А као демек овие тука што ти ја фалат Тамара или песнава се верни свог рода? Гајле ми е за Тамара и Севернава. Не сакам да ви се мешам во дискусијата и да одам оф топик. Продолжете си.
На лажните резултати од Jury Show влеговме во финале, ај да се надеваме и утре дека ќе влеземе реално
Луње јас као што гледав од последната проба на Твитер денес има промена за разлика од втората проба приметив по тоа што целиот дел од рефренот беше темно, сега е поосветлено и прикрајот само е потемно. Вака мислам дека ќе е подобро некако ми се гледа.
Каде гледаш? Твоиве предвидувања ми се најверодостојни хахаха Edit: Ние, Албанија, Романија ќе се бориме за 10 место за во финале, останатите 9 горе долу се знаат
2:57:00 Иако се фејк резултати ова, ко кажаа Норт Маседониа си се порадував 10 секунди Според мене 8 се знаат, остануваме ние, Албанија, Романија, Данска да се бориме за финалето. Арно ама мислам дека ќе има некој shock non-qualifier
https://www.crnobelo.com/novosti/mu...om-od-generalnata-proba-na-tamara-vo-tel-aviv Клипче со најдобар квалитет до сега
Не ми е јасно "тимов" од Шведска што го платиле, што работеле? Овие 5 слики што се вртат 10 секунди? На нашиве не им текнало тоа? Па 5 години уназад го има тој ефект..
Очигледно.. и посакувам влез во финале на Тамара, ама ова што го видов и слушнав не ми се допаѓа воопшто.
Ништо, гатачкиве способности со годините ми слабеат изгледа. Инаку, многу мавање со раце, многу тупаници непотребно, во фаца не ја гледам ама претпоставувам ќе има angry look. Толку моќна порака не испраќа, без тепачки молам, се губи на елеганција. Сестра и' ја нема во сликите? Шуќур.
Добро , реално лоша е снимката , грчи шушти . Не се сомневам дека ќе испее како што треба . Сценскиот настап не е нешто wow, ама коректен е. Ќе видиме вечер што ќе каже Европа