Танц со ѕвездите (МРТ)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Snow-Queen, 17 јануари 2013.

1. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.238
    ^^
    И јас не го гледав |( , глупости на векот, сигурно имаја интересна кореографија :D

2. LaChiquita

LaChiquita Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2010
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    478
    Значи закочено било кај сите...џабе ги пцуев овие од кабловска :lol: :lol:

Морам само еден краток осврт да дадам на македонскиот танц со ѕвездите и споредба со бугарскиот кој се прикажува на ТВ Нова.
    Се разбира дека се е до буџетот, но многу ми е жал што морам да кажам дека нашиов танц со ѕвездите е само бледа копија на она што значи шоу во светски рамки. БУгариве веќе неколку години по ред го организираат шоуто, и кај нив е препрепрекрасно....до изборот на ѕвезди, до жири и секако до водители. За самото студио не сакам да коментирам, кај нив е врв.
    Не дека имам нешто против Тони и Симона...ама целата сезона беа со едни исти фрази... Ајде во зелената соба...Да ја видиме следната танцова двојка :^) и познатите фрази на Симона...Ајде малце понатака да го гледаме телевизорот...сега ќе настапи___ и нејзиниот партнер по танц.... |( премногу здрвено и шаблонски ми делуваше. Жирито се досадни, досадни...немам коментар :devil:
    Доколку ја гледате бугарската Тв Нова, во понеделник и петок од 8 е нивниот танц со ѕвездите....изгледајте една емисија, па да коментираме.
    Се надевам дека идните сезони ќе бидат далеку подобри и секако со нови водители и ново жири.

Инаку за финалево...се надевам дека Јована и Атанас ќе победат. И Маријана е прекрасна.... но сепак Атанас ми е фаворит ;)

На eli25 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    За Оливер јасно ми е дека е старо манијачиште, се пали на Марјана, сега можда и сврши кога го пољубила Марјана. Ама и Влатко да не е покус, и тој се улета.

Ах бе, ах. |(

4. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.238
    Која е песната ова малото шо играше, знам дека беше Шакира, ја отепав од барање :D :D

5. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Каков танц, леле. :o Атанас мажиште!

На Marie.m му/ѝ се допаѓа ова.
  6. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.595
    Допаѓања:
    23.780
    Огромно браво за Иле и Марјана!! Верувам дека тие ќе победат!! И гласам, многу гласам!!!! :rock:

На VIN.diesel му/ѝ се допаѓа ова.
  7. VIN.diesel

VIN.diesel Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2013
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    420
    Прв пат го гледам ова ,интерсно е :) .
    Каква награда добиваат победниците ?

8. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Јас гласав за Атанас и Јована. ]:)

9. Marie.m

Marie.m Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    765

http://www.youtube.com/watch?v=weOALsI1Jng

И јас гласав за Атанас и Јована,. Стварно Атанас испадна мажиште :wasntme:
    Многу ми е мило што победија, си заслужија.

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    Атанас и Јована мои фаворити :D :D се надевам нема да заспијам че ве догледам вреди..... :D :D

11. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Suck it, bitch! In your face, babe! :rofl: ]:)

На marta.99, Hipster, Divinebutterfly и 2 други им се допаѓа ова.
  12. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Баш ми е мило што победија, не дека нешто ептен фаворити ми беа, ама барем не се обидеа да победат со голотија како Маријана. Честитки :)

На Divinebutterfly и kikav им се допаѓа ова.
  13. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Конечно и кај нас некогаш да победи оригиналноста наместо разголување и вадење атрибути во преден план. Многу ми е мило за Атанас и Јована, последната кореографија им беше феноменална. Се гледа дека Атанас многу се труди, а Јована е секогаш тука да го поткрепи.
    Уште еднаш ќе кажам мислев дека Марјана ќе победи, зашто сите мањачишта гласаат за неа, ама ме изненади тоа што преовладува и народ кој знае што е убаво и каде е вложено труд, наместо истакнување вулгарности.

На Маријана атрибутите ќе победат можда, но во некоја друга прилика !

И мора да додадам првпат кај нас да победи оној што треба, првпат да има вистински победник во некое шоу !!! Напредуваме некако :angel:

На Mishela и kikav им се допаѓа ова.
  14. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.827
    Допаѓања:
    101.162
    Си гласав за Атанас и Јована и мило ми е што победија.Некако ми беа посимпатични,поедноставни,
    секојдневни.Како комшиите да ми победиле :D
    Браво!!!

15. aquamarine-123.4

aquamarine-123.4 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 март 2012
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    23
    Реприза ќе дават ли?

16. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.334
    Допаѓања:
    29.192
    Не, не ми е ми е мило што победија. Јас пак ќе сум црна овца меѓу белите ама мислам дека требаше Марјана да победи. Не ми се допадна нешто особено нивниот последен танц. За разлика од на Марјана и Илија. И овој пат не ми беше важно, ниту колку е облечена Марјана, ниту нешто друго. Само мене премногу ми се допадна нивниот танц. Дефинитивно уживав. А на Атанас не уживав. Ете сакав, се трудев, ама не е тоа тоа. Не е тоа мој стил. :sweat: Не сум крива, посилно е од мене. :?:
    Честит и роденден на Јована, прекрасен роденденски подарок, навистина. И тие беа добри во првите 2 танца, ама баш последниот не ми се допадна.

Аааа, хахах, јас прва и честитав роденден, вие не се сетивте :muscle: Хаха, шала. :emo:

Ама како не зезна Тони, оф. :whew: Таман чекам да каже, он: ТОНИ МИХАЈЛОВСКИИИИиииииии. Па вика не беше победата само моја, и ваша беше, не сум само јас заслужен за ова, фала ви фала ви, ќе го делиме. :D умрев.

За мене не е победник Атанас, ниту Марјана, ниту Александар. Си знаете кој, нели? :wasntme: Нема потреба да ви кажувам. Јелена & Христијан 4ever.

Си замислувам:
    - And twelve points go to... JELENA & HRSTIJAN
    - Sorry, this is a mistake. J & H aren't finalists.
    - We don't care. They're still the best
    :rock:

Хахха, знам више и вие немате нерви. Ви здосадив. Чаос! :drunk:

На MaggieTatum и Dog-lover им се допаѓа ова.
  17. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    И мене ми е ептен мило што победија Јована и Атанас,бидејќи најдобро танцуваа и имаа предобри елементи и чекори.Маријана што се обидуваше со голотии да си ги поткупи гласовите,сепак не успеа да ги засени талентите.Не велам дека не играше и таа добро,но претера,шоуто беше за танцување,а не за стриптиз.

18. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Јас гласав за Иле и за Маријана, поточно за Иле, но најискрено потајно се надевав дека ќе победи Атанас човекот ептен се трудеше. За прв пат во Македонија победи квалитет, а не голотија. Иле беше прекеасен, но Маријана не!

На Divinebutterfly и kikav им се допаѓа ова.
  19. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.334
    Допаѓања:
    29.192
    Ако подобро размислам, колку што знам, таа не одбира како ќе се облече на сцената. |( Ако сум грешка поправете ме.

На Dog-lover му/ѝ се допаѓа ова.
  20. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Јас како што знам сами си ги бираа костимите или па?