Си носам најобични гаѓички. Иначе сум ЗА за боксерките,а ги носам само кога имам добиено Танга - досега немам облечено
Според мене ни боксерките, ни тангите не ми се нешто удобни. Посебно не тангите. Имам една танга и само еднаш ја имам облечено и не планирам да ја облечам ако немам ептен потреба од истата. Боксерките ми се нешто поокеј, само што ме нервираат понекогаш ми се туткаат и морам постојано да се местам. Најубаво ми е во обични гаќи.
Носам и танга и боксерки, во зависност од мојата облека. Ама мислам дека боксерките ми стојат подобро.
Боксерки. Танга облекувам само на Нова Година или кога носам фустан кај кој е неопходно да се облече танга.
Море, обични гаќи му е мајката. Носам и боксерки но мнооогу ретко, скоро ич де. Танка не носам мала сум а имам една ми идеше со фармерките
најчесто си носам обични гакички, а поретко танга-најчесто со фармерки(едните се памучни, другите се свилени, а тие што се синтетички многу поретко ги користам)
танга не носам,15 години имам мала сум бе боксерки само чипкасти,понекогаш. најчесто си носам обични гаќички со жирафчиња и смајлиња ,розевки,плави,виолетови