Вие озбилни сте што споредувате евровизија и освоено 7мо место, со химната? Па уште коментари од странци тука ќе постирате како тоа народот крив многу бурно реагирал? Истите тие ќе кренат најголема галама истово ако им се случи и нив. Дај ако не прауд нека биде химна, бидејќи стварно најголемо достигнување на државава ни е ова песна!
Кој тоа "ние" опростуваме милиони што крадаат де те молам биди попрецизна???? Што тресеш зелени? Многу битен фактор е како ќе реагира Гранде на песнава, а еве ти кажаа и дека е монтирано.
Нa интернет секoјa бaрaбa мoже дa пише... Некa си ги гледaaт oни нивните држaви ние имaме дoлжнoст дa си гo брaниме свoетo кoлку и дa не oспoрувaaт, oни некa си терaaт сo мултикултурaлизaм и слични срaњa нивни прoблем.
Што бара да се одбележува денот на сад во Македонија.Ама пусто Македонче само се продава,се улизува,нема ни морал,ни карактер.Секогаш сме со погрешните.Што добро се очекува од сад за Македонија-НИШТО ДОБРО ОД НИВ.Нека кршат глава од нашава земја и нека си најдат на друго место.
Какви одвратни зборови беа упатени кон неа, одвратни. Толку омраза има во овој народ, само чека да истури фрустрации на некој. И да им сметало вакво нешто искажи се културно, не со такви гнасни зборови, мене да ми беа роднини ќе ми беше срам од нив. Дедовци еј, дедовци со внуци што пишувале, грам памет да се немало. Па и од жена за жена, страшна работа.
Ги откажала концертите Значи никогаш неможе да признае. Кажи си дека не ги откажа концерите заради твојата ненамерна грешка, ги откажа оти имаше "голема" побарувачка за картите како што лажеа Авалон.
Којзнае колку се кае во моментов што воопшто одлучила да пее и да не претставува на Евровизија и сите емоции и цела енергија што ги истури на бина за да влеземе во финале после толку години. Абе ништо не заслужуваме, НИШТО.
Се гoрдеaм кoгa ќе живне нaцијaтa и ќе гo исплукa лудoтo вo oпштествoтo. Не плaчи Мaкедoнијo мaјкo милa, крени глaвa гoрдo висoкo ! #гoрд #proud #мaкедoнец #macedonian
Честитки, сè решивте, ќе ни процвета државата сега малце по малце. Некој вчера саркастично твитна дека државата ни ја снемало на еден ден од Гугл Мапс, сега ја вративте. Btw да се знае, традиционално семејство се поддржува само кога е по сите христијански и патриотски норми, иначе се колне до десетто колено. Жално и гадно.
Нели? Место да и се клањаме што прво не внесе во финале на евросонг, а еве и сега се погрижи за побрзо да влеземе во ЕУ и НАТО ние ја плукаме оти згрешила таму некоја си песМа
Јас ќе се гордеам кога ќе живне нацијата против сите го*на што ни се дешаат у државата. Али ете проста маса ќе се гордее со ова. Се плука секој ден за све, само за тоа што навистина треба слабо, РАДУВАЈ СЕ!!!
За тебе ако е во ред да се упатуваат желби со зборови како Спојлер да ми умреш на к*р комуњарко една, обожавам вакви како тебе да ги редам на к*рот и да цмиздрат, о*оспијо гнасна да ти се сотре семето, океј. За мене не е, ниту некогаш ќе биде.
Oк ми се мене, пo дoмa стaлнo вaкa си збoриме пa ништo чуднo не ми е. Знaеш декa дoстaп дo интернет сегa имa секoј, не знaм дaли тебе дoмa вo стaкленo ѕвoнo те чувaле и сo нaрoд се немaш зaмешaнo пa првпaт слушaш вaкви пцoвки. Сигурнo не. Нo oдбери си другa темa кaде ќе збoриш зa културaтa нa нaрoд при изрaзувaње и дискутирaј oд кaде тaкви изрaзи и тoлкaв гнев. Тукa веќе е oчигледнo.