Танц со ѕвездите (МРТ)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Snow-Queen, 17 јануари 2013.

1. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.231
    Допаѓања:
    67.739
    Мене ми стануваат одвратни Аделина и Ванчо. Таква ароганција, никаква критика не прифаќаат. Оваа само гледа да се извади нешто, битно е на публиката да иМ се свиѓаме, абе ај што збориш. |( Танцот им беше тотално неизбалансиран, оваа се задиша целата, не знам како не цркна. Сакам следни да испаднат дефинитивно.
    Хах, добри оцени, требаше и пониски да бидат.

На Mishela, Buttterfly, I.love.your.lips и 4 други им се допаѓа ова.
  2. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Па и тромава е Аделина, очекував многу повеќе од неа денес.
    А Маријана добра беше.

3. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276
    Е, баш истово си го помислив за нив. Аделина многу крената, на два пати му се вмеша на човеков од жирито (не знам како се вика), и битна е публиката, како намерно да сакаше да го занемари жирито. :^)

4. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Јас сум разочарана од жирито, мислам дека потпаднаа на провокациите на Аделина па ај ќе им дадеме добри оценки.
    Они не ги заслужија тие оценки |(
    Ма од инат едно 2че јас би им дала па нека пукнат 8)

Партнерот го знам од претходно, дечкото го бива, ама подобро да молчат ме боли ташак за светски и европски првенства.
    Значи толку препотентни танчери кои не знаат да прифатат критика не се за шоуво. Одете си дома деца, ти Аделинче земи си парички од тато нека ти направи песничка и спотче.

Ми се допадна Лоба од вечерва :)
    Јес да имаат крадено финти али реални да бидеме секој од некаде краде, ни Никол не измислила топла вода :lol:

Ах да и Маријанчето не памтам каков танц имаше, се што памтам се нозе! :D

На ilipili, Silver.E, mileystar и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.231
    Допаѓања:
    67.739
    Мене генерално вечерва не ми се допаднаа. Јелена разочара малку, баш мислев дека тој танц ќе и се погоди, така жива ептен ми делува. Што знам, слабо некако. Бранко не е ни за коментирање, да му зависи животот од танцот тешко него. Симона вечерва истреска повеќе глупости од вообичаено, Тони со неговиот извештачен хумор... Ај ваљда ќе биде подобро. :)

6. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.238
    Аделина и Ванчо имаја интересен настап, ама Ванчо почнува некако многу да ме нервира и стварно не прифаќа ни една критика |(
    Јелена и Христијан со оглед на то шо Џајфот е многу брз танц, некако многу бавен беше цел настап, а и не ми беа воопшто усогласени ги пратев во нозете, таа некако побрзо играше од него.
    Бранко и Симона искрено не ми се воопшто усогласени, Бранко не го бива воопшто, ама ич и стварно мислам дека треба да се труди повеќе.
    Лоба и Нермин преубав настап искрено многу ми се бендиса а и се гледа дека добро и легна тангото :)
    Марјана и Илија многу усогласен и добар пар и искрено мислам дека има хемија помеѓу нив :D
    Мојте досега омилени настапи :) :inlove:
    http://www.youtube.com/watch?v=9M9XR-iHNbg
    http://www.youtube.com/watch?v=9MXfqBEataM

7. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.595
    Допаѓања:
    23.780
    Мене ниту еден пар не ми остави добар впечаток вечерва. Едноставно не ми се допаднаа. Ќе чекам да ги видам останатите двојки како ќе изиграат утревечер. Мојот фаворит и понатаму е Будимир, пријатно сум изненадена од тоа како таа се снајде во ова шоу. Не е мала работа од врвна ракометарка во груб спорт да се претвори во нежна танчерка на сцената. Браво за неа!

8. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    многу ми се допаднаа Лоба и Кочан како изиграа и Јелена и Кристијан ама и Маријана не беше лоша
    да не знае некој како се вика песната на која играа Бранко и Симона ја имам слушано ама не ми текнува на насловот.. :)
    .. :)

9. I.love.your.lips

I.love.your.lips Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    970
    Какви оцени добиja Ложа и Jeлена?

10. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Јелена и Кристијан добија 4,5,5, а Лоба мислам дека 4,6,5 ама не сум сигурна :)

11. peperutkataanya

peperutkataanya Активен член

Се зачлени на:
    18 март 2013
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Лоба доби 4, 6, 6 :) бев на снимањето, жално што почетокот не е сниман Нермин .. имаше прекрасен футворк..
    И не се жалете за
    Бранко и Висар испаднати се, вечер ке ја дадат најверојатно таа инфомрација.

12. emma79

emma79 Активен член

Се зачлени на:
    30 март 2013
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    12
    Мене Аделина ми е топ...Преубава девојка ми е, и баш супер игра..
    Ти да не ја мразиш по национална линија. :lol:
    Мој фаворит е Зафирчев...

13. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Не можеле ли некоја подобра водителка да најдат од онаа Симона. Како на памет да и е научено што треба да каже, како навиена е.. толку неприродно нешто немам видено. Ќе дојде двојката и ќе почне, земете си микрофонче, малце полево од екранот, пазете ме покривте.. и се тоа пак тоа |(
    Па и арно што ја смени бојата на фустан, фураше тоа розе бојата и скоро ист модел, некој што не заприметил многу ќе каже оваа не планира да го соблече фустанот.
    Откако ослабе колку е чудна и одвратна, само глава на неа останала.. не ја личи така. Ете факт дека на некои девојки не им стои да се многу слаби, мислам дека главата и е голема колку градниот кош.. на ништо не личи, можеле подобар избор да направат за ова шоу :|

За двојките комплетно ќе искоментирам вечерва, сакам и останатата петорка да ја погледнам.

На Silver.E, Rubiii и emma79 им се допаѓа ова.
  14. nati44

nati44 Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2012
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    545
    вчера сите до еден ме изненадија! Кој на добро кој на лошо нема врска ама сите ме изненадија..

Е сега освен Бранко :o Си дојде си се прошета на сцената ја вртеше партнерката некое време и си отиде.
    Маријана ме изненади на почетекото што „си ги покрила нозете„ но после пак ме изненади кога видов дека нозете всушност НЕ биле покриени |( Танцувањето на Маријана овојпат нема да го коментирам зошто сум го заборавила :wasntme:
    Јелена Беше лошото изненадување на вечерта. Уште кога кажаа дека ќе ја танцуваат онаа брзата знаев дека Јелена нема да блесне!! Некако повеќе и одговараат бавните танци!! Нејсе... Да не ја забавеа песната и да си играа на оригиналот многу подобро ќе беше!!
    Аделина Уште на почетокот се виде дека танцот е претежок за неа!! И мислам дека е преголема „одговорност„ таа да го игра тоа. Убаво би изгледало, но девојката некако се премори!! :nod:
    ЕЕЕЕ сегаааа Лобааа ААхх Лоба Лоба!! Па прекрасно!! Многу, Многу ми се допадна!! Најдобра од денешната вечер! :clap: :inlove: А Нермин.... ? Ми изиграва Мајкл Џексон он пред моите очи?? Па сака да му се фрлам преку телевизор и да го изгушкам!! И без МЏ едвај се воздржувам!!

Толкуу!! А Влатко се заборава во муабетите!! А тоа Тони што му го плесна на партнерот на Аделина (дека ќе донесел свои луѓе) па браво :clap: Така му требаше на овој!! Дали и се допаднало на публиката.. не ми се допадна бе и шо |( Антипатичен станува и овој ја мислев само Аделина е антипатична но си се погодиле.

