Ќе ти одговорам тука, не во ПП. Здраво. Како си? Некни си се изнамолчив. Ми треба време да се опуштам за разговор.
Тој што се обидува, тој ќе биде одбиен. Можеш да не пробаш, нема да бидеш одбиена, ама нема ни да знаеш дали си имала шанса
Му идеш цела таква наќезена од 8ца до 8ца и почнуваш муабет. Се смееш секад кога е у твоја близина. И твој е засекогаш.
Уште тактики да праам да освојам некого После овој булшит шо излезе по социјални мрежи, ја лезбејка станувам
Девојки не сакам да ве разочарувам, ама нема тактика за освојување на машко, ако е заинтересиран доволно е само малку да му пуштите „водичка“ колку да знае дека има зелено светло и сам ќе пристапи, се друго е залудно, незаинтересирано машко нема никогаш да го смени мислењето, ако од прв пат не е нема да е нити од стоти, само ќе испаднете напорни и ќе се чувствувате глупаво. Го знам ова од лично искуство, додека бев во тинејџерските години нема што не правев за да освојам машки кои ми се допаѓаа, ништо не бидна, некои од нив ми се потсмеваа зад грб, други ја користеа наклонетоста и вниманието. На оној на кого му се допаѓате, и да сте најлоши и најужасни во неговите очи ќе бидете нешто величенствено верувајте, нема потреба да глумите нешто или да правите тактики, не вреди едноставно.
Нема тактики, едноставно кога има хемија има, нема врска дали си тип топ средена или си насмеана од шестка до шестка...
Легендата вели дека Сузе имала потреба од тактики за освојување на некој дечко, ја отворила темава, усвоила некои тактики и сега се веќе среќно заљубени и живеат во Нарнија. Секако, со дечкото.