јас носам боксерки баш убаво ми стојат , а танга неможам да носам ме нервираат кога ќе ми се пикнат в гз
ништо нема подобро од тоа да се чувствуваш удобно во тоа што го носеш,епа јас се чувствувам најудобно во секси гаќички,а најмногу за излегување користам танга,боксерки преферирам повеќе за преку ден ама секогаш обрнувам внимание на удобноста и сексипилот од таа страна секогаш носам нешто ексклузивно. ова е нешто од мојо избор,памук многу не сакам така да не ни носам такви танги и боксерки
и боксерки и танги носам, најбитно ми е да ми се во комбинација со прслучето, така се чувствувам посекси
боксерки...сега,секогаш и во вечни векови амин!!! сакам да ми е удобно,а со танга богами и не ми е!! ептен во некоја прилика кај што едноставно најсоодветна е за носење иначе и тогаш не би боксерка си е ко тегет чорапа бе-за секоја прилика офф топик:имам некоја зезанција со тастатурата и кирилицава,затоа нема големи букви,да не ми се смеете подмустаќ случајно
Хмм..ниту боксерки, ниту танги. И двете ги носам само кога се вклопуваат со облеката. Инаку килотите си ги сакам најмногу
Ма каква танга, каква полутанга(боксерки) , најудобни се оние бабинските.. Сериозно.. Танга не сум облекла до сега , а кога ќе облечам.. уф, нејќам да мислам како ќе ја издржам
Искрено најубаво ми е да носам домаќинска гаќа што би рекле памучна и да не биде многу ниска.За танга сум мн ретко ептен кога носам бели панталони или некои фустанче претежно летно време бидејќи се мн незгодни а боксерки чат пат.
Боксерки Едноставно ги обожавам Овие тангиве не можам да ги смислам. Ме нервира кога бодито ќе ми се на*ика, а не па танга да носам
боксерки...и мислам дека никогаш нема да облечам танга ...ама само мислам па ќе видиме а си имам една лилава и ја имам дека заедно одеше со прслучето не од друго нешто
Де бе што женски ќе бевте вие, дај малце размрдајте го дупот не ќе ви се “скине“ ако стајте танга, еве јас како претставник на погрубиот пол, или кај нас в село ги викаат МАЖИ, ќе ви кажам: Нема подобро од танга а па ако е и на тренерка... вие боксерки па боксерки, и ако биле боксерици за жена, зошто во боксот се тепаат мажи?
Носам и танга и боксерки и обични гаќички. Не носам често танга но не ми пречи, облекувам кога носам бели панталони или друго парче облека на кое невкусно би изгледало да се отцртуваат рабовите од долната облека. Сепак боксерките се поудобни, и да ѕирнат од панталони ништо старшно, не е непријатно како кога би излегле врвчињата на тангата.
Само и единствено танга, имам секави бои, матерјали, чипка, нечипка и тн...и толку ми е удобно што не ни чуствувам дека ги носам...за секекаде и за секогаш муж ми, додека бевме на почеток на врска, првите 2 години, ќе дојде онака ненадејно кај мене, и таков врти сучи, фати за газот... после ми кажува дека не му се верувало дека никогаш не носам гаќи, демек ги облакам за кога сум со него или незнам шо мислел, па апансас да ме фати...ама нема кај мене глума и лажги со опашки... а гаќи неможам да подесам, ама неможам, и немам ниту еден единствен пар...боксерки само за лето за спиење... и кога имам добиено, носам танга...полутанга де..