Сосема е доволно силно да го треснеш од земја, како што видовме на видеото. Ич нема да има потреба да се мачиш да мавташ. Добра ноќ.
Требаше, тогаш никој немаше да се буни јер наркоманка,нимфоманка, полугола си го барала и си го добила.
Не е насилство, оштетување материјално добро е. Насилство се врши кон ЛУЃЕ, а таа него не го чепна на видеото. И двете не се правилен начин да се решаваат проблеми, и кривични дела се - но првото е полошо и потешко според секој морален компас, а сигурно и според закон.
Јас гледам реално ако е жената крива во моите очи секако дека ке изреагирам. Секогаш сум на страна на жените ама вака ако се дозволе на сите па и јас на мојо бивш ке отидам куќата ке му ја запалам и колата ке му ја искршам гола у сред бел ден деца да ме гледат закон има бе.
Да се надоврзам,надвор од темава. Пред некоја година во сред ноќ низ прозор ни влегоа 3-4 крадци. Среќа тропнаа во радијаторот,се разбудив и се затрчав право кај мооте во соба. Кога станав јас,избегаа. Татко ми одма запали кола и тргна по нив. Прво што помисли во тој момент е дали земале нешто,а второ да ги види за после да ги опише на полицајците. Не му падна на памет да земе телефон и да врти 192. Така да додека не се најдете во некоја слична ситуација,не коментирајте. И вие не би останале мирни и присебни и да чекате полиција. За која знаете кај нас колку е брза
Каква врска има ова со првиот пост твој? Значи убаво напишав дека требало да бега ако дошло до сило..... што нее јасно тука?
На мене некој маж гол да ми излезе и кола да ми демолира и тоа такси шо носам дома леб на децата абе нема да го бутнам едно колено у главата и чао. Така ако се дозволе има секој неред да прае. Пошо ако го удрат одма другите се насилници.
А кога жената тресна на асвалт, телефонот и летна на парчиња. Пошто нели материјалното е еднакво, па и поважно од телесните повреди, ете дополнителна „повреда“. Ем е тепана, ем и е нанесена материјална штета. А пошто гледаме од аспект на парите, еден смартфон е каде, каде поскап од бришачи. Кој е крив што телефонот е „демолиран“? Таксистот А зошто е крив? Зошто ја залепи за асвалт. Правда за мобилниот (кога веќе не ни е галје за жената)
Треба секој за се да си одговара. Работава во темава е дека ептен ја бранат жената. Таксистот е 100 посто крив и треба ете да одговара за тоа што ја бутна и за моб ете е крив. Ама и она не е светица, тоа е муабетот, и она сигурно има за што да одговара. Во таа ситуација се ставиле и двајцата, така да и двајцата ке одговараат.
Оти некој мора да се грижи за овие работи. Пошто секој од нас, може да се најде во ситуација да биде удрен. Не сакам никого да го повредам, ниту сакам некој да ме повреди.
И ти ми мешаше во отворен брак.. каде немаа никаква врска.. А жртва на насилство може да биде секој... 'па дури' и дете.