Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Тактики за освојување на машко?

Дискусија во 'Сингл' започната од CVETENCE, 29 април 2010.

1. peperutceee

peperutceee Активен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2013
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    3
    mi se dopadnaaa hahah

2. stojanovskata

stojanovskata Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121
    Moze pomos?(btw se izvinuvam so ne pisuvam na kirilica od mob sum)
    Znaci vaka sega sum prva godina sredno a on e vtora.Na pocetokot ne znaev kaj da gledam,go primetiv i nego ali togas u plan imav drug.Se dodeka ne go zaboraviv prviot(ednostavno taka morase da bide).E sega na ovoj mu pustiv vodicka :D i on odma se zapali(mislev deka me svigase i poraNo ali izgleda se otkaza koa vide deka ne,ma shansi ALI TOPKATA SE VRTI :D ) e i togas(pred edna nedela sve i svasta se desavase :D od ckss za da go primetam,preku zavodlivi pogledi,vikanje od strana na drugarite negovi vo smisla eve ja i Red drugi raboti.E od ovaa nedela sve se smeni,pak doaga i se gledame ali sea nekako u smisla gleda dali sum se zapalila i niso ne praavi :/ i sea ni ja nezz so da pravam.Inace deckovo e lav a ja bik-opasna kombinacija :D

3. blingbling

blingbling Активен член

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    2
    a што да сеправи ако симпатијата ти е од твој клас?? ај ве молам помогнете мн ми се свиѓа детево...

4. LusySkyDiamonds

LusySkyDiamonds Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2013
    Пораки:
    784
    Допаѓања:
    823
    Се изнапиша, а не кажа што ти е проблемот, за што бараш совет? Дали ви одговараат хороскопските знаци :mm: Чекај нека те покани на date сами, ако не те покани не прави го тоа ти. Чекај додека не дојде тој прв да те покани. Во меѓувреме дружете се ако ти одговара, па ќе видиш дали ќе се развие во нешто повеќе.

5. LusySkyDiamonds

Се зачлени на:
    28 февруари 2013
    Пораки:
    784
    Допаѓања:
    823
    Многу лесно...цело време сте заедно одма се гледа дали и тој нешто за тебе чувствува, како се однесува на часови, дали е внимателен, дали ти помага, дали те вика да одите заедно на одмор. Ако не го прави ова не е загреан за тебе, но пробај ти да го правиш тоа за него. Ако е рамнодушен „He is not that into you„ ништо продолжи понатаму, биди весела, расположена, смеј се, уживај си во животот, дотерувај се, пушти ја косата, спортувај, однесувај се како девојка, машките без разлика на која возраст се сакаат девојки во вистинска смисла на зборот и не се замарај со него. Ако тој не те сака сигурно некој друг ќе ја примети твојата убавина ;)

На blingbling му/ѝ се допаѓа ова.
  6. blingbling

blingbling Активен член

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    2
    да ама ако не е загреан нели е работата да го загрееш ти xD само нз како... како и да е фала ти за советот
    <3

7. LusySkyDiamonds

Се зачлени на:
    28 февруари 2013
    Пораки:
    784
    Допаѓања:
    823
    Па ти пишав, читај...биди весела, смеј се забавувај се, нека види дека си задоволна среќна, дотерувај се, пушти ја косата, едноставно среди се. Биди фина, мила и добра, женствена и самоуверена. Ако не те примети и покрај ова значи е серко.

На blingbling му/ѝ се допаѓа ова.
  8. MayDiamonds

MayDiamonds Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2013
    Пораки:
    1.767
    Допаѓања:
    2.079
    Еден добронамерен совет од мене, од лично искуство.
    Викаат колку повеќе се правиш горда и недостижна тој повеќе ќе трча по тебе.
    Машките не сакаат девојки кои летаат во облаци, ако сте заинтересирани за нив покажете им го тоа а не да „умирате“ по нив ама да се правите рамнодушни за да трчаат по вас зошто тоа брзо им здосадува и добиваат впечаток дека не сте заинтересирани.
    Немојте да си ги кревате акциите, бидете приземјени и секогаш отворени и расположени за разговор.
    Ако постојано им глумите гордост нив ќе им се смачи и ќе отрчаат кај првата која му возвраќа со внимание на ист степен..
    Па на крјаот и тие се живи суштества, од крв и месо исто како и женските.. секој сака внимание, така и машките. ;)

На mime87, 3m43, vrapce.b и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. Stefi255

