Па тоа е моја препорака да, а за иднина сеуште не ја знам некој изгледа погрешно ја проценил иднината хахаха
Јас. . Добар е. Врши работа. Само полначот многу да го пазиш. Нашиот за три месеци се скина, отидовме во AMC да ни го заменат, по две недели ни дадоа друг, со едно извадено желевце. Така по една недела бум, експлодираше полначот. Сега користиме од андроидите полнач, но бавно оди.
го земав од оне со интернет и фиксен телефон и го доплаќам 250ден месечно: Samsung Galaxy Tab 3 Lite-презадоволна сум батеријата е одлична издржлива, во кутијата имаш оргинал полнач (таблетот мора да се полни со оргинал полнач),играм игрички но има и добра меморија за повеќе апликации
Е ај не постојат.. Ако живееш во повеќе члено семејство, оди да те видам ставај им кредит на сите. Кога си дома зборуваш од фиксен и се договараш каде да се сретнете. Исклучуваш, излегуваш, заклучуваш и не ти треба телефон за после. Стварно немаш фиксен телефон?
Само што ми стаса таблет леново а1000-ф, е сега кога го укл батеријата беше скоро 90% полна. и го ставив на полнач, веќе е полн, треба да го чувам 12 сати?
Не, околу 2-3 часа остави го да се полни, за да му се наполни ко шо треба батеријата. Вака, не ти е сигурно уште сега да се полни по 20 минути.
Незнам кој ѓавол му е на мојот таблет , кога гу вклучив пред некој ден имаше црн екрај како напукнат , стаклото не е скршено туку како внатрешно дисплејот да ми е скршен а никогаш не ми паднал сигорно дека нма да го правам зашто ке ми бараат толку пари како нов да си земам.
Си го натиснала екранот и пукнал. Тачот ти е добар штом викаш така. Ако ти е Самсунг или Епл ти се исплати зависи од моделот, ако е некоја друга марка не ти се исплати, купи си нов во тој случај.