15. I.love.your.lips

I.love.your.lips Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    970
    Во ред не значи дека можеби ја мрази поради национална линија. Искрено ама баш и јас почнувам да ја мразам поради тоа освен што ми е некако лигава и многу некако како да ми се пробива во смисла битно е на публиката да иМ се свиѓаме. На почетокот ок ми беше али сега сакам она да испадне и Висар Вишка.
    Фаворити ми се 1.Зафирчев
    2.Лоба
    3. Маријана

16. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.231
    Допаѓања:
    67.739
    Ај ве молам веќе да не кажувате кој ќе испадне, има некој тука што не знае и што му е интересно да го види тоа, затоа и се гледа емисијава. Во крајна линија ставајте во спојлер.
    Аделина ми е чисто онака како појава одбивна, со нејзиното перчење и ароганција, а кога ќе и ја видам коњската фаца ми се слошува. Тоа е тоа.
    Инаку Васил и Наде ми беа супер, не знам ова жирито кога мисли да пушти некоја седмица барем, во финалето? Или тоа тешко да го видиме. Ама редно е веќе да почнат со малку повисоки оцени.

На 1209, Mishela, anuskaNESTLE и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. Masnickaaa

Masnickaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2011
    Пораки:
    412
    Допаѓања:
    1.006
    Браво за Наде и Васил :clap: :clap: , се подобри и подобри, омилени ми се :)

18. marta.99

marta.99 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2012
    Пораки:
    255
    Допаѓања:
    134
    ај да прокоментирам за сите

аделина овој пат благе везе си немаше,никаква координираност со партнерот,очигледно нејзинот задник беше во преден план. па овој ванчо се истреска пред сите со тоа дека они имале точка од светско првенство како аделина била најдобра до сега(ако се лажеме) а тие кутрите катастрофа беа и некако многу ми е гејче овој ванчо :^) се гледа дека џаив доста тежок им е како танц не можат да го совладаат се виде и кај јелена ама барем се самокритични и сами си кажаа дека не биле добри а аделина и ванчо се во воздух кренаа ми се повраќа од нив :puke:

марјана исто нозе во преден план ништо друго не се забележа јас гледав само нозе како се шетаат :lol: многу ми беа некако статични

лоба ми се допадна конечно живна малце убаво изиграно, се гледа дека им лежи тангово на повеќето исто и висар беше океј за разлика од претходно ама толку му оди и затоа и испадна а па бранко :rofl: смешки невидени ми е,партнеркава се уби од играње а типов си прошета околку неа и толку,ај и тој си ојде.на белов му текна малце и тој мрдна :D

атанас :o види го ти него како изигра многу беа добри ептен секоја чест. васил и наде омилени ми се нема утка кај нив :) ии за будимир едно големо браво се гледа дека се труди и секоја емисија се се подобри и подобри :)

а елиминацијава како само глупо ја направија ни да ги повикаат на сцена ни ништо тоа ептен беше мизерно и оваа симона лигла невидена како навиена |(

На tace73 и Lella им се допаѓа ова.
  19. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Го гледав сега снимено, не можев вчера да го гледам.
    Збор - два за исфрлувањето:

Повеќе од очигледно беше кој ќе си отиде, не ме изнендади. Добро, и тоа што секогаш ќе постои некој што ќе напише демек прв дознал кој испаднал.
    Аделина и Ванчо беа за бод/поен зад претпоследните, да видиме дали ќе биде така и следна недела. ]:) Или овие 20% ќе делуваат поактивно.

20. nati44

nati44 Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2012
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    545
    Од вчерашната епизода најдобри беа Зафирчев и Вишка.. Сеа здвен не здрвен (а и не беше толку здрвен вчера) мора да признаеме дека видовме едно одлично танго од него мене многу ми се допадна!! :inlove:
    Атанас.. исто :clap: Ми се допадна
    Белов и Будимир не ги гледав но :!: Видов дека Белов беше испотен!! Тоа е позитивно белки и тој почнал да рипка по сцената како Аделина вчера.. Како ластик да играше.. |( Ова џајкот мене повеќе ми личи на хип-хоп танц може сум грешка ама.. :$

Сакам да го искоментирам овој третиов судија..: Браво, одлично, ми се допадна.. после ооп четворка :clap: :clap: Цар е!! :emo: