Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Тактика топло - ладно

Дискусија во 'Сингл' започната од MidnightFlower, 22 јуни 2010.

1. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Ма какви тактики, какво топло - ладно. Па ќе се уморам од мозгање а и не сум способна за такви калкулации затоа што мозочево ќе прегори. Или кажувам директно ако соберам храброст или ништо.

Единствено топло - ладно кое го обожавам го прават во Пелистер.

2. Extraordinary.girl

Extraordinary.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    293
    Допаѓања:
    421
    Успева тактикава, само треба да знаеш колку да го изладиш, не да го смрзнеш! Јас не ја применувам, или ми се свиѓа некој, или не ми се свиѓа, кратко и јасно. Мразам некој да ми се иживљава, и почнав се дистанцирам од такви мангупчиња што денес ти го посветуваат цело внимание, а утре живи ги нема. Ако некој мисли дека ова е умешност во флертување и не е баш, мене ова ми е незрело однесување на личност што незнае што сака.

На Ma4u64ence му/ѝ се допаѓа ова.
  3. harrypotter

harrypotter Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    5
    Лично јас, да, ја употребувам оваа тактика топло ладно, но повеќе би ми одговарало игра од колку тактика пошо сепак го праам од забава. Инаку, да се навратам на темата, успева! Кога сум најзаинтересирана за некого глумам ептен ладна (и станав толку добра во тоа шо и ја не знам кога стварно ми се сфиѓа :D ) Али сеа следува и прашањето: што ако не сакам да го изгубам? можеби грешка ќе ме сфати? секогаш постои тој ризик, но јас сум карактер шо у секој момент е спремен да ризикува па така и јас ставам се на коцка... па шо биде нека биде.
    Знам дека сте имале и подобри совети од овој, али ја повеќе глеам забава од колку љубов. Барем сеа за сеа :D

На stojanovskata му/ѝ се допаѓа ова.
  4. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    576
    Јас ќе ви кажам еве, оваа тактика е карактеристична за моја возраст или еве 15-16 години.. ама и мене веќе ми се здосадува.. т.е не ми се здосадува туку ја гледам како недозреана... на 17 години веќе повеќе сакам некој да ми покаже ако му се свиѓам или јас на него, одколку да си играме те сакам, не те сакам па ај сега ти мене бркај ме. Мислам тоа беше негде коа бев 1ва година па може и 2ра на почеток.. ама сега, некако не.
    И мислам дека оваа тактика е покарактеристична з амашките, бидејќи сакаат така да глумат фраерчиња :D абрее.. ако ви се свиѓа некој кажете му и готово, најпаметно да си знае одма, зошто ако долго време го маткате па може и да изгуби интерес да ве брка ;) :D

5. k.i.t.t.y

k.i.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2011
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    74
    Тој што игра топло ладно според мене едноставно не е заинтересиран. Кога ти се допаѓа некој не постојат тактики правиш се да го освоиш а не да си играш со него...

6. sexy357

sexy357 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    6
    Штотуку во саботата ја започнав тактикава...игра како сакате наречете ја...цел живот сум ја практикувала и се ми одеше од рака се додека последнава година ипол ја запоставив намерно! да видам како ке се дешаваат работите со дечките во мојот живот...и верувале или не се беше онака попразно..залудно потрошено време на испробување на вредноста на заведувањето и од саботата до денес се чуствувам исполнето и задоволно..и заклучив дека тоа е единственото нешто што најповеќе може да ги заинтигира машките по тебе и онака да те сватат посериозно...се повеќе да се чуствуваш повредна и повредна и да не дозволиш никој да те гази и да си игра со тебе... затоа што ако се повеќе им покажуваш дека ти значи и дека го свиѓаш и слично се повеќе те газии...затоа одлучив никогаш повеќе да не го напуштам топло ладно...;)

На stojanovskata, N.Kety, CAREY и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    со твојот пост ме замисли време е да се активирам и јас колку повеќе му угодвам на дечкото толку помалку има осет зошто луѓе јас кога сакам сакам но ете не се сите како мене :( но ако сака да си играме ќе си играме проблем кај мене е девојки што немам осет или сум права кучка газам све или сакам некој и давам све ама како што гледам кога сакам и давам тоа не се цени баш се надевам дека со мојата игра нема да изгубам контрола... :(

8. sexy357

sexy357 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    6
    со твојот пост ме замисли време е да се активирам и јас колку повеќе му угодвам на дечкото толку помалку има осет зошто луѓе јас кога сакам сакам но ете не се сите како мене :( но ако сака да си играме ќе си играме проблем кај мене е девојки што немам осет или сум права кучка газам све или сакам некој и давам све ама како што гледам кога сакам и давам тоа не се цени баш се надевам дека со мојата игра нема да изгубам контрола... :([/quote]

епа вака...состави ги твоите две особини..еднаш биди права кучка...ГАЗИИ...потоа биди...мила...покажи му малку љубов, но не оди во крајности со топлото затоа што не оди на добро..запали го малку и потоа пак продолжи со ладното верувај ми малку ке го натера да размисли повеќе дека можи да те изгубии и за да свати шо ти се дешава...но нема да успее да свати дека си играш со него..затоа што машките се малку одповеќе глупички и им треба повеќе време додека не му нацрташ стварно убаво..;) поздравче...пиши шо ке напраиш сосреќа се надевам дека ти помогнав :)

На mime87 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. 52Lotus

52Lotus Истакнат член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Уф зезнато е ова топло-ладново,можи и да се изгориш од играње.А факт е дека ако го напнуваш дека ќе почне да работи неговото Его се повеќе и тој ќе си игра со тебе..Затоа најпаметно Топло-Ладно во умерени граници али Секогаш!

