Ако пробал да ја силува чим излегла она од кола требало да бега а не да му крши бришачи и нормално да пријави таму кај што треба.
На Кајгана се збори дека прво се расправале за плаќањето,па дека му посегнала по телефонот и паричникот. Започнала расправа... Можеме да вадиме 300 теории,ама јасно е дека му ја демолираше колата. И двајцата не се во ред и треба да одговараат.
Заеби нервоза......нека си ги лупаат тие главите по судови....тие не се нервираат за тебе....убава вечер.
Учителке, ти си таа која пиша дека нападов не бил тепање. А што е тогаш? Убаво што многу караш за материјални добра, сега уште ти сама да научиш дека човечкиот живот е побитен од едни бришачи.
Логично е да му посегнала по паричникот за да си го земе кусурот. Веќе се пријавени за нарушување на јавен ред и мир во полиција никој не е пријавен за насилство како што пишуваат медиумите,така да ќе си сркаат што си дробеле. И ќе заврши прикаската како и секое чудо за три дена.
Не е поентата колку чинат брисачите. Туку што и тоа е насилство и не треба да го оправдуваме само поради тоа што е жена. Тука има приказна која не ја знаеме,колата е паркирана веќе кога таа почнува со кршење и кога тој дотрчува. Наводно чекал полиција и дека затоа оваа почнала да крши. Како и да е,очекувам тој да одговара за агресивно гурање,а таа за напад на движен имот.
Повели ,научи ме познајна си од мене Јас ако сакам да тепам некој ќе мафтам со раце и нозе, ќе се обидувам да го дофатам. Не да го тргам на страна. Добра ноќ
Кога коментираме веќе материјални добра неа телефонот што и се распрсна на сите страни коа ја тресна овој кој ќе и го плати? Пошто нели еве им се даде акцент на брисачите, дајте да видиме и што смартфон има, нели коа веќе идеме по материјално обесштетување да идеме до крај.
Што се нервираш па и ти Таксистот е крив да, немој да мислите дека мислам е ок тоа што го правел... ама ете во афект се случило, но за тоа ке си одговара секако. Е сега уште женава дали е нешто крива, ке видиме за неколку дена И немој да се акате дека секогаш во секое време и секакво расположение вие ке мислите на полиција и присебно и мирно ке чекате таа да дојде и да реши проблем. Не ни е секој ден блескав и не сме секој ден со најбистар ум Особено во нашава сјајна држава што се ни обезбедува.
@Nausicaa И мавањето по колата е уништување на нечиј живот јер ќе нема леб. И оштетување на еден бришач е нанесување штета.