Добро таа си е и приватно ваква, откачена, жива, луда, иста ко сестра и што ве чуди ? Мене ми пречи пак овој гадниов Васил, од кај искочи, кој го исфорсира жити се( чиј к*р испуши)? (Не од геј гледна точка сите знаеме дека е геј и супер ами е многу ВИСОКО летнат за една нова личност на естрадава). И ветуваат на Ивона Јовановиќ дека ќе пее бек вокал секоја година, но секогаш в последен час се случува нешто и толку од договор, а само таа ќе испее боље од Васил, Антонела и Јанеска заедно.
Туку, 234.000 евра годишно ќе биде киријата за станот на Иванов којшто ќе се плаќа од буџетот, стај + 150.000 од Евровизија и ете ти за нови амбулантски комбиња
Мене ми се допаѓа баш и сценава, и фустанот, и сВе. Изненадена сум, очекував стандард катастрофален сценски настап (овој пат мислев ќе земат куп жени на сцена (колку што е дозволено де) од различни вери, раси, возрасти, слично како видеото, за да покажат diversity демек), ама ова е толку едноставно и ми се совпаѓа со емоциите во песнава, што се наежив на двете видеа од пробите. ОВА само не ми се допаѓа, аман ептен непотребни се сликиве. Едно нешто велам уште од кога е одбрана песнава, само да ѝ е вокалот на Тамара на место на сцена, и добри ќе сме. Во 2008 беше л-о-ш-о.
Ви се чудам на еуфорија за Тамара и евровизија,имала песна,имала глас бла бла,ништо нема да направи подобро од претходните пеачи,кога еден Тоше не помина што друго може да се очекува?успех ке биде да влезе во финали,иако е многу тешко,затоа што и овде има политика.
Навистина , а имало ли досега такво нешто не Евровизија ? На сцената од нигде никаде да се појави бебе/ детенце на изведувачот ? Шо е сеир и тоа да го изведеме!
Тоа кога ќе си плати со сопствени пари нека си се рекламираат фамилијарно и цело родово стебло нека го стави ако сака. Сега ја претставува државата и државата ја финансира, такада настапот треба да биде како и на сите други а не со запросување ко на Бурческа и децава на сцена.
Ако е точно моето предвидување частење си барам. Да се знае кој кажал прв и да се испочитува симболично.
Веќе ја замислувам "убавината " на сцена . Ама Бриџит не пушта информации од ракав . Аиииии ќе има циркузи
Штом можеше слика од ехо на бебе да се појави на воведна шпица за изведувачот, не гледам причина зошто да не се појави бебе или детенце?
Она шо странците го почитуваат нашите секогаш сами си го ругаат, само да ви кажам Таков е фиромскиот синдром, јбг.
Редно време е . Плус, ваљда гледаат дека нас тоа ни е единствената цел . Да влеземе во финале . Освен што е важно да се учествува ,најважно е и да се влезе во финале . Друга цел ние немаме и нема ни да имаме .