Е да у право си и ти. Таа жена многу ми е чудна. Еднаш вака еднаш така се понаша,како ќе и дојде. Тешко на Енвер со нив две. Не го заслужуваат човекот. Што све не прави за нив, се жртвува,а нив све не им е нешо погодено. Е од кај па таа се појави? Од нигде никаде.Изглеа ќе им помогне на Ариф и Јусуф да се извлечат од затвор. Прво мислев некоја преварантка е испратена од непријателите ама ете испадна полусестра.
којзнае уште што не ќе излезе. Туку со сарп што ќе се случи? Пирил еве ќе се мажи за Незир бахар на со Ариф ќе си заврши (гледав така во некоја епизода) а што со сарп?
Пирил стварно ќе се омажи со Незир? Ја па мислев на Бахар и се сврте за да биде љубоморен Сарп и да пати.Пирил и онака не ја сака, му е гајле за неа. Ама како што пиша некој погоре демек ќе попушти Незир, ќе ги ослободи,нема да се одмаздува.Дорукче ќе го смени,ќе стане подобар. @cresa-jagoda а кога ќе напраи сообраќајка, за брзо ќе биде или понатаму во наредните епизоди?
Нели Пирил рече дека сè би направила за да го спаси Сарп, а Бахар си поќуте. И после Незир рече дали би се омажиле за мене? Изгледа со Пирил ќе се жени.
Ахам,значи така.Пирил ќе го јаде... Греотка ми е некаков за Пирил, се гледа дека добра душа има и се што сака е љубов и внимание.
Да баш убаво му кажа. Додуша па и заради Пирил е сето ова, киднапирањето,нели му била девојка на тој манијакот.Па Сарп за да ја спаси Пирил го убил. И сеа ни криви ни дужни страдаат Бахар и децата. Ама така е секогаш уз суво и сирово гори.
баш во денешната епизода Незир ќе побара Пирил да се омажи за него. Секако уцена и игра се во прашање ама дали ќе е така ќе видиме.
Nema nikoj da povredi, a nitu Piril, nitu Bahar ke se omazi za nego. Ke gi pusti site da si odat. Sarp nema da zagine vo soobrakajka. Na Bahar ke i se slosi i Arif ke vozi. Vo kola ke bidat Majka i, i Sarp. Majka i ke umre, bidejki ke ima teski povredi, Sarp ke e povreden i ke pocne da podozdravuva, ama gavolot Sirin ke mu ja iskluci infuzijata i toj ke umre.Arif ke odi povtorno vo zatvor kako odgovoren za sobrakajkata. Interesni slucuvanja ima vo meguvreme. Spletkano mnogu e
Не е нешто активна темава. Конечно Бахар и децата се вратија дома аман,мислам со години дремеа таму. Ама ја одолговлекоа, се забораиа... Туку ко шо видов отидоа кај Енвер и Хатиџе у куќата,таму ќе останат да живеат? Нема ли да се вратат дома у станот кај Ариф? Лелеее можам да ја замислам Ширин хаха тек догаш допрва ќе одлепи скроз најскроз. Само шо добро дека дојдоа таму,да ја видиме сеа госпоѓицата каде ќе бега и како ќе се оправда овојпат. Нели Бахар се дозна и кажа Сарп и за бродот и за тоа дека му кажала на Мунир дека се демек она и децата починати. Нека се пази од Бахар и онака е збесната и таа, преку глава и е од све,така да маф и е работа. За нејзе лекот е само онаа Идил и онака двете се исти,само она ќе и го дотера паметот.
Идил е луда, ама омилена ми е, за разлика од Ширин која ми е одвратна. За Ширин лекот стварно е Идил Инаку мислам дека ќе има фаќање за коса Бахар и Ширин Мислам дека Бахар ќе дознае за тие сликите што ги направи Ширин со Сарп кога го уцени и така Бахар ќе полуди, а Ширин ќе си го добие Добро е што Ариф му кажа на Енвер дека Арда е син на Емре. Многу ме нервираше Емре што се затреска во Ширин Ај вајда ќе му дојде памет, ете и Идил ќе дознае па ќе му каже за Арда
Ke saka da i go zeme, no ke pravi DNK test i ke ispadne ne mu e sin i ke ja obvinuva deka go laze. Bahar ke ja natera na povtoren test i Zale ke im kaze deka vistina ne e sin i i deka koga se porodila bebinjata bile zameneti...