Tамара,добра на изглед,пее како славеј ,македонско девојче ,да не сакате албанка да пратат во името на Северна Македонијапа ако биде бал да биде северџански фестивал а
Не е проблемот кој ќе не претставува на евровизија, проблемот е зошто воопшто учествуваме на евровизија Еве ни песна имаме слушнато ни ништо а сепак уште од сега знаеме до каде ќе дотуркаме Дај Боже да сум грешка
ни мтв ни државава немаат толку пари да вложат во настап како што е евровизија затоа секоја година одиме мизерно спремени. Едино ми се свиде настапот на влатко илиевски друго све било и ќе биде мизерија. А тамара нема што да понуди. александра ќе се изгуби а ни тамара нема нешто посебно да понуди
Да. И Тамара и брше пратечи вокал. Сега Тамара ќе нè претставува, а Тијана ќе биде пратечи вокал. Ко гз и гаќи се двете.
Кореографија нила. И тоа па курето се врти околу сцена како киша око Крагујевца. Што се однесува до мене доста беше Евровизија за нас. Кога не нè бива, не нè бива. Нит песна саглам, нит кореографија, нит ефекти, ни ништо.
Тамара е извонреден вокал, зашто ваков хејт, мислиш Благица Павловиќ ја праќаме, па сте дигнале узбуна.
Тамара е еден од најдобрите македонски вокали али време е побогу да пратиме нешо друго. Само Каролинчето, Калиопа и Тамарка се вртат
Калиопи не чинела зошто била ружна, дебела и преемотивна. Каролина зошто била исушена, фригидна и дрска. Tијана зошто изгледала како машко и преземала српско презиме. Тамара зошто премногу се експонирала. Јана веќе не чини зошто е крава за расплод. Елена Ристеска зошто била глупача и имала пискав вокал. Ѓоко Таневски зошто се чувствувал како риба. ДНК биле auto - tune. Сума сумарум на нашиот народ никој и никогаш нема да му чини за било што. Оваа листа може да оди во недоглед...
Баш така.. Патем и Тоше не им чинеше, нормално додека беше жив, после за светец го прогласија. Чуден народ..