Барам помош во врска со тоа како да симињам филмови. Врска немам која е процедурата, а глеам апликација торент има.. Функционира тоа како на компјутери или?
Потребна ми е помош и совет од вас во врска со таблет се двоумам помеѓу Samsung Galaxy Tab 4, Asus MeMo Pad ME70C, Acer Iconia A1-830, Alcatel OT Pop 8 Wifi. Ваша препорака и дали некој од овие има слот за сим картичка?
Samsung или Asuѕ , за сим картичка незнам дали имаат а по мене сим и не ти треба, многу се гломазни таблетите, можеш да си ставиш вибер или фб месинџер и да разговараш преку нив и ако немаш сим картичка.
Јас немам, но има дечко ми Samsung Galaxy Tab 4 и многу е задоволен. Кога ми е во близина од раце не го испуштам
Imam i mi vrsi rabota. Mesto da uklucuvam laptop polesno mi e od tabletot da proveram sto mi treba , i pogolem ekran od tel po pregledno mi e. Imam Skype , viber , messenger i slobodno moze da zameni pc.
Ај да ве прашам за помош, ако знаете, Земав таблет и инсталирав Скајп . Соговорникот го гледам одлично, но тој мене ме гледа како да имам уклучено ЗУМ опција. Го ставам таблетот на маса и разговараме а таму ме дава само на пример во очите, ептен одблизу. Нееможам да се снајдам не гледам некоја опција таму за сликата да ја смалам , да ме гледаат целосно ,како што се гледам јас сама во ќошето доле на скајпот. Некој ќе ми се најде од помош?
Јас имам acer iconia. Добар е само што понекогаш приметувам дека сам се рестартира. Дали уште некој има сличен проблем?
Сакам да симнам цртани и да ги ставам на мемориска картичка, за да може малиов да ги гледа при подолго патување. Прашањето ми е, дали мора да се користи некој плеер за да може да се гледаат цртаниве, или не? Значи не онлајн, туку симнати видеа.
Jas imam ipad mini2 retina grey bez kartica, postojano mi e vo raka i e mnogu praktichen za osnovni raboti na internet a mozhesh da go koristish kade shto sakash ima dobra kamera za osnovni fotografii prednata kamera e odlichna za skype ili drugi takvi aplikacii, no dokolku sakash da sreduvash dokumenti serazbira potrebe. ti e laptop za podobra preglednost.
Да прашам дали некој имал проблем со wi-fi конекцијата? Односно дур работам на таблетот конекцијата си е сосема во ред, но кога го ставам "во мирување", а не е исклучен и пробам да се конектирам повторно не сака да се поврзе, морам да го рестартирам.
Јас кога не го користам ми паѓа нетот , без разлика дали е неколку секунди или неколку саати. Али можам пак да се конектирам. Види од кај што си го купила зашто праи така ,не е убаво да се рестартира нон-стоп.
Најверојатно ќе треба да го однесам, а завчера го земав, стварно не знам што е проблемот, а без рестарт не сака да се конектира.
Штом ти е нов немаш гајле , најверојатно ќе ти го заменат. Мене ми кочи , а највеке ме нервира што само неколку саати ми држи батеријата. , али цела година од раце го немам пуштено. Практично и корисно нешто е