1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Танц со ѕвездите (МРТ)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Snow-Queen, 17 јануари 2013.

1. peperutkataanya

peperutkataanya Активен член

Се зачлени на:
    18 март 2013
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Оцените се од 1 до 10 ! :)

2. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276
    Колку глупаво е за гледање кога водителот јавно потпаѓа под провокација од една разголена женска. |(
    Многу ниско и нестручно од негова страна. :x
    Ако е професионалец, тоа не би требало да му се случи. :!:

Ама, и другите од жирито знаат да потпаднат под влијание, провокации.. Уште од првата емисија, и затоа малку ми го одмилија гледањето.

3. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.334
    Допаѓања:
    29.192
  4. jagoda1979

jagoda1979 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    227
    Зафирчев и Атанас со партнерките се најдобри, Зафирчев си беше добар уште на првиот настап, а Атанас многу брзо се научи и супер е.

На herminnah му/ѝ се допаѓа ова.
  5. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.231
    Допаѓања:
    48.399
    Може некој да ми ја каже песната на која танцуваа Аделина и Ванчо во последнава емисија? :wasntme:

6. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    http://www.youtube.com/watch?v=CcCw1ggftuQ

На Lella и anastasijaki им се допаѓа ова.
  7. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.653
    renata77, ако некој е за пофалба тоа е Будимир. Алал нека е на жената, се вклопувала или не таа го дава максимумот и се гледа дека се труди. Ако станува збор за женственоста, па да се упукаме сите за газиштето на Аделина и нозете на Маријана, прчат ги кај што не им е местото.
    И плус вака или онака сите од ѕвездите имаат некое искуство со танцувањето, а таа пак баш спротивното :D

Сожалување бе, сожалување... И викаш се трудеш, а?

На Hipster и anuskaNESTLE им се допаѓа ова.
  8. Oxymoron

Oxymoron Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.394
    Допаѓања:
    12.261
    Во следната емисија ќе излезе...
    Аделина. Биле изедначени со Белов, имале dance off, и Аделина изгубила. Искрено, мило ми е што излезе затоа што беше многу лигава и жирито минатиот пат и попушти. Не дека Белов добро танцува, но барем не е плачко.
    Мои фаворити се се` уште Зафирчев и Јелена. Јелена ми е многу слатка со партнерот :)

На Lella му/ѝ се допаѓа ова.
  9. renata77

renata77 Популарен член

Се зачлени на:
    4 декември 2009
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    8.605
    Епа секоја чест за трудот,ама за жал понекогаш тоа не е доволно.Не реков дека не се труди,туку дека мене лично не ми изгледа баш добро нејзиниот труд.Кажав дека свесна сум дека е во инфериорна положба во однос на искуството према другите,но мене некако ми изгледа како да е претерано лесно да се пронајде натрапникот во пронајди_го_натрапникот слика.
    Сожалување да,како на пример-Зошто по ѓаволите ја мачат женава и ја тераат да прави нешто што очигледно не и лежи?
    И многу сум сигурна дека нема да се согласат сите со моево мислење.

10. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.231
    Допаѓања:
    67.739
    Никој не ја мачи и не ја тера на сила, нема потреба од сожалување. Сигурно ова и било предизвик и сакала да го направи. Се труди колку што може и колку што и е силата. И мене не ми изгледа убаво, ама ете, не може сите ѕвезди да бидат родени танчери за да учествуваат, не е и тоа поентата на шоуто. Не верувам дека ќе тера до крај, ама ќе видиме како ќе оди.

