Ја го имам овој, не е нешто посебно ама како и сите други практичен е. Спор е, има малку меморија, не држи батерија многу. Ама после толку тускања уште е жив. Иначе да прашам кај има маски за ваков таблет (дали воопшто постојат од тие силиконските како за телефони) и колку се движат цените?
Мислам дека не. Мојот таблет нема таква опција. Интернет добива како и телефоните, преку Wi-fi. Треба дома да си ставиш рутер на компјутерот за да фаќаш интернат, онака мислам дека не може
Мене таблетот ми стои во фиока. Си го чувам за кога ќе патувам некаде да го носам. И го користам за се. И фала богу што измислија таблет.
Препорака за таблет до кај 5000-6000 денари? Не ми се даваат многу пари за таблет, да не го утнам, па да ми биде криво
Пошто овде има тема таблети па да прашам зашто несака да ми се поврзе таблетот со интернетот ? значи се беше ок и сеа наеднаш нешо сертификатот не бил достапедн што е тоа каков сертификат неам појма го исклучив и па го уклучив и па не ми дава фанаф го диконектирав и па го поврзав па нејке до шо е работата а имам интернет на компјутерот ве моламм побргу више 2 дена вака ми е неможам без него да живеам
Nextbook ми е таблетот неам поим шо ерор ми е ми јавува дека сертификатот на интернет конекцијата не го бивало
Има полно модели во Анхоч!Многу е битно дали ќе го користиш дома или насекаде интернетот. Јас најреално таблет без 3G не би можел да замислам. АКо не ти е битно 3G еден пријател го има овој и е многу задоволен http://anhoch.com/pcmarket/index.php?ca ... &pid=34880 за 500 денари повеќе имаш Самсунг Галакси ТАБ 3 со можност за избор на боја(бела и црна) http://anhoch.com/pcmarket/index.php?ca ... &pid=13973 додека пак е потребно 3G најевтино нешто е ова http://anhoch.com/pcmarket/index.php?ca ... &pid=35144 Тоа е нешто што можев да видам вака на прва.Прошетај по повеќе продавници и одбери што сметаш дека е најдобро. Совет,како и да е прескокни ги само овие GO CLEVER.Еден ден ми траеше таблетот само,толку му требаше да се закочи и да изгори цела плочка
A да ве прашам...кога би бирале таблет или таков мини лаптоп, со оглед на досегашното искуство што го имате со таблетите, што би купиле? Повторно ли би одбрале таблет? Јас се мислам сега да си купам таква мобилна направа па не знам кое би ми се исплатило повеќе.. И еве на пример да разгледувам таблети.. што перформанси треба да гледам да има?
Google nexus 7, ili google nexus 10 tie dve varijanti se sredna klasa ako sakas povisoka klasa ke odberes od samsung galaxy tab varijanti koj sto treba da imaat quad core processor na minimum od 1.7 pa nagore drugi kako na primer sto se nekoi quart ili neznam maxwell nekoi no name brendovi nema da ti vrsat rabota poz
Фала Консултант, стварно си бил фин Значи ти викаш дека подобра варијанта ми е таблет, да не се расправам со минилаптопчиња а? Ќе ги разлистам и уназад странициве да видам што се советувало и ќе почнам да си бирам таблет ако не п.с. Очекувајте мутави прашања во иднина од мене зашо ништо не се разбирам во електроникиве
Јас пред, хм, 2 месеца ќе да има, можда и малце повеќе , си купив Леново од Сетек, намален од 7000 на 5000. Искрено бев скептик, го земав порано за да го ,,тестирам,, за во странција оти не планирам да влечам лаптоп. Некако сум воодушевена, позитивно изненадена, батеријата ми држи и по 3 дена, а го дрндам прилично многу. Ама многу пазам како го полнам, скроз празен до скроз полн, а и пазам да не му правам оверчарџ, пример, да го ставам на полнач и да си легнам и да го извадам тек сабајлето. Има апликација за тоа, Батери доктор, другиве ми се чудат како толку држи батерија. Е сега, имајте на ум дека таблет си е таблет, за сурфање, нешто игрици, фб, скајп, чатување... Ако го преполнувате како да е врвна машина, мислам дека и да е некој најскап ќе кочи и нема да биде тоа тоа. Ако не го земев овој, ќе го земев Асус Мемо Пад, ама немав пари и не ми се чекаше искрено. Го имам пробано тој, боите му се малце подобри, има и задна камера, а ако не се лажам и не е со дуал кор, туку е со кватро. Како и да е, и двата се добри. А кај да му најдам ја фолија за одозгора, м? И едно маскиче.
Doozy може да ми пратиш линк? Мене ми е важно да држи батерија. Еве дечко ми има, ама батеријата издржува неколку часа. Ми треба за кога ќе одам некаде да не носам лап топ со мене, прилично ми е тежок