабетичар ко мене, со ИР, или дијабетичар тип2, зошто ќе земаш Оземпик? Препорачано ти е од доктор, имаш преголема килажа?
Ќе помогнат за многу мал % да се убрза намалувањето масти - ама под услов редовно да се вежба и да се внимава на исхраната. Е сеа, ако внимаваш на исхраната и на вежбањето тогаш па нема да има потреба да трошиш пари за толку мал % разлика. Океј се за спортисти шо имаат потреба да намалат пример уште 500 грама.
Nutrex Research, Fat Burner, Lipo 6 Black (120 caps - 40 serv) - Biotika Mislenje vo kombo so keto i 30 min hiit trening?
Вакви таблети на најголемиот непријател не би препорачала. Според мене се толку штетни и канцерогени… еве не знам. Мислам дека со салата и со некоја здрава исхрана 3 пати повеќе ке видите резултати и 3 пати повеќе ќе бидете здрави.
Истово важи: Топачи на масти нема потреба да пијат рекреативци. Освен ако за лична сатисфакција пример сака телесните масти да ги намали да речеме од 13% на 12%. Термогеничните топачи на масти функционираат така што ја качуваат телесната температура односно ја зголемуваат работата на срцето и кардиоваскуларниот притисок. Лице шо има 10-15 кила вишок веќе има покачена телесна температура и зголемена работа на срце. Кај лице шо сака да намали 5 кг, не е толку битно дали ќе му требаат 8 или пак 9 недели... Толкава е разликата. PS: HIIT (особено ко што го прават тука во Мк до умирање) + вакви апчиња - според логиката на нештата се лоша комбинација.
Dali imala fizicka aktivnost tetetana sport ili samo gi piela i namalila vnes na hrana vi blagodaram jas gi naracav od grcija ke vidam sto ke napravam ako moze info vo dm poveke
Не, не постојат таблети за намалување килограми. Конкретно овие што ги спомна се за исфрлање вода од организмот.
Aj ve molam iskustvo za ovie apcinja za slabeenje THERMOGENIC COMPLEH ne se evtini 2100 mislam deka se ama dali se ima efekt ili