Не постојат тактики,форс и нереалност е тоа,јас кога се запознав со мм односно кога почнавме активно да се допишуваме зошто претходно на здраво бевме,ме викна на кафе неколку пати и стварно имав обврски и не можев да отидам,изгледаше како да го одбегавам,а не беше така,од порано ми се допаѓал и сакав да излезам,ете тој беше стрплив,не мислеше дека го филмам за да глумам недостижна и сл.,прва прилика излеговме and the rest is history Ако има хемија и ако треба да биде ќе биде,се друго е unreal.
Ќе го кажев истото. Не ни треба да ни правите тактики. Бидете свои, бидете природни и тоа што сте. Паметен маж не би паѓал на тактики за освојувања.
Малку мистериозност и недостапност,но со граница и твој е,но само ако момчето е заинтересирано за Вас
Понекогаш мистериозноста може да биде одбивна. Принер, отидов порано еднаш во она Маракана и на шанк и се ставив на една и и викам: од кај си, колку години си, кој ти ја ставаше тетоважата на раката, какви момци обожаваш, кој ти ги правеше ноктите и ако веруваш, само на првото прашање ми одговори со ,,Скопјенце" и после тоа сфатив, дека нема хемија меѓу нас. Тоа да било само илузија и чудна мистерија. Се свртив со лименката ред бул и си отидов кај друга.
Не би да коментирам ама ич, некад баш кога ми иде добро у овие тактики секогаш ке најдам една да ја зезнам работата