Талент

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Gordana10, 12 јануари 2010.

1. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    ме бива за филозофирање .. хахах .. понекогаш ми истекнуваат необични идеи :lol: ме бива за пишување ... можам да кажам дека има и малку креативност во мене :D

2. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    823
    Татко ми е уметник, црта глава боли од убо,мајка ми и таа мн убаво црта, не како тато, но многу близу, брат ми свири од 4 годники, а јас имам талент само за глупости :lol: толку беее за нешто да не ме бидело, а многу сакам барем нешто да ми е онака, со мерак да го правам :$

3. marr1ja

marr1ja Истакнат член

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    20
    па незнам баш дали имам некој посебен талент али свирам гитара во слободно време
    а иако не сум пробала сигурна сум дека имам талент за тромбон али за жал тука тешко да се најде тој инструмент
    така да сега за сега сум неоткриен талент :D

4. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Имам талнет за пишување проза и поезија. Во тоа многу ме бива.
    Исто имам и талент за изработка на накит, дизајнирање облека и преправање на стари работи во нови и употребливи :D

5. praski4e

praski4e Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2010
    Пораки:
    1.006
    Допаѓања:
    1.148
    Девојки мозе ке изгледам малце оф топик но морате да го видите линков и да видите што е навистина талент даден од Бога.Девојкава што е подолу прикажана е минатогодишниот победник на талент шоу од украина е еве еден мал дел од нејзиниот талент <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/aMSCxjxOGkM?fs=1&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/aMSCxjxOGkM?fs=1&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object> Секоја чест !!!

На Fearless и NelChe им се допаѓа ова.
  6. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.824
    ^ Леле.... останав без зборови :x

7. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Да си се пофалам :lol: имам талент за декорација,навистина сум креативна. Еве сега за празнициве сама изработувам новогодишни икебани и други украси, со мерак тоа го правам. За декорација на торти, колачи многу ме бидува, а исто така и за цртање ( кога одев на училиште на цел клас им цртав :lol: , наставникот речиси сите цртежи ми ги земаше и ги покажуваше на другите класови) и музиката ја сакам, си потпевнувам на родендени,забави и тн :)

8. BlackCat

BlackCat Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    521
    Допаѓања:
    202
    за ништо :( а колку сакам бар за нешто да ме бива нешто со мерак да можам да го правам...им за вивидувам на лугето што имаат по 3-4 таленти

9. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Јас имам талент за цртање. Од мала сум со молив во рака и имам освојувано многу награди додека одев во школо. Најмногу сакав да цртам икони и египедски фараони и нивните богови. Едно време многу сакав да уредувам станови и постојано цртав етериери (детски соби, дневни, кујни). А откако почнав со факултет ме бива само за излежавање и наредување. Сега мајка ми ме вика антиталент. :lol:

10. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.066
    Допаѓања:
    5.121
    Мене за се ме бива (не,не, не се фалам таман работа) ама јас сум жив доказ дека се се може ако се сака.

Од мала си глумам, во претстави и сл, пред неколку години сакав да научам како се прави накит, со мал труд си научив, сама и тоа и сега можам слободно да кажам дека знам да изработувам како професионалците (само немам време)
    потоа сакав да научам како се плете и ме научи мајка ми, си имам сплетено многу интересни шалчиња,
    и мојата последна лудост
    бев кај шнајдер роднина и ме научи како се крои и шие облека, дома имаме машина и нека ми пројдат испити мора да се направи нешто интересно за носење.
    После имам талент за пишување,поезија и проза(во основно имам земено неколку награди оние од школо знаете) и си имам напишано автобиографска книга-расказ
    друго..друго...во моментов не ми текнува,ама верувајте дека има уште многу работи
    Е сега, единствено за што немам талент е цртањето и мислам дека тоа нема шанси да се научи, веќе касно ми е :)

11. angelce1

angelce1 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2009
    Пораки:
    387
    Допаѓања:
    234
    И јас ке бидам малку оффтопик, АМА ова се вика талент
    http://www.youtube.com/watch?v=yE7waNi5 ... ded#at=122
    :clap: :clap: :clap: брво,друго не знам што да кажам

А за мене,имам талент за пеење,свирам по малку пијано,само уште да имам поголема дисциплина за да се усовршам,ама...тоа е,само со талент не бива ништо,за жал :$

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Avril.09

Avril.09 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    737
    Допаѓања:
    892
    Велат имам голем талент за пеење.
    Имам талент за цртање и тоа е нешто што ме смирува секогаш кога сум во нервози.
    Имам талент за глума. Но, под глума подразбирам и лажење :$ Кога и да треба да се извлечам од некоја неволја, успевам. Но :!: ги сватив последиците одамна и веќе не го практикувам тоа. Само глумата како уметност.
    Имам одлична меморија, ваљда и тоа е талент.

И тоа. :hai:

13. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Мислам дека имам талент за цртање и понекогаш во слободно време си цртам :) А имам талент и за глума (барем така мислам)
    сега ќе бидам малку офф топик но морам да го поставам видеово...навистина децата се прекрасни а имаат само 6 и 7 години :) :inlove: од вчера 10 пати го изгледав :)
    http://www.youtube.com/watch?v=pfT-4CcN28U

П.С Мора да го изгледате до крај :!: :rofl:

14. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    порано пеев по хорови пеев и кај запро ме избираа по школо сега- НИШТО..само по дома онака си пеам и си мислам не ме бива..
    порано исто така денсав многу хаха сега и од тоа ништо
    мислам дека за ништо немам талент...а и да имам не превземам ништо во врска со тоа премногу сум срамежлива па затоа си седам така :@

15. Arhangel-maniac

Arhangel-maniac Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2011
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    124
    Како мала веслав многу добро, но не тренирав бидејќи моите се плашеа да не останам неплодна од ладната вода :( Тие се бивши кајакари, па оттаму е талентот. Инаку сум баш спортски тип, обожавам фудбал и пливање, а и цртање :)

16. wild.child15

wild.child15 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јуни 2010
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    13
    За цртање, само што не го негувам тоа како што треба.Цртам сам кога сум тажна.Тоа ме смирува, ме исполнува и ме разведрува.Би требало да почнам да цртам почесто.
    Исто така мнооооооогу сакам да танцувам.Хип-хоп и бели денсинг сакам премногу.Тука во мојот град нема школа за танцување за жал, но затоа пак дома јас редовно си играм! :D :D :D

17. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Мислам дека имам талент за цртање, многу луѓе ми го имаат кажано тоа. Уште од мала сум обожавала да цртам! :inlove: И за пишување поезија сум доста талентирана, иако веќе се поретко го правам тоа.

18. Linn1

Linn1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    1.221
    Допаѓања:
    1.936
    Имам талент за пеење, фотографирање, пишување поезија, цртање и сл.

Мултиталентче. :)

19. Iceberg

Iceberg Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2011
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    49
    Имам талент за пеење и играње :dance: Обожавам да играм,и иако сум малку подебелка :$ уопште не ми смета да денсам навечер на искачање.ако не заиграм бар малку-исто ко да не сум си поминала убаво :P

20. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.172
    За украсување, за цртање, за да сликам природа. :lol: Мислам дека за глума. :?: