Не, досадни ми се коментаторивр.Се надевам клипче ќе излезе, аман лани за Eye Cue 3 дена пред настап имаше.
Тамара од секогаш ми се движела според мене според некоја иста граница не е ниту којзнае што жена да неможеш да се изнагледаш ниту пак е грда, има некоја харизма ама не е којзнае што. Борбена е песната е истотака 50-50 не е којзнае што. Искрено незнам што да мислам.
Леле сега ги видов сликите на твитер, фустанов е се само не испеглан. Ношпал нека почне уште денес за утре да биде готов. @staycalm некое инфо, завршила пробата?
Wow!! На твитер има клипче, гласот е премоќен, единствено што не ми се допаѓа е што не смениле ништо на сцената, темно е.
Ајде, немој те молам да бидеш лош и безобразен, да бидеш издаица свога рода!!! Сите ќе навиваме за нашата прекрасна песна и НЕЈЌАМ ВЕЌЕ ГЛАС ДА ТИ ЧУЈАМ...КАПИТО!?????
Завршена е пробата, наводно поминало се' добро. Нема промени од претходната проба. Ако дојдам до некое видео ќе споделам Тоа на твитер е од пробата не од Jury show
Moжеш да пратиш линк тука да видиме, естварно ако неуспеела ништо да сменат..така ке беше подобро. Па зошто и Тамара рече дека требало уште нешто да се корегира?
Ако сменат зошто мењаат, ако не сменат зошто не мењаат? Ако не го испеглаат фустанот, зошто не го испеглале, ако го испеглаат зошто го испеглале? Ако е сатен, зошто е сатен, ако е свила зошто е свила? Луѓе живи, секакви не има, просто невероватно
Ако мењаат да мењаат на подобро, најавуваа најдобра сценографија до сега - нема. Песната и вокалот се одлични.