10. i.am.me

i.am.me Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2010
    Пораки:
    145
    Допаѓања:
    127
    Топло - ладно? Ако се прашувам јас може да успее за да се привлече внимание. Но само на почеток, постојано играње со туѓите емоции подоцна станува досадно за едната страна. Па се разбира дека никој не сака да биде омаловажуван нон-стоп.

11. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.481
    Единствено топло - ладно е кога ќе го заведам со поглед, тргам со страст да го бацам и на крај нема да го бакнам. :D Бегај бе, какво топло - ладно, какви бакрачи. Сакам на чисто да сум со некој, а ако приметам дека он си игра ваква игра, ајт клоца по дупе. :D

12. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    ми се има случувано некој така да си игра со мене, ама му вратив дупло ;)
    кога тој ке видеше дека сум со мојата другарка, тој неа и се пушташе, а мене се правеше дека не ме приметува.
    Па и јас така, понекогаш кога ме поздравуваше, ке му речев-мрш бе будало !
    А кога тој ке беше со неговиот другар, јас другар му го поздравував, а тој кога ке ми се насмевнеше, јас ке правев фаца-што ме гледаш бе
    Понекогаш ке се правев демек очајно ми треба услуга од него (ке му го земев мобилниот), и после еејј фала, срцка си. А утредента кога ке ме поздравеше, се правев дека не го гледам, после-еееј, извини не те видов 8)
    А секогаш кога ке помислам на ова, многу се смеам, тој си стоеше блиску до едно девојче, помлада, затрескана по него (а девојчето си имаче дечко, а тој ми беше другар, а тој дури ми рече да пазам на неа, да не зборува со момци, итн, ама јас ништо не му кажав) Ииии... демек да ја направи нејзе љуморона, мене ме поздравува, јас раце в џебови, и-шо има? Ми пружи рака, а јас само продолжив така... тој ја сврте главата, и јас ја свртив, и го погледнав онакаа... :devil: Демек обидувајќи се да го повредиш девојчето, сам се повреди :P

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  13. shiningstar

shiningstar Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    623
    Допаѓања:
    308
    Колку само врска си немам од овие игрички, и не сакам некој кога ми прави така се ладам.
    Нити некогаш сум знаела, за тоа сум типичен машки карактер, што ми се допаѓа јас си кажувам, што не не, ништо не е во завиена форма кај мене.

14. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.255
    Допаѓања:
    1.343
    Кај мене оваа тактика не пали ,или е топли или е ладно.Ако залади еднаш - заладено е засекогаш и крај.
    Тактички скроз погрешно :lol:

15. Anely

Anely Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    225
    Не сум пробувала со тактикава, нема ни да пробам.
    Или е топло или е ладно сакам да сум на чисто.

16. shakira777

shakira777 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2011
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    2
    многу ја мразам оваа тактика иако гледам по примерот на моите блиски дека секогаш добро пали, и тос мнг добро! Пр.една моја другарка ја играше пред да се фати со дечко и(сега бифш) и + едно 4-5 месеци додека беше во врска и врската им траеше 2 години и имаа супер врска..Она секогаш ми дава совет да ја играм оваа тактика а јас воопшто несакам да им пуштам водичка, па да ме снема и слично, сакам да сум на чисто ама како што гледам не се цени тоа мнг, повеќе може да успееш со топло-ладно, јбг

17. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Јас ја практикувам оваа тактика кога си пишувам со некој на фб и не ми се допаѓа и си го полнам егото после го бришам од пријател :angel: :angel:

На Saya му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Irreplaceable.xD

Irreplaceable.xD Истакнат член

Се зачлени на:
    2 август 2011
    Пораки:
    341
    Допаѓања:
    67
    Ми се случило, и ја нему и он мене да ми игра топло ладно. Мрзам коа он ке ми игра, а ја коа ке му играм СУПЕР МИ Е :)
    хахахахха, знам без исаф сум :)
    Али лесно го скротувам, па не ми праи секогаш некои проблеми околу тоа :)

19. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.305
    Тактикава воопшто не ми се допаѓа. :yawn:
    Или е ладно или е топло..никогаш не сум постапила вака и нема ни да постапам.Некако глупо ми е..
    Ако сум заинтересирана за некој ќе го покажам тоа и ќе стојам цврсто над тоа. Или ќе се повлечам целосно или ќе се впуштам во акција. ;) Кај мене нема вака па така.Ќе го направам она што чувствувам...дека треба !!!!!!!!!!

На XMaN му/ѝ се допаѓа ова.
  20. lola-86

lola-86 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    729
    Допаѓања:
    198
    Мислам дека со мене сега тој си игра топло ладно,што му е филмот бе?
    А да почнам и јас,што повеќе му искажував емоции тој стана поинаков.Да почнам и јас или...?каѓете феминки ајде.Не знам колку би траело ладното хахаха :D јас ко без осет сум не сакам да се олади скрос.