На renata77 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.334
    Допаѓања:
    29.192
    Епа баш ми е мило што испаднале
    Аделина и Ванчо!!
    :geek: :geek: :geek: а знаев дека ќе е така, море Белов 100 пати поубаво игра од овие двајцава.. Знаев дека нема да имаат многу гласови.. :lol: Ама нема слики од следната емисија на ФБ-страната. Едвеј чекам вечер :inlove: :inlove:

12. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
  13. Lavica01

Lavica01 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    139
    Допаѓања:
    75
    Иле и Маријанаааааааааа,прекрасни и оваа вечер како и секоја предходна...леле <3

14. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.231
    Допаѓања:
    67.739
    Баш убаво и стоеја пердувите на Аделина, сега беше како права кокошка што сосем и доликува. Колку беше простачко она на крајот, ја лупа по тоа газовите. Не знаат што да направат да привлечат луѓе да гласаат за нив. Овој па Влатко фали ме усто, се исплаши може да не го подбере оваа. Бууу, ајде дома веќе. :Down: :toivo:

На Mishela, Oxymoron и Idonea им се допаѓа ова.
  15. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Ту бре судииве скржави... според мене васил и андријана стварно премногу се трудат и вечерва имаа многу убави перформанси, андријана ептен ме изненади и се гледа дека со мерак си игра, сега во ред не може да играат како професионалци, ама можеа барем по едно седмиче да им дадат, циции :D

Аделина... ноу комент, а маријана мееех натинг спешл им беше настапот. Бранко како и секогаш, само убав беше, убаво дрво :D :rofl:

На Lella му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.334
    Допаѓања:
    29.192
    Да, тие играа на преработката, а ова е оригиналот, далеку подобар:

https://www.youtube.com/watch?v=PGNiXGX2nLU

1. Баш ми беше жал за жал за Бранко, само што се размрда на сцената го избркаа. Баш бил убав овој, ама на претходните настапи стар го правеа. За Вишка, сам си кажа, едвај чекав да испаднам, и се знаеше дека ќе излезат, ни Вишка го биваше, ниту пак онаа плавооката...
    2. Маријана беше супер како и секогаш, со креативна кореографија и приказна, никогаш нема промашај кај нејзе! нејзе секакви танци и одат, без разлика дали ќе е танго или квикста (како и да беше тоа)
    3. Аделина... офф. Жал ми е за Ванчо што се падна со таква кокошка, убаво игра детево, ама со лоша партнерка се падна. А на Аделина пердувите и се ставени за повеќе да и доаѓа до израз газиштето |(
    4. Брадосаниов Зафирчев - поженствениот од Адријана. И тоа далеку поженствениот :lol: Не можам вака виртуелно да му ги имитирам фаците трепкачки што ги прави. Пе ќе ми пишува таму на таблите. |( Јас би рекла Чоеко Наде и жената Васил... :wasntme: Со татко ми баш си сле слагаме во врска со Зафирчев :wasntme: додека nati44 и мајка ми викаат ускладено играле, аха да хау јас ноу.
    5. Адријана... :o Прекрасна изведба.. Мислам дека ќе и дадеа седмица, ама ете не и дадоа, а и сакав така да биде за на Јелена да и дадат 8) Сепак, навистина за една ракометарка ова беше одличен настап, Браво! :clap:

Едвај ги чекам Јелена и Христијан, ги сонував, знам дека ќе дадат се од себе, само напред! :rock:

17. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Пуштајте телевизорите,почнаа :D
    Многу добри се,навистина се научија сите подобро да танцуваат. :up:

18. WarriorAngel

WarriorAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    1.824
    Допаѓања:
    5.092
    Андријанаааа :o
    Се гледа дека се труди и стварно подобро и оди. :clap:
    Зафирчев како и секогаш е најјак. :bow:

Лоба оваа вечер стварно ме разочара, треба да биде многу поподвижна и опуштена, саглам да се растресе на самбата.
    Белов е за никаде, многу е здрвен, не знам зошто уште не го исфрлиле.

19. nati44

nati44 Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2012
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    545
    Емисијата од вчера и оваа од вечерва беа мноогу различни!!

