По ваквите теми ќе се видиме кои сме и што сме. Каква сака нека е, не го нападна него лично физички за агресивно со сета сила да ја тресне од земја. Лошо на глава да паднеше, на место можеше да ја остави. Бришачи скршени се купуваат, насилство не се брише. Место да ја бутка, фино лепо полиција требаше да и викне, па дур дивее по колата да ја соберат и да ја решат работата. Ама не, мажиште, мора со насилство да ја реши работата. Жална Северна, нема лек за нас...
Па секако дека мајкава не се фрли да ја истепа, но кажувам пример колку државата решава такви проблеми. Девојчето уште памти, прсти имала на лице, како траума и остана. А таа ништо не си доби.
Да ја трга на страна,пошо ако имаше намера да ја тепа ќе и залепеше една шлаканица уште во старт Ако ти како мајка така се однесуваш кон ќерка ти,зачувај си го советот за тебе и слободно применувај си го Не се рчкај за глупости ,ко да ти е родена сестра "жртвава" па ај ќе ја браниме. И мене кога ми доаѓаат ромите на семафор со сунѓерите со мочки на шофершајбна се карам,пуштам брисачи и ги бркам. Нема зошто некој да уништува нешто што е МОЕ. И не, НЕ ја тепа
Не се сите полицајци заинтересирани да решаваат секакви пресметки. Блиска личност имаше проблем со една жена,а полицајците се кинеле од смеење. Во случајов и двајцата треба да одговараат пред законот.
Па да ја оставел да си демолира, не верувам да ке останела само на бришачите Инаку од 500 до 3000ден еден бришач, зависи што кола
Kako pa ti primeti deka ne e manijak? Od kaj znaes kakov e? Jas porano koga se vozev so taksi, imase eden taksist i pijan rabotese. Da, draga,teska pijanica. I zagina pred nekolku godini.
Не, не, само можеше да ја убие кога ја залепи за асфалт. Нели ти работеше во образование? Така ги учиш децата, дека ова не е насилство и дека ако дома ги трескаат од земја, тоа не се смета за тепање? Така, така, Македонија во највистинското светло се покажува во темава.
Ај невесто за нас приглупиве објасни како изгледаат манијаците, за да знаеме и да бегаме и ние од нив. Добро се читате ли што пишувате бре? Само тие луксузни коли што имаат знаат да бидат тепачи? Тие што немаат не?
Женска никој не те прозва тебе и не ти чепна во животот Ако баш не можеш да заспиеш, еве ќе ти кажам дека многу ги карам кога ЌЕ УНИШТАТ училишен материјал на некое од другарчињата
Највеќе ме запрепасти што како тука така и по социјалниве мрежи најгнасните коментари беа пишани од жени што нит знаат што се случило нит која е причината што е полугола. Што ако пробал да ја силува а?
Озбилно направивте како да ја претепал. Жената гребатинка нема на неа значи. Во афект ја бутна посилно и да бил насилник ке и се фрлеше и ке ја дотепаше. Ја бутна и се тргна. https://kurir.mk/makedonija/vesti/d...glasi-pretepanata-dobrila-od-taksistot-video/ Претепаната??