Според мене убави боксерки се многу подобри отколку танга, ретко носам односно само за искачање или евентуално ако носам нешто што мора да се носи со танга.
Боксерки all the way. Посекси се од танга, има најпрекрасни чипкани модели и обични памучни. Поздрави се и поудобни.
Ни едно ни друго Имам по еден пар, ги купив од мерак И за едните и за другите да ги носиш треба да димаш убав задник и градба. Не е само да ги ставиш на себе.
Танга скоро секојдневно носам, боксерките ми се посекси ама бидејќи имам поголем задник ми се тргаат нагоре како танга и ме нервираат.
Хм, што знам, ни едното ни другото. Не сум навикната да носам боксерки, ми се тргаат цело време те на едната страна, те на другата, а танга па ич не можам да носам, многу ми е неудобна, ме жуља. За матурата имав земено полутанга, таа ми беше колку толку океј, ама пак ми пречеше за носење, иако многу убаво ми стоеше, црна чипкана. Ама и не стои на секој танга, си треба убав задник за тоа.
Боксерки. Танга не можам да смислам. Една врвка да ми се мотка и пика кај што не треба не сакам.. Чипкасти боксерки или полу-танга, дефинитивно може Сакам да сум си опуштена
Танга дефинитивно !! Боксерки не носам никогаш.Не знам зошто, ама некако не ми се удобни. Танга само за излегување кога носам тесни фустанчиња
Јас би одбрала обични памучни гакички, ама ако морам да бирам помегу боксерки и танга бирам боксерки. Танга носам во исклучителни прилики затоа што се чувствувам неудобно односно како да сум гола.
Танга секојдневно, освен кога имам добиено па морам обични гаќи. И едвај чекам да поминат тие неколку дена, не можам да се поднесам.