Првата емисија ми беше страшно досадна! Никој не се истакна и не ми привлече внимание!!
    Освен Адријана!! Ме изненади, се потрудила и тоа многу!! Голем напредок од претходниот танц!! Ја изгледав со интерес!!
    Маријана - веќе видено - нозе и незабележителни подрипнувања |(
    Аделина - Не ме привлече ни нејзиниот танц.. Пердувиштата на г*зот биле тотално не потребни кога веќе се разголува.. А она на крајот не сакам ни да го коментирам.. купување гласови!!! :!:
    Зафирчев Досадно исто така не знам зошто не измислиле нешто ново барем да биде интерено го претупеа со кучето! Ми се лигави таму на сцена .. :puke:
    Втора вечер
    Атанас - Едвај го очекував неговиот настап демек да видам што ново ќе измислел но ме разочара! Изгледа сум имала преголеми очекувања. Танцувањето беше до некаде добро но повторно :!: ја употреби акробацијата од предходниот пат на Јелена и Христијан (како што ја употреби и во претходната емисија) Ова малце ме заинтригира и едвај чекам да видам дали наредниот пат пак ќе ги ископира!
    Лоба уствари не Нермин :P - Да коментирам ли за Нермин? Ај да!! Па кога реков да не м епровоцираат веќе изгледа не го слушнале она „не„-то. Се се ама мораше ли гол да се соблече?! Аа танцот.. Ми се допадна идејата - совршена и Лоба прекрасно си одработи делот, прекрасно изигра исто и Нермин wow ме фасцинираа!! :inlove:
    Белов - Секоја емисија се повеќе ме изненадува!! И тоа пријатно ме изненадува!! Не знам како отиде на последно место кога танцот му беше СУПЕР!
    Јеленааа - :inlove: Прекрасно!! Прекрасна идеја, прекрасен танц.. Прекрасни луѓе!! Јаготката на шлагот на оваа прекрасна вечер!! најдобро за крај нели!! Три седумки!! :rock:

Толку од мене :whew:

20. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.334
    Допаѓања:
    29.192
    Ех, ехх... најпрекрасна емиија од сите. Цел ден се моткав и со душа чекав да почне![​IMG] И кој чека ќе дочека!

Ненормалниот кајакар кој мисли дека е петел е уствари е кокошка АААААА!! [​IMG] Атанас и Јована се двете најантипатични суштества кои постоеле на универзумот, а камо да не постоеја. Ко да не им беше доволно што ги ископираа претходниот пат, па и сега ќе се прават фраери. А овој кокошкава си мисли дека со акробациите кои ги копира ќе ги добие и добрите оценки на Јелена и Христијан, но далеку од тоа, се гледа кој добива седумки, а кој само засенето плеска со раце во зелената соба, ко што гледам, ако продолжат со копирање - и овие нема да седат долго.

Викторија и Нермин
    Бравос! [​IMG] Прекрасни беа, леле тоа Нермин како игра, па и Викторија, жити се, прекрасни беа, моите фаворити на второ место.. Прекраснотии, идејата им беше неверојатна! Браво, си ги заслужија седумките!

Александар и Марина
    (пак ќе речам ЗОШТО ВИКАТЕ БЕЛОВ или Лоба, и двајцата имаат прекрасни имиња, па мора по презиме)
    Прекрасно, се подобри и подобри, на почеток Александар ми беше циркус, но сега навистина се подобри и заслужи да остане, а не онаа заблата Аделина. И добро беше што за денс оф го играа претходниот танц, тој им беше најдобар.! :!:

Јелена и Христијан
    Срцињааааааааааааа!! [​IMG] Најдобри беа дефинитивно!! Немам зборови. Се гледа дека е Јелена актерка, нема тука промашај!! Единствени се... Хехе, Христијан пружи рака, а оваа гајле нема :rofl: Душички! Си и заслужија оценките... Ххихих, види ти, од големиот Влатко добија 7! :o Кога го спомнавме веќе Влатко, во оваа вечер дефинитивно се сложувам со него, на најглупиот човек на универзумот и подалеку (Атанас) му вика дека фали динамика, а јас викам „Да, да! Фали динамика“ :lol:
    Тоо, брате! :rock:
    Најдобрите одат на крај, за десерт, секако :!:

Ехх.. едвај чекам клипчињата да ги стават, да ги изгледам пак! :D Чекам ваши мислења

А, да... Зафирчев! Тој и Наде (заедно со кучето, кое да се разбереме е многу грдо) ангелчиња во споредба со глупиот кајакар!

Баај!! :hai:

На Dog-lover му/ѝ се допаѓа ова.