''tres metros sobre el cielo'' filmot ne e mnogu tazen na pocetokot ama na krajot se utepav od placenje, liptav niemozev da se smiram
Бај д веј го немам гледано, за среќа на време разбрав како завршува, инаку немаше да можам се соземам со саати од плачење
Значи ако на некој филм имам рикано како магарица е ХАЧИКО...2 дена бев потресена и не се осмелувам уште еднаш да го гледам
Кажете бре некој ептен тажен, онака потресна љубовна сторија Периодов ме мава ПМС, башка нешто сум болна, а и сум сама дома па нешто да ме занимава. Јас обично гледам хорори и трилери, па не сум многу по овие тажниве и не ни знам што да одберам сега. А ужасно ми треба нешто такво да изгледам, да си го одморам мозокот и да се изнаплачам бе. Ретко плачам на филмови, па ве молам нешто што ептен допира предложете ми. Фала лепо.
Го имам гледано По можност некој што не е ептен комерцијала, или е понов. Овие постариве потресни љубовни драма, ги имам погледнато, што со другарки, што со моиве дома. Од новите немам скоро ништо гледано од овој жанр.
И ние со мојот златен цимер, ако по 20 години, плачевме ко мали деца на овој филм. Инаку филмот е драма. Eден тип, професор мислам дека беше (Ричард Гир) пронаоѓа куче на железничка станица и мислеќи дека е сопственост на некој го остава таму. Другиот ден пак го наоѓа кучето на станицата и си го зема за дома. И така во цел филм се прикажува нивниот меѓусебен однос. Тешко е да се опиши филмов, треба да се гледа па да видиш зошто сите плачат на овој филм...па и уште ако си љубител на животни... http://www.youtube.com/watch?v=mhEHr7B1QiU