Stefi255 Нов член

Се зачлени на:
    4 август 2014
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Девојки прв пат пишувам и имам проблеми со дечко ми т.е. го лажев за некои работи што не требаше после некое време тој дозна и многу се налути дури и сакаше да ми раскине, ама тој ме сака многу и не ми раскина всушност тој мисли дека јас го сакам уште бившиот и дека по него трчам ама тоа не е точно јас него го сакам многу ама незнам како да му докажам. Уште малку ке правиме четри месеци. Ми рече дека се правел за мене да ме освои сега било редот на мене јас да почнам да го освојувам.. Незнам стварно како тоа да го направам. Ве молам за помош. Ви благодарам однапред <3 :*

10. luci22

luci22 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2014
    Пораки:
    742
    Допаѓања:
    1.502
    Чек малце зашто ако он тебе мн те сака да треба ти да земеш и да го освојуваш ?! Не разбирам :wasntme:

11. Stefi255

Stefi255 Нов член

Се зачлени на:
    4 август 2014
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Затоа што тој мисли дека јас ништо не сум направила за него и дека треба да направам нешто... :^)

12. luci22

luci22 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2014
    Пораки:
    742
    Допаѓања:
    1.502
    ^
    Јас мислам дека он се фино лепо си се заебава со тебе, и воедно наоѓа начин како да те шутне, бара да го освоиш хаха.. абе ајде.. гарант шо и да напраиш нема да му чини, сигурна сум (али ова е мое мислење) :!:

13. Stefi255

Stefi255 Нов член

Се зачлени на:
    4 август 2014
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Ке го земам во предвид и ова мислење, сепак ти благодарам. :*

14. ku4ence

ku4ence Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    883
    Допаѓања:
    1.754
    Мислам дека нема некој посебни тактики за да освоиш машко срце, или пак да му влезеш во очи. Биди си нормална личност, однесувај се пријателски, всушност однесувај сесосем нормално и без претерување со шминка и тоа провокативно облекување. Само бидете тоа што сте, и гарант во очи има да му влезете :)

15. makedonkamak

makedonkamak Форумски идол

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    3.616
    Допаѓања:
    27.000
    Тактика не постои. Не треба ништо посебно да се прави. Или ке ја биде работата или не ја бидува, друго како избор нема. Некој кој искрено некого сака, ГО сака онаков каков што е, со сите негови мани и недостатоци.
    Тактики и актери не требаат за една успешнна врска.

16. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    Вакви тактики не постојат. Жално ми е тоа што денешните девојчиња им се допадне некој одма преку другарки/другари ми се свиѓа тие му кажат и тој одма и пише на фб да излезат да се видат и испаднат видат се смуват се или прават шо ќе прават и на крај тој ја шутне. Мислам не сите случаеви секаде има исклучоци ама јас кажувам го кажувам тоа што го гледам, и сеа девојчето мисле дека го освоила. :fubar: :clap: Тоа е тоа или те сака или не те сака. Ако до прв пат му се допадне засвиѓаш или те засака тогаш ок, а лажни ветувања дека му треба време за да се заљуби у такви работи не верувам. Ако те засака ќе те засака од прва.

17. omg92

omg92 Популарен член

Се зачлени на:
    22 март 2014
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    584
    За ова се користи тактика Г-6

На Yipman2 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Lilith303

Lilith303 Нов член

Се зачлени на:
    5 август 2014
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    3

Ова се едни од најглупите тактики што ги имам чуено у живот. Да има сопствен живот?! Па чив друг ќе има, на комшијата? И што е со тактиката од 19 век со “Никогаш да не го прави првиот чекор“. се зависи од ситуацијата не можеш да кажеш однапред како да се понашаат. Затоа и ќе има глупачи.

На kolovoz му/ѝ се допаѓа ова.
  19. WildNightGirl

WildNightGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2014
    Пораки:
    139
    Допаѓања:
    96
    ТактикИ?
    Е јас од искуство ќе кажам една тактикА . Биди своја, помалку срам некогаш е и секси, слободно прашувај што те интересира, знај си ја границата на шеговитоста, ако постои нешто меѓу вас ќе знаеш уште по муабетов и guess what, that's all.

На GossupGirlxoxo му/ѝ се допаѓа ова.
  20. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.462
    Допаѓања:
    33.355
    Чекај си автобус на постојка...ко се загледа еден во мене секој ден кога одам за на училиште се гледа во мене како да сум лутка од насловне стране:$