Танга си е танга Си носам многу често,не ми пречи,удобна ми е кога си носам секси гаќички,се осеќам самоуверено и секси Боксерки не носам,и не ми се удобни воопшто,не знам зошто така. Нопак.
Зависи од прилика танга за излегување, кога сум во бело, кога нисам кратко фустанче.., а за по дома обични памучни, ко што вели една другарка- домакински гаќи
Не сакам ниту едно,ниту друго Не носам танга и не ни сакам да купам. Боксерки само два пати имам носено.
Ни едното, ни другото. Тангата е најнеудобниот тип на долен веш што некој успеал да го измисли, а и боксерките не ми се нешто поудобни, ми прават с'клет. Обожавам килоти и секогаш си купувам таков тип гаќички - памучни, со чипка, со панделки, со точки и срценца, со све.
Танга не сум носела досега а мислам и дека нема да можам да ја носам , самата помисла дека имам нешто во задникот ме наежува .. Но не велам не можеби ќе се најдам во безизлезна ситуација да мора да носам
Ова е мојот избор на долна облека, ма нема подобро. Ем се осекам секси, ем задникот фин ми го прави, ем не се познаваат многу пресеци. Милина!
Не можам да носам ни едното ни другото. Си носам памучни гакичќи шарени. Многу и премногу сум мала за танги
Боксерки. И задникот ми изгледа убаво и обликувано во нив, а и поудобни се. Не дека не носам танга, но боксерки си се боксерки.